alko in droga v razmerju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jah no, samo meni je alkohol v zmernih količinah sprejemljiv. Sj človek ga ne pije vsak dan. No, če je pa vsak dan je pa isto kot droga.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
[marissa] - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst tudi ne podpiram alkohola oz. kakršnihkoli opojnih substanc... Sama ne kadim, alkohol redko pijem (Novo leto pa kaka družinska večerja), drog pa sploh ne uživam in enako pričakujem od fanta.
Če pa bi že bila v taki situaciji, da bi fant imel težave s etm, bi mu poskusila pomagati, da si prizna in tudi odvadi od tega. Če pa si ne bi želel tega, bi ga najbrž pustila... Ne bi zdržala s takim moškim pod isto streho; tudi če ne bi živela skupaj, tega definitivno ne bi trpela.
Če pa bi že bila v taki situaciji, da bi fant imel težave s etm, bi mu poskusila pomagati, da si prizna in tudi odvadi od tega. Če pa si ne bi želel tega, bi ga najbrž pustila... Ne bi zdržala s takim moškim pod isto streho; tudi če ne bi živela skupaj, tega definitivno ne bi trpela.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni ful ne bi blo ušeč, če bi se moj tip drogiral. Sploh ne bi začela hodit s tipom, če bi vedla, da je drogeraš no, pa naj to zveni še tako diskriminatorno . Če bi bil pa zdravljen narkoman, me pa ne bi motlo.
Drugače mi tudi ni ušeč, če ga tip ful pije. Sej občasno že, sam da pa to kronično dela, to pa odpade!
Drugače mi tudi ni ušeč, če ga tip ful pije. Sej občasno že, sam da pa to kronično dela, to pa odpade!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
puma napisal/-a:^^ja saj človek tud ne kadi đojnotv vsak dan, ali je bombone vsak dan ...
Jz poznam največ folka, ki dejansko kadi đointe vsak dan.
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
jemina napisal/-a:puma napisal/-a:^^ja saj človek tud ne kadi đojnotv vsak dan, ali je bombone vsak dan ...
ja jst tud ja,ampak ne samo enga ampak kr velko količino,že skor namest cigaretov.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^ sem pa videla veliko preveč oseb, ki so bili koma pijani ... kako zanimivo, da nam to ne povzroča takšne (družbene) odbojnosti kot jo kajenje đojntov...
- Transformer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: neznano :)
mal bolj me zanima kaj si mislite o tem, da partner vzame kak cukr, speed, koko samo takrat ko je na žuru ali partyu, ne da je nek odvisnik.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
jemina napisal/-a:puma napisal/-a:^^ja saj človek tud ne kadi đojnotv vsak dan, ali je bombone vsak dan ...
Js jih tud poznam ene par, ampak moram rect, da mi je to ful kul folk Mislim ne zdej usi, sta pa dve osebi, ki sta mi res zelo blizu. In ja, nc jima ni po parih jointih, medtem k je pa pr men drgac
Trasformer js nimam nc proti. Raj vidim da se potegne kaksna crtica tu pa tam, kot pa da se naliva z alkotom. Tega pa ne maram
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bouhica napisal/-a:jemina napisal/-a:puma napisal/-a:^^ja saj človek tud ne kadi đojnotv vsak dan, ali je bombone vsak dan ...
Trasformer js nimam nc proti. Raj vidim da se potegne kaksna crtica tu pa tam, kot pa da se naliva z alkotom. Tega pa ne maram
zanimivo merilo..trdo drogo ja, mehke pa ne
-
obliterator - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2007
- Kraj: ljubljana
Puma: Popolnoma strinjam s tabo, kljub temu da nisem v življenju poskusil ničesar razen alkohola pa še tega ne več.
Alkohol je bolj sprejemljiv zato ker je to že vkoreninjeno pri nas. In ker ga država lahko obdavči.
Kolikokrat smo že slišali daje nekdo zapil svoje premoženje? Tega pri travi še nisem slišal. Koliko nesreč pri nas povzroči alkohol, koliko droga?
Koliko družin terorizira pijan član družine in koliko odvisneš?
Statistike vse povedo.
Alkohol je bolj sprejemljiv zato ker je to že vkoreninjeno pri nas. In ker ga država lahko obdavči.
Kolikokrat smo že slišali daje nekdo zapil svoje premoženje? Tega pri travi še nisem slišal. Koliko nesreč pri nas povzroči alkohol, koliko droga?
Koliko družin terorizira pijan član družine in koliko odvisneš?
Statistike vse povedo.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]