alko in droga v razmerju
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
mam mal podobno foro kt Tyisha.
moj ga tud kar dost kadi. je kadiu še preden sva bla skupi. ko sva pa začela, je pa mene to mal preveč motl, ker če je kakga skadiu, je biu potem še ceu dan čist bogi in k sva se dobila je blo prou beda-al je biu len, al je biu tih. skratka kr neki. in sm mu rekla, da me mal mot..in je zelo zmanjšu to razvado. za skor kako leto.
in potem je spet začeu. tko, kar pogosto. skor usak dan no.
mi2 sva zmenjena, da ne peha kadar sem jaz zravn, pa da ne peha predn se mi2 dobiva. ok, če gremo kdaj vn, pač naj a ne..sam ponavad ne. učas še jaz skadim kej zravn (sicer zlo redko, ker nisem navajena dima in mi ponavad rate slabo )
je pa tud moj reku, da lahko neha, če me to tolk mot..in se mi zdi, da sm se zajebala ker sm rekla, da nočm da neha samo zarad mene. da naj to on spuca v svoji glavi. js bi samo rada da mal zmanjša. na to je pa pozabu
ampak Tyisha a ni zanimiv, kako bi še vseen vse naredu zate? vrjetn bi za vajino vezu res nehu. sam pomoje ga mal tu morš razumet. k js gledam svojga-če bi nehu, bi celo družbo svojo zgubu. pa sej ne da ga vedno sam pehajo, ampak 50% časa sigurno.
se pa strinjam k je ena rekla: raj vidm, da peha, kt da pije.
moj ga tud kar dost kadi. je kadiu še preden sva bla skupi. ko sva pa začela, je pa mene to mal preveč motl, ker če je kakga skadiu, je biu potem še ceu dan čist bogi in k sva se dobila je blo prou beda-al je biu len, al je biu tih. skratka kr neki. in sm mu rekla, da me mal mot..in je zelo zmanjšu to razvado. za skor kako leto.
in potem je spet začeu. tko, kar pogosto. skor usak dan no.
mi2 sva zmenjena, da ne peha kadar sem jaz zravn, pa da ne peha predn se mi2 dobiva. ok, če gremo kdaj vn, pač naj a ne..sam ponavad ne. učas še jaz skadim kej zravn (sicer zlo redko, ker nisem navajena dima in mi ponavad rate slabo )
je pa tud moj reku, da lahko neha, če me to tolk mot..in se mi zdi, da sm se zajebala ker sm rekla, da nočm da neha samo zarad mene. da naj to on spuca v svoji glavi. js bi samo rada da mal zmanjša. na to je pa pozabu
ampak Tyisha a ni zanimiv, kako bi še vseen vse naredu zate? vrjetn bi za vajino vezu res nehu. sam pomoje ga mal tu morš razumet. k js gledam svojga-če bi nehu, bi celo družbo svojo zgubu. pa sej ne da ga vedno sam pehajo, ampak 50% časa sigurno.
se pa strinjam k je ena rekla: raj vidm, da peha, kt da pije.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Tyisha napisal/-a: najslabs je to, da vsi zadetki (in alkoholiki) sploh pomisljo ne, da folku okol sebe morijo s tem, pa jim grenijo zivljenje...upam da se bo tvoj brat cimprej k pameti spravu!
Življenje si grenijo tisti, ki ostajajo s takimi, pa vedo, da jih to moti. Če ti sprejmeš njegova dejanja, te tudi ne bodo motila. Se pravi, da problem ni v njem, saj dela stvari, ki mu pašejo, ampak v tebi, ki jih ne sprejemaš in se zaradi tega obremenjuješ.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
dp22 napisal/-a:Ce zna sevedno uporabljat glavo ko je pijana zakaj pa da ne, naj se ga napije, vsake toliko se ga je treba ker drugace dobis ziwcni zlom
noja..še obstajajo drugi načini sproščanja če si tik pred kakim "živčnim zlomom" kot pa omamljanje z biločim
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov