alko in droga v razmerju

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 03. Jun. 2008 19:24

Roberta R. napisal/-a:omg a mava midve istga fanta? :D

hehe sem pa misnla da mam samo jz tazga penzionista :D
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 03. Jun. 2008 19:32

po en stran je tko da ti njega ne morš omejevat, pa mu ultimatov postavlat, po drugi je pa tko da od njega ni fer, da če ve da te to tok zlo mot, da ne neha alpa vsaj omeji...

js bi mu na tvojmu mestu predlagala, da nj ma recmo en dan al pa dva v tednu čist zase, pa nj se tkt zaprži, k je pa s tabo nj bo pa trezn.. če se tega ne bo držou pol bojo pa sankcije :razz:

upam da vama bo ratal uštimat tole... aja pa še nekej a je tud kej agresivn k nima trave? pa ful nesramn ipd.? ker en iz naše družine je kr ornk v travi in je vs agresivn ratou, pa ga res ni možn prenašat :(
Uporabniški avatar
Tyisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyisha » 03. Jun. 2008 19:44

ja on ze po naravi ni agresivn, tko da tut ko nima za kadit ni. sam je pa cist drugacn, sam to mu hod po glav, kje bo dobu, kdaj bo dobu, od koga,...uglavnem cel njegov lajf se vrti okrog trave, ceprov si ne prizna...

Ja ce je (tvoj sorodnik) do tebe agresivn, bi jst na tvojmu mestu povedala starsem alpa bi se vsaj pogovorila prej, pa rekla, da jim bom povedala, pa nism drgac taka, da bi vse zatozla, sam k pa pride do nasilja... :?
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 03. Jun. 2008 19:49

sj je tud to staršev tak :?

ja če je tok obseden s travo, pol pa vrjamem da si ti je dopizdil... če mislš da bo šlo samo še naprej, da bo skos več skadiu pa to, je bolš da čimprej greš, predn še ti kj najebeš zravn, pa dl k boš vlekla tole, teži ti bo...

ker je tud bivša punca od brata rekla, pa je ona tud travo kadila, rekla da to ne gre več, da ne more ona nega tazga gledat, pa še len je biu že prej, zdj pa sploh...
Uporabniški avatar
Tyisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyisha » 03. Jun. 2008 19:54

ja to ja pa pol cist gadno, sam pomoje dokler sam nav dojev, tut nehov nav. najslabs je to, da vsi zadetki (in alkoholiki) sploh pomisljo ne, da folku okol sebe morijo s tem, pa jim grenijo zivljenje...upam da se bo tvoj brat cimprej k pameti spravu!
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 03. Jun. 2008 21:40

Če ti greni življenje, kaj delaš z njim? Sicer pa si sama rekla, da je že preden sta bla skupi kadil, no, to pomeni, da si vedla kaj boš dobila. Kot ti je že ena rekla, dej mu kak dan fraj, da dela kar hoče pa mogoče ne bo, ko bo s tabo. To, da bi ga spreminjala je pa ena velika neumnost- za njega ne vem, ampak jst ne bi bla z nekom, ki mi postavlja ultimate.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Jun. 2008 22:08

Sp3lca napisal/-a:Če ti greni življenje, kaj delaš z njim? Sicer pa si sama rekla, da je že preden sta bla skupi kadil, no, to pomeni, da si vedla kaj boš dobila. Kot ti je že ena rekla, dej mu kak dan fraj, da dela kar hoče pa mogoče ne bo, ko bo s tabo. To, da bi ga spreminjala je pa ena velika neumnost- za njega ne vem, ampak jst ne bi bla z nekom, ki mi postavlja ultimate.

sej to je to.spoznala ga je takega, vzela ga je takega, zdej mu pa mori zakaj je tak.ni logike tukej.
Ok sej ne rečem, še vedno je bolje, da neha kadit kot zanj, za zdravje in za vse skupaj, samo če si prej dobro vedela kaj počne, bi se morala pač sprijaznit s tem kaj si dobila v paketu.je zmota mnogih ljudi, ki vzamejo za aprtnerja nekoga na katerem jih nekaj moti in so prerpičane v to, da ga bodo spremenile oziroma spreobrile.ko jim pa ne rata, je pa cel halo.
jst pri sebi vem, da bilokakšen tip bi bil in če bi se mi zadeval ali s travo ali bilokatero drogo, bi laufala stran od njega kolikor hitro bi lahko.z drogami sem pa jst opravla v bilokakšni različici.

zdej je tko, kaj narest...Povej mu da te to precej moti in boš videla reultat.v kolikor ne bo nič bolje ali se sprijazniš ali pa greš, to je pa tvoja odločitev.vsekakor pa bi ga jst povprašala i prioritetah v življenju in če bi na višja mesta postavil drogo, potem nebi več razmišljala.pa naj se druži z drogo, ti se boš pa z boljšim fantom.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Jun. 2008 22:12

BuckWheat napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:omg a mava midve istga fanta? :D

hehe sem pa misnla da mam samo jz tazga penzionista :D

ne ne :) je moj tut taprav zapečkar.. no je pa bolš kokr, da bi skos okol letal ;)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 03. Jun. 2008 22:15

Tyisha napisal/-a:najslabs je to, da vsi zadetki (in alkoholiki) sploh pomisljo ne, da folku okol sebe morijo s tem, pa jim grenijo zivljenje...

okej, tale je pa mal mimo.. ne rečem za kkšnga k se ga nabije, pa pride domu pa te prebuta, al pa enga zadetka, k se pol ful grdo obnaša do tebe al pa kej.. sam s tem k on kadi travo, kaj pa ti greni življenje? in če ti ga, zakaj ostajaš z njim? a nisi tuki pol že sama sebi dost jasno odgovorila kaj moreš narest?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Tyisha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyisha » 03. Jun. 2008 23:30

dobr no, ne me zdej napadat. predvidevam, da nism edina k je v zaljubljenosti pac ksno stvar cist normaln sprejela, k je drgac nebi...drgac sm pa s tem da morijo lajf folku okol sebe mislna pac nase pa se na ksnga, k mu tut to ni vsec, recimo na sorodnike pa frende k se ne zadevajo, pa jim tut ni usen da se pac ta oseba unicuje. sej mogoce res pretiravam sam jst to tko dojemam, vrjamem pa, da ksnim to ne predstavlja problema pa to cist spostujem, tko da se opravicujem tistim k jih to mot!
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Sp3lca » 04. Jun. 2008 5:46

Ah... fora je v tem, da vas ne moti, da se človek uničuje, pač pa samo dejstvo, da je zadet. Ker priznajmo si, trava razn, da uniči nekaj možganskih celic (pa to ni opazno, če ne kadi ogromno) ne dela nič tako slabega, da bi se zato nekdo uničeval. Sej si sama povedala, da ti teži ko kadi recimo, da je film bolj zanimiv-jezna si izključno zato, ker takrat pač nisi del njegovega "smešnega" sveta in te zato vse skupaj odbija. Sorodinike itak moti, saj je to njihova naloga ( :D ), frendi pa itak, če ne kadijo se jim taka oseba zdi en "zaspan zadetek".
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
_pOLLy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: Lj - Bezigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a _pOLLy_ » 04. Jun. 2008 10:15

Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 04. Jun. 2008 12:28

haha umrla sem....:)

zame osebno je alko in kakršnakoli droga BEG IZ REALNOSTI....tako, da vsakega slej ko prej realnost ujame....nazaj
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 04. Jun. 2008 14:50

hmm.. moj fant kadi travo in parkrat na leto tudi kaj drugega..ampak to je pa to.. tudi glede alkohola ni neke sile. tudi meni kdaj pa kdaj zapaše kak joint ali pa kaj spit ko sem veni.. hodiva pa itak dosti tudi skup ven tak da se kr sproti obveščama v kakem stanju sva :D

in ja, tudi meni je stokrat ljubše to, da 2x tedensko skadi joint kot pa da bi bil 2x tedensko pijan.. in mislim da tudi posledice ne bi bile enake.
res je smešno, kako eni odobravajo določene stvari samo zato, kr so od družbe in oblasti sprejete. po načelu : "če je dovoljeno, pol pa res ne more škodit". poznam par ljudi, ki so (bili) zasvojeni z alkoholom in lahko rečem da je (vsaj) enaka stopnji odvisnosti od heroina.
ampak vsak naj dela, kot mu paše :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 04. Jun. 2008 15:09

Ja tut midva oba pohava, in je vcasih prov fajn ko greva kam na enega hehe.. :) dokler imas mejo zacrtano v glavi in sam pri sebi ves do kam lahko gres je vse ok. Sama vem da vec od trave ne bom probala oz. konzumirala, fant ima pa tudi razcisceno pri sebi tako da ni panike. In ja vsekakor je boljse kaksnega skadit, kot se ga parkrat na teden ali vsak dan nacediti. Ucinek trave itak mine po kaksni urci, ucinek alkohola pa ravno ne. Tako da..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]