analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: Moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a plankyca » 09. Mar. 2006 13:12

ja no stvar je taka. dva dni nazaj sva z mojim sla analno. bla sm ful sproscena in sm clo jst dala pobudo za to. seveda sva se pred tem pogovarjala o tem in sm vidla razliko da ko me ni nc silu in k sm bla prpravlena jst sama pol je slo, drgac pa pr prejsnmu tipu k mi je non stop teziu s tem, tega nism bla sposobna narest. in mogoce res na zacetku mejckn boli, sam more bit zlo navlazen da ti pol loh pase pa da te ne boli.
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 10. Mar. 2006 17:57

Jst nisem imela nikol zadržkov glede analnega sexa. Tut prakticirala sva ga kar kmal :razz: . In ta prvič me sploh ni nvm kolk bolel, ker je bi položaj ful dobr, sam ta drugič je pa položaj bil drugačen pa je na začetku mal bolel.
Prakticirava pa sam takrat, ko zapaše..in ko zapaše je mmmm dobro :flamingdev:
Uporabniški avatar
nastasia
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasia » 31. Mar. 2006 13:16

seveda se splača probat - boš vsaj ugotovila, če ti je všeč.
meni je zakon :) komu drugmu pa sploh ne.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
_Cartika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _Cartika_ » 31. Mar. 2006 16:58

Midva sva probala enih parkrat. Boli me, ko gre not, potem pa je kar fajn. Mi je pa vaginalno bolj všeč, ha ha
**TaMaLaa**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 7. 2005
Kraj: somewhere...

Neprebrana objavaNapisal/-a **TaMaLaa** » 28. Maj. 2006 19:45

nisem še probala..niti me ne mika neki..sam nikol neveš..mogoč boma pa z partnerjem enkrat oba zagreta za to pa boma probala :D:D
baby..life goes on..
x|esa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006
Kraj: okolica ptuja

Neprebrana objavaNapisal/-a x|esa » 29. Maj. 2006 9:36

jaz sn ze probala .. pa je fajn.. mores se mu prepustit pa ne sme te bit strah al pa da se kaj sekiras.. te nebo nix s tega .. uziivati moras :!: :!:

men se je tui na zacetku butasto zdelo ..a ko sem probala pa mu ze sama vcasih recem :)
..:: pa pridni bit ::..
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 30. Maj. 2006 15:26

Ob vseh teh pozitivnih izkušnjah bom tud sama začela resno razmišljat o tem :D
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objavaNapisal/-a neenchy » 30. Maj. 2006 17:30

sicer se ne strinjam s tem da analno boljš kot vaginalno...je pa res, da če sta oba za to da je pa prijetna popestritev..midva z dragim to občasno prakticirava, ni pa neki kar bi izvajala redno...ampak more men bit res ful do tega pol pa dam pobudo in čeprav na začetku mal boli je pol res svetovno....seveda z ''obvezno'' opremo velllliiiik lubrikanta in kondomi in je prava mala dogodivščina.... sicer vsak je drugačen in vsakemu paše neki drugega, zato ne zastopim zakaj je to za nekatere absurd...in pol ful pišejo komentarje kao ful proti in se zgražajo....če mal pomislim pol bi tud tisti ki to pa prakticiramo lahko ful zabluzli njim kontra, da pa mogoče z tistimi ki tega ne počnejo neki ni vredu...sam sej prajim čist svar posameznika...zato prosim ne pljuvat po tistih ki so mu pa določene stvari všeč, ki pač nekomu drugemu niso..... hmmm brez zamere ...ne jemat zdej to osebno in se spuščat name ..pač sam povej svoje mišljenje :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Maj. 2006 20:47

midva sva pa zanč prvič probala pa tko, sam mene je ful motiu filig, kot da se bom zdej zdej pokakala..a je to normalno??in kolk je možnosti da se pokakaš?mal bedna vprašanja ampak preventiva je le preventiva... :D aja in če je potem vsakič tak filing bedn na začetku...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 30. Maj. 2006 20:53

pomoje da zelo malo možnosti, nisem slišala še za nobeno :D edino enkrat je baje tipu na lulčku ostal paradižnikov olupek hahaha

pomoje da imaš tak občutek zato, ker imaš pač "nekaj" tam :)

jaz bi tudi rada to enkrat poskusila, samo me je strah da me bo ful bolelo :(
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 30. Maj. 2006 23:06

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 22. Mar. 2010 19:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Kileldear
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Kileldear » 31. Maj. 2006 7:28

No jst bi rad odgovoril na to temo, ker imam par dobrih in slabih izkušenj pri analnem seksu.

Prvič: Prva penetracija mora biti opravljena 2x (razen če je tič ozek), ker mora preidet čez ritno mišico kar prvič zelo boli, ampak če ga daš nazaj ven in poskusiš ponovno ti bo uspelo, jaz tako vedno naredim, mojo punco vedno prvič zaboli, potem ga dam ven in potem ponovno in uspe, potem pa teče use kot po maslu, ker ko je enkrat čez mišico, nima kaj bolet ;)

Drugič: Želja mora biti.
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 31. Maj. 2006 16:40

Mene pa zadnje čase večkrat zamika, da bi probala :) Zdej sva enih parkrat s prstom probala, zdej pa bomo vidli kako bo dalje :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nina90 » 02. Jun. 2006 14:12

Nisem še in me zaenkrat niti ne mika
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 04. Jun. 2006 18:24

Moj bivši je res bil popolnoma obseden z analnim seksom in me je želel na vsak način prepričati v to. Bolj kot sem mu govorila, da sem že probala in da mi ni všeč, bolj je navijal. Enkrat ko sem bila pa rahlo v rožcah je to izkoristil in sva poiskusila analno...Never again.Še cel teden nisem mogla normalno sedeti, ker sem imela vse razdraženo. Groza :twisted:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov