analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Mellyora napisal/-a:Ah, midva z bivšim sva parkrat probala, ker je težil in težil, pa nama nikak ni šlo.. preveč bolelo pa nism bla sproščena.. Lahk pa sam tip ni bil pravi..
enako...se mi zdi da ce ne bom mrtvo pijana ne bo nikoli ratalo
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
A ve ko vas tak hudo to boli, ko vas tip v rit, sploh pomislite why the hell obstajajo lubrikanti???
Aja pa glede na to da večine ne boli, potem more bit problem pri vas.. ali pa mate tako posebno luknico, da vas magično boli?
...Bolečina pri analnem seksu je vedno posledica nevednosti prisotnih =)
Aja pa glede na to da večine ne boli, potem more bit problem pri vas.. ali pa mate tako posebno luknico, da vas magično boli?
...Bolečina pri analnem seksu je vedno posledica nevednosti prisotnih =)
- matejka**
- Komunikatorka
saj ne... no pač v mislih sem imela tiste, ki pravijo kako to ne vem kako boli (po možnosti pa še niso niti probale), pa malce smešno je da nekatere to brez lubrikanta, potem jamrajo kako boli.
Ne gre za to če paše ali ne, pravil le, da če je bolelo, da je bilo nekaj narobe v samem pristopu k temu.
Ne gre za to če paše ali ne, pravil le, da če je bolelo, da je bilo nekaj narobe v samem pristopu k temu.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Lubrikant, velik predigre okoli anusa,pa mal prstka, .... Ponavad gre itak za strah in nesproščenost. Mene tud zaboli, če ga da prehitr not, sam po 30 sekundah pa neha bolet in začne pasat.
Da bi se bala da bi se posrala? Če tlači organ v rit, lahko pričakuje, da ko ga bo dal ven bo kej dreka (al pa olupek od graha hehehe) gor. Sicer se nama še ni zgodil, če bi pa se, pa kaj pol? Anus je anus, in to je normalno. Tega se res ni treba bat, temu se nasmejiš, če se zgodi. Pa sej voda tud obstaja, se bo pa ja že umil. Sam je treba met pa sproščen odnos.
Kot je rekla cherry, sam komplekse vn iz glave zbit.
Da bi se bala da bi se posrala? Če tlači organ v rit, lahko pričakuje, da ko ga bo dal ven bo kej dreka (al pa olupek od graha hehehe) gor. Sicer se nama še ni zgodil, če bi pa se, pa kaj pol? Anus je anus, in to je normalno. Tega se res ni treba bat, temu se nasmejiš, če se zgodi. Pa sej voda tud obstaja, se bo pa ja že umil. Sam je treba met pa sproščen odnos.
Kot je rekla cherry, sam komplekse vn iz glave zbit.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
No za to, da ne bo nič gor itak lahko poskrbiš. Js to prej zrihtam, ker nočem s kondomom. Lubrikant pa ni potreben, če ženska hoče in je sproščena (mal sline, če že)
Pri nekaterih niso to samo kompleksi, ampak jim ne paše.
A goal without a plan is just a wish.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
neznanka napisal/-a:Pa ženske kako vam to rata?
Jaz se bojim da se bi posrala,al pa da bi imel tip drek na kurcu.Pa kako to da vas ne boli mene boli kot da bi me rezal.Povejte
A uporabljate lubrikant slino?
Lubrikant, sproščenost, velik predigre...
- matejka**
- Komunikatorka
Ajča napisal/-a:No za to, da ne bo nič gor itak lahko poskrbiš. Js to prej zrihtam, ker nočem s kondomom. Lubrikant pa ni potreben, če ženska hoče in je sproščena (mal sline, če že)
torej odebelila sem tekst zato, ker to mislim da ne drži.
Mi2 sma probala brez lubrikanta, z velikoooo sline, sama sem hotla da me v ritko in sem bla sproščena, ampak me je bolelo tako med seksom kot potem ( v predelu trebuha ) še cel dan. In ni vrag, da tudi drugih ne bi.
Če pa tebe ni, pa ne posplošuj, ker se vsako telo drugače odzove in glede na 3/4 postov v tej temi večini ne paše in jih preveč boli.
Sploh pa verjamem, da so te punce, ki se pritožujejo nad bolečino, verjetno stopile v analca kr na vrat na nos - brez vsakeršnegakoli predznanja o tej stvari. sem bla sama ista, ampak nekatere še kar naprej trmarite ... ja malo sline daaaaj, pa bo kul... povem vam NE bo.
aja pa glede blata se vam ni treba bat, ker se nobena ne bo posračkala vmes - je isti občutek ko te fant z prsti v muco kot da te lulat tišči. No, če ste torej šle na večjo potrebo pred sexom v ritko ni treba skrbet, da bo kaj na njegovem, ko ga da ven ali pa si nabavite intimni tuš pa si pred sexom spucajte rit in vam ni treba skrbet, da bi po tem še imel kaj na tičku ko ga ven izvleče
- bluebird
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 2. 2010
hja jst ga še nisem prakticerala in ga zaenktrat tut še ne mislm. jst se pač bojim, da bo meu tip pol drek gor. Za vs ne vem sam jst ponavad seksam na kšni fešti in tm nimaš časa si it prej rit pucat, pa tut na wc ne morš kr tko it, če te ne prime.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
matejka** napisal/-a:Ajča napisal/-a:No za to, da ne bo nič gor itak lahko poskrbiš. Js to prej zrihtam, ker nočem s kondomom. Lubrikant pa ni potreben, če ženska hoče in je sproščena (mal sline, če že)
Mi2 sma probala brez lubrikanta, z velikoooo sline, sama sem hotla da me v ritko in sem bla sproščena, ampak me je bolelo tako med seksom kot potem ( v predelu trebuha ) še cel dan. In ni vrag, da tudi drugih ne bi.
In js potem posplošujem. Mene ni nikol bolel, ampak je res, da nisem vedno za analno, tako da to redko prakticirava. Če malo vprašaš folk, ki redno prakticira analno, v večini primerov ne uporabljajo lubrikanta. Če hočeš ti lahko dam linke do forumov, kjer folk debatira o tem.
Drugače imam pa vedno s sabo en vodni in en silikonski lubrikant, ampak za drugačne podvige
bluebird, js v 90% sexam doma, tako da to ni problem. Kdaj bova analno pa ponavadi načrtujem in si naredim mini klistir, tako da je čisto. Če pa pride spontano, pa dava kondom gor.
A goal without a plan is just a wish.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Resno, kr v torbici to vsak dan s sabo nosiš?Ajča napisal/-a:Drugače imam pa vedno s sabo en vodni in en silikonski lubrikant, ampak za drugačne podvige
Al si hotela rečt "vedno (ko sem pri njemu/z njim) imam s sabo.."?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]