analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Js sm mela full predsodkov glede analnega. In z bivšim fantom še pomisla nisem na kej takega. Z zdejšnjim je pa čist spontano prišlo do tega in mi ni žal. Torej ja, v velki meri je odvisno od partnerja... Če te mika probaj, če ti ni pa ne silt... Mogoče ti enkrat bo, mogoče pa tud ne.
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Ko sva s tipčkom začela, sem bla zmer toook zrajcana, da mi je pasal res vse, itak sm bla čist v transu, po ene pol leta mi je pa začel it že mau na živce, sploh takrat, ko je silil vame s tem, men pa ni sedl...pomojem mi je šlo še mau za nek princip...kaj pa vem
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
- just jst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: lj
jst pa s tipom prakticiram analni sex- brez kondoma, brez lubrkanta- prav nič ne boli (tudi prvič me ni), sam to me sploh ne paše -oz.jaz nič ne čutim, to tipu bl paše. Vaginalni sex je dost boljši-vsaj kej čutiš.
Pa tud nobenih problemov z analnim sexom ni blo do zdaj.
Pa tud nobenih problemov z analnim sexom ni blo do zdaj.
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
hja......js sm mela včasih fullll proti anali.....tut nisem z nikomer tega počela.....moj ljubimec je enkrat enostavno poskusil.....čist mal je bolelo....zdej pa to redno prakticirava in res fullll paše. Sam je pa res, da more tip žensko za te stvari res noroooo privlačit, drgač ne gre!Pa še poznat se morata, da ni zadrege!
Živim življenje.....
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
OK, jaz ne prakticiram analnega sexa, ampak vseeno preberem kdaj tukaj kak post. Pa me je ful zmotlo, ko vas vec govori, da grete pred sexom na wc. Kaj ve nacrtujete sex? Al ce se hoce zgodit spontano recete, da grete se na wc in grete potem na veliko potrebo? Ne razumem:)
- severa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Kdo je rekel da glih pred sexom gremo na wc? Takrat ko pač pride do tega, da boš v anus, si mal pomisliš kdaj si bila na veliki potrebi ali a tudi ne... Sej ko greš sexat greš pred tem ponavadi pod tuš, a ne? Obstajajo tudi vlažilni robčki, s katerimi se očistiš po veliki potrebi, vsaj jaz in to vedno... Če ne greš tist dan, pa nimam pojma ali ima to kakšne veze, če je takrat res več možnosti da pride kaj ven...
No jaz to opravim ponavadi zjutri, kava in čik... Nimam pojma kako je če je črevo polno, naj napiše to tista ki ima izkušnje, tud mene zanima kako je s tem
No jaz to opravim ponavadi zjutri, kava in čik... Nimam pojma kako je če je črevo polno, naj napiše to tista ki ima izkušnje, tud mene zanima kako je s tem
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja pr nama z bivšim je blo tk, da smo kej delal čez dan pač na wc za vsak slučaj in pod tušek ker pols ko šli itak že spat...pr nama je tk zgledal...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]