analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
mene je pa na začetku ful motil, pol se pa sprostiš pa je kul ... pa od tipa odvisn seveda
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
jz sm bla tud na začetku skeptična in sm ubistvu sama sebe šokirala k sm privolila ker sem si vedno mislila da bom to lahko počela le s fantom, ampak ok sj se že dve leti intimno poznamo
je blo kr fino, seveda ko popusti začetna "napetost" pa mogoče tud zato ker je bil res nežen in pozoren...
je blo kr fino, seveda ko popusti začetna "napetost" pa mogoče tud zato ker je bil res nežen in pozoren...
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
- sramezljivka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2006
- Kraj: ljubljana
meni je pa to tudi full fajn... najbolj fajn mi je ko mi jo lize... in mi zraven se prste not tisi, enga pa drgne po zadnji luknici... to full pase in pol sem tak vzburjena da je vse full odprto in ko ga da not sploh ne cutim... vcsaih mi sam s prsstkom ko pa z ta malim, je pa full nor obcutek ko ves da delas neki drugacnega... poskusite
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
Pa meni pa ni všeč, sem probala že parkrat, pa neeeee, mi je boljše vse ostalo, kot pa v rit
Živim življenje.....
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
Jes sm bl u uni skupini k paše...precej ne vem, zdi se mi da če bi čis na začetku zveze to probala, da bi se mi loh zamerl za skoz... Ker je ogromn na tem, da morš bit sproščena,da sploh probaš, pa da morš fantu res zaupat...
Nikol prej si nism misnla da bom to rekla ampk...paše fuuuuul
Nikol prej si nism misnla da bom to rekla ampk...paše fuuuuul
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Evo jst isto mislim Ne res, od začetka, recimo ko gre prvih 5× notr in ven je mal hecn občutek. Pol pa je fajn. Sam jz tut recimo na začetku veze ne bi mogla ane.. Itak se takrat že nasploh bol intimno spoznavaš.. Pol pa vedno kaj novega sproba človek Tak da jz sm zraven mojga lubija sproščena, fajn se poznava, lepo mije... In ni problemov Seveda pa to ni vse-enim paše, drugim pač ne
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- ~*LaDy*~
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 11. 2005
- Kraj: ljubljana
menee pa je to took zlo bolelo da nisem hotla...sva probala ampak mi ni bilo ušeč...ne vem a nisem dovol sproščena al kako ampak nikakor mi ni ušeč zlo smo si različni papa
*UžiiiVAj ŽiiiVlJeNjE DaNeS...mOGOčE bO juTrI pRepOzNo...*
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Da ne odpiram druge teme al something...bom kr tuki vprašala...
mi 2 sva analno pred nekaj dnevi in je blo super...naslednji dan je blo vse kul...nič bolelo...vse uredu. Učeraj sva spet...in me peče k zmešano...kot neko ranico mam na začetku...in me full peče A se je kateri tole že zgodilo? In kaj za vraga naj s tem naredim? A je kakšna krema al nekej...?
mi 2 sva analno pred nekaj dnevi in je blo super...naslednji dan je blo vse kul...nič bolelo...vse uredu. Učeraj sva spet...in me peče k zmešano...kot neko ranico mam na začetku...in me full peče A se je kateri tole že zgodilo? In kaj za vraga naj s tem naredim? A je kakšna krema al nekej...?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- tglunga
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2006
jaz sem parkrat poskusla s svojim dragim, sva skupaj komaj dva meseca, ampak me boli in nisva šla do koca...., je pa res, da ima velikega in debelega in da sem se morala na to že v začetku privaditi...nisva pa še uporabljala kreme....pa še nekaj me zanima punce, ali ve pojeste spermo? moj si to ful želi ampak meni ni do tega....
-
mleko - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
zdej sem se spomnu na to, ko sem v eno drugo temo pisal. jz svoje nikakor ne morem priravit do tega. pa bolj kot sem ji govoru kako fajn je, bolj se mi je upirala.
kaj so tudi vas moral fantje sprva spodbujat? sem ji rekel, da gre lahko lubrikant kupit, da nebova ravno s pljunkom, pa še vedno ni hotla. včasih preprosto ne razumem...
kaj so tudi vas moral fantje sprva spodbujat? sem ji rekel, da gre lahko lubrikant kupit, da nebova ravno s pljunkom, pa še vedno ni hotla. včasih preprosto ne razumem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov