Ali čutite ko mu pride?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Ne, ne začutim sperme, ko mu pride, ker sva zaščitena s kondomom; vem pa, ko mu pride, ker to vidim na izrazu na njegovem obrazu, po vzdihovanju, gibanju njegovega telesa ...
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
tamala_181 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
ja začutm lih ne njegove sperme..vidm oz čutm pa k mu pride ker začne hitrej dihat..izraz na obrazu se mu spremeni..
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
čutim ja včasih bol, včasih manj...odvisno od situacije mislim.
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
No glede tega, kolk sm stara in kolk je tip str, vas naj ne zanima... Najina stvar je tud to da mava spolne odnose, stara za to sva oba dovolj, (oba že čez 20)mam resnega tipa tko da se glede tega ne bojim... Če pa že pride nosečnost, se ne bova sekirala, itak pa sam pravi, da če bi nama pač ušlo, bi bil zlo vesel da bi postal očka, in jaz mu to vrjamem, ker ga dobro poznam....Do takrat ko sva midva začela sem bila devica, on pa je imel punco 2 meseca. Poznam ga dalj časa, in vem kakšen je... ZELO DRUŽINSKI, tako da se gleede tega res ne bojiva.... Sicer pa če pridem s šolo do konca preden kaj rata, bom pa vesela.
Vseeno pa res nisem vedela tega, da so spermiji tudi v predsemenski tekočini, vseeno vsem hvala za odgovore, na teh straneh se mi zdi da lahko vse vprašam kar ne vem, zato sem se obrnila na vašo stran... V knjigah o spolnosti pa samih izkušen namreč ne pišejo, zato bom še naprej spraševala tukaj. Pa če vas moti al pa ne....
Pa hvala za razumevanje!!! in upam da mi boste odgovorili še na kako vprašanje
Vseeno pa res nisem vedela tega, da so spermiji tudi v predsemenski tekočini, vseeno vsem hvala za odgovore, na teh straneh se mi zdi da lahko vse vprašam kar ne vem, zato sem se obrnila na vašo stran... V knjigah o spolnosti pa samih izkušen namreč ne pišejo, zato bom še naprej spraševala tukaj. Pa če vas moti al pa ne....
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
čivava napisal/-a:No glede tega, kolk sm stara in kolk je tip str, vas naj ne zanima... Najina stvar je tud to da mava spolne odnose, stara za to sva oba dovolj, (oba že čez 20)mam resnega tipa tko da se glede tega ne bojim... Če pa že pride nosečnost, se ne bova sekirala, itak pa sam pravi, da če bi nama pač ušlo, bi bil zlo vesel da bi postal očka, in jaz mu to vrjamem, ker ga dobro poznam....Do takrat ko sva midva začela sem bila devica, on pa je imel punco 2 meseca. Poznam ga dalj časa, in vem kakšen je... ZELO DRUŽINSKI, tako da se gleede tega res ne bojiva.... Sicer pa če pridem s šolo do konca preden kaj rata, bom pa vesela.
Jaz bi vaju oba poslal nazaj v osnovno šolo. Takšne stravi se namreč učijo v 7. razredu pri biologiji.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
ah,dejte te k praviste da čutite spermo vam prav nič ne verjamem.s fantom ko sva sexala še ko sem jemala KT nisem prav nič čutla k mi je notr spustu. drgač pa itak da veš kdaj mu približno prhaja.dihanje, vzdihovanje, gibanje...
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Ja če ti nis čutila, še ne pomen, da tud druge ne čutmo. Ko sm bla še na tabletkah, sem zmir čutla, ko mu je pršl. Ni en blazn dober občutek, je pa vseeno prijetn. Zdj pa itak ne morem več čutit, ker sva na kondomih.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- Gost
lolitaa napisal/-a:ah,dejte te k praviste da čutite spermo vam prav nič ne verjamem.s fantom ko sva sexala še ko sem jemala KT nisem prav nič čutla k mi je notr spustu. drgač pa itak da veš kdaj mu približno prhaja.dihanje, vzdihovanje, gibanje...
Ni ti treba posplosevati. Se da cutiti tudi s cisto fizicnega vidika, ne glede na dihanje, gibanje ipd. Penis bolj nabrekne, kot neka 'crpalka' se cuti ... hecno, ampak fino
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
MsN napisal/-a:lolitaa napisal/-a:ah,dejte te k praviste da čutite spermo vam prav nič ne verjamem.s fantom ko sva sexala še ko sem jemala KT nisem prav nič čutla k mi je notr spustu. drgač pa itak da veš kdaj mu približno prhaja.dihanje, vzdihovanje, gibanje...
Ni ti treba posplosevati. Se da cutiti tudi s cisto fizicnega vidika, ne glede na dihanje, gibanje ipd. Penis bolj nabrekne, kot neka 'crpalka' se cuti ... hecno, ampak fino
ja, ampak js sem rekla da mi je čudno to k pravijo ene da čutijo spermo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]