alko in droga v razmerju

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
tayra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2006
Kraj: zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tayra » 03. Dec. 2007 15:48

moj dragi je svoj čas hodil po partijih in jedu cukre. dans jih ne več, ker je najdu smisel zivjlenja v družinskem stilu zivljenja in ne rabi hodit po partijih, je pa zoprno ker ma probleme s koncentracijo in spominom od takrat. kar se pa pijace tice, valda da kdaj pa kdaj spijemo kej, pretiravama pa ne.
lp :blume:
tayra
lady bug
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2006
Kraj: Bratislava

Neprebrana objavaNapisal/-a lady bug » 03. Dec. 2007 17:54

Nimam problemov s tem. Kdaj pa kdaj mi je super, ce se ga skupaj napijeva, zadaneva.. Druga dimenzija, nove razseznosti..

Nikakor pa ne bi zmogla biti z nekom, ki bi bil vsakic, ko bi se napil tako konec, da bi morala jaz skrbeti zanj. Sem ze bila in ne hvala, nikoli vec.

Ce bi me na fantu karkoli motilo ze od zacetka, zveze sploh zacenjala ne bi in omejitev v stilu - ne, ne smes na party ali s kolegi se ga napit - jaz ne postavljam.
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 03. Dec. 2007 18:46

po moje da v mejah normale se gre, drugace mi nebi pasalo.nic nimam proti ce ima svojo druzbo pa da obcasno skupaj hodijo na party-je, ce pa bi pretiraval pa bi se zbunla.pa po moje da se taksni najdejo skupaj v veliki vecini.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Dec. 2007 19:03

Ne podpiram.

Da ga na kšni žurki mal spije (boh ne dej, da je koma), me ne mot, da bi bla to usakotedenska praksa, mi ne bi blo ušeč.

Tipou, k se poslužujejo takih in drgačnih drog, nism in ne bom nikol mela. Dva sta kadila, enga sm odvadla, z drugmu sva hit nehala (pa ne zarad čikou :) ). Zdejšni je biu še iz smučarskih cajtou navajen na fugo, pa je na mojo željo nehu, čeprou si, kljub mojmu godrnjanju, sm pa ke še vedno natlač usta, ampak ne takt k sva skp (kr pač ne dobi lupčka :D ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
KleopatraCat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a KleopatraCat » 03. Dec. 2007 21:29

če bi se napil, ko je zunaj z mano ni problema.. tako vsaj vem, da bo varno prišel domov.. ve, da če bi se drogiral, ne bi bila več skupi..
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 03. Dec. 2007 22:06

Alkohol še gre, pa naj se napije, če mu paše. Drog pa ne toleriram. Ne pri mojemu, ne pri nikomur drugemu.

Itak, da smo skoraj vsi že kdaj kadili travo, morali smo probati. Ampak tam se pa konča. To je bilo v srednji šoli.

Na srečo moj ni takšen, niti jaz nisem takšna. Napijeva se oba, ampak za droge pa nisva. Not our style :)
You want me to be something I can never ever be.
Transformer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: neznano :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Transformer » 04. Dec. 2007 1:16

ja, srečo mate tisti ki ste oboji prot drogam al pa ko saj skup delate to. moja punca je odkar sma skup (1 leto) vzela 1x speed in 1x cukr in mi res ni blo kul ko mi je to povedala dan po tem :\
mal me še skrbi da neb kej uzela 25.12, ko je tist kur*** party v Lj v FF. :evil:
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a nutella » 04. Dec. 2007 6:39

^^

To pomeni da je 2x v letu konzumirala drogo. Kle jst ne vidm neke panike. Kolk sta pa stara? Pred tem partijem se pogovorta, kaj ti misleš o tem, pa boš vidu kako bo.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 04. Dec. 2007 15:11

Transformer napisal/-a:ja, srečo mate tisti ki ste oboji prot drogam al pa ko saj skup delate to. moja punca je odkar sma skup (1 leto) vzela 1x speed in 1x cukr in mi res ni blo kul ko mi je to povedala dan po tem :\
mal me še skrbi da neb kej uzela 25.12, ko je tist kur*** party v Lj v FF. :evil:

Ja z njo pojdi na party, pa boš točno videl kaj počne :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 04. Dec. 2007 15:53

Tudi mene ne moti alkohol. Me pa motijo droge in jih ne odobravam.

Pa vendar a nismo vsi istega mnenja da je to malo hipokritično. Recimo to, da si od alkohola prej odvisen kot pa od veliko drugih drog. Pa tudi odvajanje je dolgotrajnejše in težje. Trde droge izvzete.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 04. Dec. 2007 16:35

Roberta R. napisal/-a:spet posploševanje.. v 50 letih se še niso spomnl nobenga druzga argumenta kokr.. začne se pri travi.. ni nujno.. pri nekaterih se, pri drugih ne..

I agree :roll: ... Samo da je moj fant travo preskočil pa se mogoče zadrogira s čim drugim - pa tudi to že nekaj let le občasno in zato ni odvisnik, narkoman. Čeprav nisem ravno navdušena, sem vseeno tolerantna do tega... Dokler mu ne pride v navado, ampak mislim, da je tisto ta najbolj občutljivo obdobje (mentalno) že prerasel.

Za alkohol pa moram povedat, da se še nikoli nisva napila skupaj. Sva načrtovala in še načrtujeva, upam da nama bo enkrat končno že naneslo, ampak se pa ne bom sekirala, če bova še vseeno bolj zadovoljna s popivanjem vsak po svoje (upam da ni to sedaj izpadlo preveč "kronično?" :D ).

U, ja, totalno bi pa znorela, če bi se pa metal po drugih bejbah, če bi bil pod vplivom raznih substanc (ali dovolil, da se bejbe mečejo po njem). Pijan ali trezen - zvest mora bit!
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 04. Dec. 2007 18:21

Jaz razen alkohola ne bi tolerirala ničesar drugega. Spljoh.
Razen v primeru, da bi nevem... se spomnila, da bi se rada skupaj zadela, al nekaj. Ampak to se v naslednjih 50 letih verjetno ne bo zgodilo.
Glede alkohola pa tudi mora biti nekje meja. Ne bi se ravno razveselila, da mi recimo pride domov koma pijan in potem celo noč objema školjko. Verjetno bi ga naslednji dan dala malo na hladno.

Ti pa svoji dragi povej, da te pač moti če se zadeva z raznoraznimi substancami, medtem ko ti za to ne veš. Pač razloži ji na lep način. V smislu, da jo maš ful rad in da se bojiš zanjo, kadar te ni zraven in bi rajši videl, da tega ne počne.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 04. Dec. 2007 18:58

Transformer napisal/-a:ja, srečo mate tisti ki ste oboji prot drogam al pa ko saj skup delate to. moja punca je odkar sma skup (1 leto) vzela 1x speed in 1x cukr in mi res ni blo kul ko mi je to povedala dan po tem :\

Takrat bo čist hudo :D a ti jo pazim? :P
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 04. Dec. 2007 19:04

Transformer napisal/-a:moja punca je odkar sma skup (1 leto) vzela 1x speed

speed je pa ja kul :twisted: Mislim lej, sej ce je v celem letu uzela, 1x speed in 1x cukr ni nek big deal a ne. Ce pa mislis, da bo zdej zarad teba kr nehala... Jah poskus a ne, js vem, da se ti ne bi pustila.

Drgac pa js ne podpiram alkohola, drogice pa v mejah normale. Ucas pridejo prov :D
šila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2007
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a šila » 04. Dec. 2007 20:54

Hm..nebi rada moralizirala, vendar glede na izkušnje, vam lahko samo to povem: luštn je ko se ga napiješ, ko imaš partnerja in nista poročena ali ne živita skupaj, včasih se ga še celo oba..da o kakšnih drogah ne govorim. Ko pa si enkrat poročen, imaš otroke, živiš z nekom, pa ni več luštno, ko partner vsak vikend pride (se privleče) domovo, ves omamljen, bog si ga vedi od česa.
Tako, da punce, tiste, ki bi rade začele s kom živet, poštimajte te stvari že zdaj, da ne bo nakoncu prehudo.
Jaz tega nisem naredila, se je hvala bogu končalo, vendar na zelo zelo grd in žalosten način.
Danes pa živim z najbolj čudovitim fantom na svetu, ki ne pije, jaz pa mogoče 1x na leto nazdravim s kakšnim šampanjcem.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]