Ali čutite ko mu pride?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali začutite spermo ko mu pride?

Da
112
53%
Ne
100
47%
Skupaj glasov : 212

Vogue
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Vogue » 23. Dec. 2007 23:01

Sperme ne čutim, čutim pa krče, ko mu pride in začne špricat. Tempo se pa pred tem pospeši.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 25. Dec. 2007 23:41

Ja js vem kdaj mu pride. Tut cutm. Sicer mu pa se na faci vidm kdaj mu prhaja :D
Je pa res da je noro in da prehitr mine tist moment :D
Live your life like you want
Uporabniški avatar
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 12. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Claudia22 » 27. Dec. 2007 10:14

Ne, ne začutim sperme, ko mu pride, ker sva zaščitena s kondomom; vem pa, ko mu pride, ker to vidim na izrazu na njegovem obrazu, po vzdihovanju, gibanju njegovega telesa ... :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
tamala_181
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a tamala_181 » 27. Dec. 2007 10:40

ja začutm lih ne njegove sperme..vidm oz čutm pa k mu pride ker začne hitrej dihat..izraz na obrazu se mu spremeni.. :)
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 27. Dec. 2007 22:57

čutim ja :D včasih bol, včasih manj...odvisno od situacije mislim.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 29. Dec. 2007 11:59

No glede tega, kolk sm stara in kolk je tip str, vas naj ne zanima... Najina stvar je tud to da mava spolne odnose, stara za to sva oba dovolj, (oba že čez 20)mam resnega tipa tko da se glede tega ne bojim... Če pa že pride nosečnost, se ne bova sekirala, itak pa sam pravi, da če bi nama pač ušlo, bi bil zlo vesel da bi postal očka, in jaz mu to vrjamem, ker ga dobro poznam....Do takrat ko sva midva začela sem bila devica, on pa je imel punco 2 meseca. Poznam ga dalj časa, in vem kakšen je... ZELO DRUŽINSKI, tako da se gleede tega res ne bojiva.... Sicer pa če pridem s šolo do konca preden kaj rata, bom pa vesela.

Vseeno pa res nisem vedela tega, da so spermiji tudi v predsemenski tekočini, vseeno vsem hvala za odgovore, na teh straneh se mi zdi da lahko vse vprašam kar ne vem, zato sem se obrnila na vašo stran... V knjigah o spolnosti pa samih izkušen namreč ne pišejo, zato bom še naprej spraševala tukaj. Pa če vas moti al pa ne....

Pa hvala za razumevanje!!! in upam da mi boste odgovorili še na kako vprašanje :roll:
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 29. Dec. 2007 12:25

čivava napisal/-a:No glede tega, kolk sm stara in kolk je tip str, vas naj ne zanima... Najina stvar je tud to da mava spolne odnose, stara za to sva oba dovolj, (oba že čez 20)mam resnega tipa tko da se glede tega ne bojim... Če pa že pride nosečnost, se ne bova sekirala, itak pa sam pravi, da če bi nama pač ušlo, bi bil zlo vesel da bi postal očka, in jaz mu to vrjamem, ker ga dobro poznam....Do takrat ko sva midva začela sem bila devica, on pa je imel punco 2 meseca. Poznam ga dalj časa, in vem kakšen je... ZELO DRUŽINSKI, tako da se gleede tega res ne bojiva.... Sicer pa če pridem s šolo do konca preden kaj rata, bom pa vesela.

Vseeno pa res nisem vedela tega, da so spermiji tudi v predsemenski tekočini, vseeno vsem hvala za odgovore, na teh straneh se mi zdi da lahko vse vprašam kar ne vem, zato sem se obrnila na vašo stran... V knjigah o spolnosti pa samih izkušen namreč ne pišejo, zato bom še naprej spraševala tukaj. Pa če vas moti al pa ne....

Pa hvala za razumevanje!!! in upam da mi boste odgovorili še na kako vprašanje :roll:

Jaz bi vaju oba poslal nazaj v osnovno šolo. Takšne stravi se namreč učijo v 7. razredu pri biologiji.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 29. Dec. 2007 14:10

ah,dejte te k praviste da čutite spermo vam prav nič ne verjamem.s fantom ko sva sexala še ko sem jemala KT nisem prav nič čutla k mi je notr spustu. drgač pa itak da veš kdaj mu približno prhaja.dihanje, vzdihovanje, gibanje...
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 29. Dec. 2007 14:14

Ja če ti nis čutila, še ne pomen, da tud druge ne čutmo. :wink: Ko sm bla še na tabletkah, sem zmir čutla, ko mu je pršl. Ni en blazn dober občutek, je pa vseeno prijetn. Zdj pa itak ne morem več čutit, ker sva na kondomih.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Dec. 2007 14:49

lolitaa napisal/-a:ah,dejte te k praviste da čutite spermo vam prav nič ne verjamem.s fantom ko sva sexala še ko sem jemala KT nisem prav nič čutla k mi je notr spustu. drgač pa itak da veš kdaj mu približno prhaja.dihanje, vzdihovanje, gibanje...

Ni ti treba posplosevati. Se da cutiti tudi s cisto fizicnega vidika, ne glede na dihanje, gibanje ipd. Penis bolj nabrekne, kot neka 'crpalka' se cuti ... hecno, ampak fino :D
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 29. Dec. 2007 18:52

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 31. Dec. 2007 9:42

miteq napisal/-a:
Jaz bi vaju oba poslal nazaj v osnovno šolo. Takšne stravi se namreč učijo v 7. razredu pri biologiji.

Jaz pa vas na kakšen doktorat ker vidm da vse veste!!! :lol:
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 31. Dec. 2007 16:21

MsN napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:ah,dejte te k praviste da čutite spermo vam prav nič ne verjamem.s fantom ko sva sexala še ko sem jemala KT nisem prav nič čutla k mi je notr spustu. drgač pa itak da veš kdaj mu približno prhaja.dihanje, vzdihovanje, gibanje...

Ni ti treba posplosevati. Se da cutiti tudi s cisto fizicnega vidika, ne glede na dihanje, gibanje ipd. Penis bolj nabrekne, kot neka 'crpalka' se cuti ... hecno, ampak fino :D

ja, ampak js sem rekla da mi je čudno to k pravijo ene da čutijo spermo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 01. Jan. 2008 17:57

^^Sam dejansk sm js čutla, ne čist zmeri, ampak dostkrat. Ubistvi čutiš sam eno toploto, to je pa tut use.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Jan. 2008 21:46

midva pa itk skozi s kondomom...mi je pa ful ušeč ko ga gledam ko mu prhaja, k rata tko simpatičn :D (sej je tud drgači...), tako dihanje, rekcija...ja no ušeč mi je takrat :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]