Ali čutite ko mu pride?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali začutite spermo ko mu pride?

Da
112
53%
Ne
100
47%
Skupaj glasov : 212

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 06. Jan. 2008 19:37

ja učer se mi je pa zgodil da k prvič k mu je pršlo da nism čutla drugič je biu pa tok intezivn da sm res čutls...ufff je blo noro :oops:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Jan. 2008 17:31

čivava napisal/-a: V knjigah o spolnosti pa samih izkušen namreč ne pišejo, zato bom še naprej spraševala tukaj. Pa če vas moti al pa ne....
100% v knjigi na temo spolne vzgoje, pod temo kontracepcije, pise o teh naravnih metodah in njihovih pomanjkljivostih. 100% pise, da metoda umika ne deluje ker so spermiji v predsemeniski tekocini.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 24. Jan. 2008 20:52

Deluje, deluje :) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 24. Jan. 2008 21:11

Ja pri nekem majhnem procentu ljudi se očitno zalomi, sicer tudi moja prijateljica zdaj ne bi bila že v drugem trimesečju nosečnosti. :P

Po mojih lastnih izkušnjah je tudi (do zdaj) vedno delovala. :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Jan. 2008 21:15

Aloha napisal/-a:Deluje, deluje :) .
Kaj to men govoris, pejt to povedat folku k knjige pise. Besides, ni bil namen diskusija vasih spolnih praks, ampak to da je bullshit, da teh stvari ne pise v knjigah o spolnosti.
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2007
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objavaNapisal/-a urshaster » 10. Feb. 2008 14:49

jest tud začutm k mu pride..pred tem pa res gune hitre gibe dela
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 11. Feb. 2008 20:08

...
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 04. Feb. 2009 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nannya-1 » 11. Feb. 2008 20:24

positive vibration napisal/-a:poleg tega je sperma rahlo kisla
Sperma naj bi bila bazična, pa nožnica kisla. Tako lahko jajčece oplodi le eden najtrpežnejših spermijev. :o
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Feb. 2008 16:52

Pol pa slana, ne vem, nism glih ljubitlca kemije. Vglavnem, če pride sperma na rano, peče, če pa zarad slanosti ali kislosti, pa se ne poglabljam.
Zato npr. če se ljubljenje podaljša v maratonca, pa vmes se mal osusiš spodi, in nastanejo miniaturne ranice okoli nožnice in ko mu pride, čutiš tudi tak, da te mal peče.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 13. Feb. 2008 0:36

rezultati ankete so malo čudni ... za spermo ne bi vedla, ker nimam kontracepcijskih, ampak bolj ko ne dvomim, da bi kaj čutila. valda pa čutim, da spremeni tempo, preden mu pride, čeprav ne čisto vedno. drgač pa tudi mene čist zrajca, ko mu začne prihajat in začne še meni, ampak je žal prekmalu konec. :>
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 14. Maj. 2012 1:35

Jaz začutim vedno, čeprav preko kondoma - čutim kako je trd in potem tisto "utripanje" glavice. Najbolj božanski občutek :oops:
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 14. Maj. 2012 10:59

tudi jaz začutim, kdaj mu prihaja, je tič bolj trd pa pol utripa, kot je že omenila predhodnica :D + drugi gibi, ponavadi hitrejši in bol sunkoviti, ampak sperme pa res še nikol v lajfu nisem začutla :D
Uporabniški avatar
sarzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarzo » 21. Maj. 2012 12:19

gregalina napisal/-a:Js ne čutim. Sam midva sexama s kondomom. Vrjetn bi čutla, če bi sexala brez.

Tut s kondomoom se čuti kako njemu emm "utripa" k**** ;) prou sperme pa ne čutim oz je nisem o sva s brez kondomov..s kondomi pa pač čutim to utripanje ;)
DRoman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2012
Kraj: Ormož

Neprebrana objavaNapisal/-a DRoman » 25. Dec. 2012 10:06

Mahagonij napisal/-a:
čivava napisal/-a: V knjigah o spolnosti pa samih izkušen namreč ne pišejo, zato bom še naprej spraševala tukaj. Pa če vas moti al pa ne....
100% v knjigi na temo spolne vzgoje, pod temo kontracepcije, pise o teh naravnih metodah in njihovih pomanjkljivostih. 100% pise, da metoda umika ne deluje ker so spermiji v predsemeniski tekocini.

Za mlade punce je resnično najboljša rešitev - kontracepcija. Ampak, prosim. Ne preveč posploševat zadeve. Kaj ženska mora vedeti o sebi? Ženska je plodna največ 5 dni ( prisotnost plodne sluzi na materničnem vratu) v enem menstruacijskem ciklusu. Jaz imam s svojo vedno nezaščitene spolne odnose, brez kontracepcije. Nikoli ni bila noseča. Za njo je dovolj le tri dni vzdržanja, samo v času ovulacije. Če teh treh dni nisva mogla brez, pač kondom. Res je, da je imela redno urejen menstruacijski ciklus. Ko se je začela nabirat plodna sluz na materničnem vratu - stop za nezaščitene odnose. Po končani ovulaciji, če se jo ženska nauči začutiti, pa itak ni nobenih možnosti za zanositev ( neplodna sluz - čep na materničnem vratu). Za mene osebno so taki odnosi sprejemljivi, ampak pod pogoji ki sem jih navedel.
Lep Božič vsem skupaj.
DRoman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2012
Kraj: Ormož

Neprebrana objavaNapisal/-a DRoman » 25. Dec. 2012 10:17

čivava napisal/-a:Če pa že pride nosečnost, se ne bova sekirala, itak pa sam pravi, da če bi nama pač ušlo, bi bil zlo vesel da bi postal očka, in jaz mu to vrjamem, ker ga dobro poznam...

Vseeno pa res nisem vedela tega, da so spermiji tudi v predsemenski tekočini, vseeno vsem hvala za odgovore, na teh straneh se mi zdi da lahko vse vprašam kar ne vem, zato sem se obrnila na vašo stran... V knjigah o spolnosti pa samih izkušen namreč ne pišejo, zato bom še naprej spraševala tukaj. Pa če vas moti al pa ne....

Pa hvala za razumevanje!!! in upam da mi boste odgovorili še na kako vprašanje :roll:

V kolikor imaš urejen menstruacijski ciklus ( vedno enako dolg termin), preberi spodnji link , ene najbolj uglednih svetovnih ustanov. Res je. V predsemenski tekočini so spermiji prisotni. Ampak, za zanositev je pri ženski potrebna prisotnost plodnega obdobja. Brez tega ne bo šlo. Pa še takrat se je za spočetje potrebno dostikrat ornk "potrudit". Veliko krat ne rata iz prve. Ampak zgodi se pa vedno lahko.

http://www.drmalpani.com/cervical-infertility.htm

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov