analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
plankyca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2005
- Kraj: Moravče
ja no stvar je taka. dva dni nazaj sva z mojim sla analno. bla sm ful sproscena in sm clo jst dala pobudo za to. seveda sva se pred tem pogovarjala o tem in sm vidla razliko da ko me ni nc silu in k sm bla prpravlena jst sama pol je slo, drgac pa pr prejsnmu tipu k mi je non stop teziu s tem, tega nism bla sposobna narest. in mogoce res na zacetku mejckn boli, sam more bit zlo navlazen da ti pol loh pase pa da te ne boli.
- Black Kitty
Jst nisem imela nikol zadržkov glede analnega sexa. Tut prakticirala sva ga kar kmal . In ta prvič me sploh ni nvm kolk bolel, ker je bi položaj ful dobr, sam ta drugič je pa položaj bil drugačen pa je na začetku mal bolel.
Prakticirava pa sam takrat, ko zapaše..in ko zapaše je mmmm dobro
Prakticirava pa sam takrat, ko zapaše..in ko zapaše je mmmm dobro
- **TaMaLaa**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 7. 2005
- Kraj: somewhere...
nisem še probala..niti me ne mika neki..sam nikol neveš..mogoč boma pa z partnerjem enkrat oba zagreta za to pa boma probala :D
baby..life goes on..
- x|esa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2006
- Kraj: okolica ptuja
jaz sn ze probala .. pa je fajn.. mores se mu prepustit pa ne sme te bit strah al pa da se kaj sekiras.. te nebo nix s tega .. uziivati moras
men se je tui na zacetku butasto zdelo ..a ko sem probala pa mu ze sama vcasih recem
men se je tui na zacetku butasto zdelo ..a ko sem probala pa mu ze sama vcasih recem
..:: pa pridni bit ::..
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
sicer se ne strinjam s tem da analno boljš kot vaginalno...je pa res, da če sta oba za to da je pa prijetna popestritev..midva z dragim to občasno prakticirava, ni pa neki kar bi izvajala redno...ampak more men bit res ful do tega pol pa dam pobudo in čeprav na začetku mal boli je pol res svetovno....seveda z ''obvezno'' opremo velllliiiik lubrikanta in kondomi in je prava mala dogodivščina.... sicer vsak je drugačen in vsakemu paše neki drugega, zato ne zastopim zakaj je to za nekatere absurd...in pol ful pišejo komentarje kao ful proti in se zgražajo....če mal pomislim pol bi tud tisti ki to pa prakticiramo lahko ful zabluzli njim kontra, da pa mogoče z tistimi ki tega ne počnejo neki ni vredu...sam sej prajim čist svar posameznika...zato prosim ne pljuvat po tistih ki so mu pa določene stvari všeč, ki pač nekomu drugemu niso..... hmmm brez zamere ...ne jemat zdej to osebno in se spuščat name ..pač sam povej svoje mišljenje
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
midva sva pa zanč prvič probala pa tko, sam mene je ful motiu filig, kot da se bom zdej zdej pokakala..a je to normalno??in kolk je možnosti da se pokakaš?mal bedna vprašanja ampak preventiva je le preventiva... aja in če je potem vsakič tak filing bedn na začetku...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
pomoje da zelo malo možnosti, nisem slišala še za nobeno edino enkrat je baje tipu na lulčku ostal paradižnikov olupek hahaha
pomoje da imaš tak občutek zato, ker imaš pač "nekaj" tam
jaz bi tudi rada to enkrat poskusila, samo me je strah da me bo ful bolelo
pomoje da imaš tak občutek zato, ker imaš pač "nekaj" tam
jaz bi tudi rada to enkrat poskusila, samo me je strah da me bo ful bolelo
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
No jst bi rad odgovoril na to temo, ker imam par dobrih in slabih izkušenj pri analnem seksu.
Prvič: Prva penetracija mora biti opravljena 2x (razen če je tič ozek), ker mora preidet čez ritno mišico kar prvič zelo boli, ampak če ga daš nazaj ven in poskusiš ponovno ti bo uspelo, jaz tako vedno naredim, mojo punco vedno prvič zaboli, potem ga dam ven in potem ponovno in uspe, potem pa teče use kot po maslu, ker ko je enkrat čez mišico, nima kaj bolet
Drugič: Želja mora biti.
Prvič: Prva penetracija mora biti opravljena 2x (razen če je tič ozek), ker mora preidet čez ritno mišico kar prvič zelo boli, ampak če ga daš nazaj ven in poskusiš ponovno ti bo uspelo, jaz tako vedno naredim, mojo punco vedno prvič zaboli, potem ga dam ven in potem ponovno in uspe, potem pa teče use kot po maslu, ker ko je enkrat čez mišico, nima kaj bolet
Drugič: Želja mora biti.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moj bivši je res bil popolnoma obseden z analnim seksom in me je želel na vsak način prepričati v to. Bolj kot sem mu govorila, da sem že probala in da mi ni všeč, bolj je navijal. Enkrat ko sem bila pa rahlo v rožcah je to izkoristil in sva poiskusila analno...Never again.Še cel teden nisem mogla normalno sedeti, ker sem imela vse razdraženo. Groza
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov