analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst tud ne vem če bom to kdaj probala, mam nažalost preveč predsodkov kar se tega tiče, tko da močno dvomim.
nekak sem mnenja, da za sex,je samo ena luknja
nekak sem mnenja, da za sex,je samo ena luknja
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
js se pa nekako ne morem odločit če mi je tko blazno všeč ali ne... na začetku me ful boli, potem mi je sicer good, ampak ne pa neki hudo dobro... ne vem, verjetno nisem dost sproščena ali kaj
tko da prisegam kar na normalno vaginalno akcijo.... in oralno
tko da prisegam kar na normalno vaginalno akcijo.... in oralno
...if it hurts, it's probably worth it...
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
Js sm tud že probala analno, ampak mi ni všeč! S prejšnjim sva parkrat pa zmerej sm skor jokala zravn k me je tko bolel, zdejšnji se je pa ful potrudu vsaj za prvič...kremco pa fuuuulpočas, ampak mene je tko bolel...nevem tak ful gadn filing je...pa tud mal ne uživam ampak me prej vse mine...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Mene lih ne boli, ampak je na začetku tok neprijetno da meji na bolečino. Tak čuden občutek, da misliš da boli.
Sva ravno prejšn tedn probala in je šlo nekak čez neki časa. Zanimivo mi je, da je manj neprijetno če gre magari do konca not, če da čist mal na začetku una mišica zapre in pol je tist občutek da si na wcju.
Sva ravno prejšn tedn probala in je šlo nekak čez neki časa. Zanimivo mi je, da je manj neprijetno če gre magari do konca not, če da čist mal na začetku una mišica zapre in pol je tist občutek da si na wcju.
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
Po mojih izkušnjah se blato gor ne prime kej dost, tako da ... ni treba se spraznit hehe (razen če se ti ne mudi na potrebo !)
je pa bolj higjenicno, priporocam vam da to pocnete s kondomom, ker se pol pozna na moškem ljubljencku da je bil v ritkici, razne glivice par dni po analnem seksu
tako da kr kondom gor dajat!
je pa bolj higjenicno, priporocam vam da to pocnete s kondomom, ker se pol pozna na moškem ljubljencku da je bil v ritkici, razne glivice par dni po analnem seksu
tako da kr kondom gor dajat!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]