Ali so leta ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si kdaj imela moškega starejšega 10 let in več?

Glasovanje se je zaključilo dne 28. Nov. 2010 21:28

DA
11
44%
NE
14
56%
Skupaj glasov : 25

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Nov. 2010 10:20

Ker te je sprejel na FB pomeni, da je tudi on neskončno zaljubljen vate in da zate hoče, da si mati njegovih otrok. Kako lepo :hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Nov. 2010 11:03

Pa dajte no, ni se vam treba norčevati iz zadeve (večina se norčuje, sploh zadnji post :roll: ).
Če je zaseden, po mojem mnenju, nimaš kaj iskat pri njemu. Pozabi ga, verjetno se ti zdi super, ker ga ne poznaš :)

Za avtorico teme, 16 let se meni zdi velikooo, ali bi Vama uspel pa nihče ne ve. Kot so ti punce rekle, najbrž se ti sam zdi da si bolj zrela kot vrstnice, vse smo mele tak občutek.
Poznam par punc, ki več let furajo razmerje z 14-16 let starejšim, baje so srečne, če jim ne bi pasal, bi že šle narazen. Zdej so zadovoljne, se strinjam, kak bo pa čez 20 let, ko bodo one 40-44 tip ta okol 60, to pa nobena ne razmišlja (vsaj ne sedaj). S tem se bodo ubadale očitno takrat. Do takrat pa se bodo mele super-duper, pa zapravile cel lajf, pol pa jokale kak so nesrečne, ker jih partner ne more več zadovoljit.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Nov. 2010 11:05

čuftika napisal/-a: ker jih partner ne more več zadovoljit.

jih bo pa poštar ali pa dostavljalec pizz...ali se bodo pa same... :D

mislim, ve ženske samo o seksu razmišljate... :D :D :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 22. Nov. 2010 11:09

:lol:
hahaha, ne, ne, Jochie, jz (svetnica po mnenju punc na forumu) pa že ne razmišljam sam o sexu, sploh ne. :wink:
Se pa strinjam s tabo, si bodo pa ljubimca umislile.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Nov. 2010 11:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:04, skupaj popravljeno 1 krat.
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 22. Nov. 2010 11:28

poskusim lahko,ni nujno pa da mi uspe. je tko? saj ce je pa res tko zaljubljen v njo,me ne bo smirglal. in ga bom pustila pri miru
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 22. Nov. 2010 11:39

mmmr napisal/-a:poskusim lahko,ni nujno pa da mi uspe. je tko? saj ce je pa res tko zaljubljen v njo,me ne bo smirglal. in ga bom pustila pri miru

Pa sta se menla kaj?A ga poznaš v resničnem svetu al pa samo virtualno??Nevem zakaj bi poskušala če pa ma punco...raje glej samske tipe ne pa zasedenih.Kak bi bilo tebi če tvoj fant gledal za drugimi??Al pa bi ena tam bejba virtualna osvajala tvojega tipa?
Koliko let maš sploh?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 22. Nov. 2010 11:52

CorfuGirl napisal/-a:
mmmr napisal/-a:poskusim lahko,ni nujno pa da mi uspe. je tko? saj ce je pa res tko zaljubljen v njo,me ne bo smirglal. in ga bom pustila pri miru

Pa sta se menla kaj?A ga poznaš v resničnem svetu al pa samo virtualno??Nevem zakaj bi poskušala če pa ma punco...raje glej samske tipe ne pa zasedenih.Kak bi bilo tebi če tvoj fant gledal za drugimi??Al pa bi ena tam bejba virtualna osvajala tvojega tipa?
Koliko let maš sploh?

ne poznam ga. saj ce jo ima rad,pol tak ne bo nic.ce ma kaksen iskreno rad svojo punco,bo druge pustil pri miru :D
23
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Nov. 2010 12:01

Nč poskušat, že zdej daj mir.
Sicer pa, tole se men zdi rahlo tricky situacija, hehe: če se tip "odzove" na taka FB flirtanja, nč dobrega ne pomeni - remember, ČE ga slučajno dobiš, obstaja velika možnost, da tud tebe kdaj kasneje zamenja za kakšno random bejbo...takega pa nočemo, ane? ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Nov. 2010 12:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:03, skupaj popravljeno 1 krat.
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 22. Nov. 2010 12:12

purple_rain napisal/-a:
Nč poskušat, že zdej daj mir.
Sicer pa, tole se men zdi rahlo tricky situacija, hehe: če se tip "odzove" na taka FB flirtanja, nč dobrega ne pomeni - remember, ČE ga slučajno dobiš, obstaja velika možnost, da tud tebe kdaj kasneje zamenja za kakšno random bejbo...takega pa nočemo, ane? ;)

tudi mene je presenetilo,da me je celo sprejel.ker me ne pozna. sem skos takega mnenja;Osebe, ki me imajo namen dodati kot prijatelja, naj bodo pripravljene tudi komunicirati z mano (ja, žal sem živo bitje in nisem umetna inteligenca)ker moje mnenje o zbiranju "prijateljev" v čim večjih številkah je bedarija.Na žalost nekateri tekmujejo z drugimi ali pa kar sami s seboj,da bi imeli na nek način čim več »frendov.« in….. nekateri sicer s tabo niti ne kontaktirajo, jim je pa cool, če te imajo na spisku. Če ne misliš imeti stik, me raje ne dodajaj in ne sprejemaj za prijatelja....no sem tega mnenja.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Nov. 2010 12:15

^^no, in še odgovori (nekdo je že vprašal): sta sploh kej že komunicirala vidva?
Vseeno vztrajam - tace stran.
sirova štručka napisal/-a:kaj ti pa je no, sej pr njiju bi blo pa potem drgač, njo bi spoštoval, njo bi imel res rad, onadva bi bila potem srečna skupaj do konca svojih dni.

love is in the air...Slika
My bad...kakšen pesimist sem :nein:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Nov. 2010 12:16

:lol: :lol: Ker te je sprejel na FB je seveda noro zaljubljen vate, kaj pa drugega bi sploh bilo možno :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mmmr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a mmmr » 22. Nov. 2010 12:23

že komunicirava; porocam kmalu :))
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 22. Nov. 2010 14:34

^^ omg
pri vsemu skupaj, mi je edino žal za njegovo punco, ki nima pojma kakega kretena ima. resnično upam, da ona dva končata, ker si punca res zasluži kaj boljšega. vidva sta pa itak čist za skupaj (glede na določene karakterne značilnosti, ki jih oba posedujeta).

ot: novga smeška mamo. morm sprobat:
:mad: :mad: :mad:
Vsak raj ima svojo kačo.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]