Ali so leta ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si kdaj imela moškega starejšega 10 let in več?

Glasovanje se je zaključilo dne 28. Nov. 2010 21:28

DA
11
44%
NE
14
56%
Skupaj glasov : 25

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 25. Nov. 2010 20:04

čuftika napisal/-a:+sej sem prepričana da bodo mlade punce, ki so zdej 20-25 in imajo okoli 20 let starejšega, v starejših letih znale poskrbet zase in si umislit kakega ljubimca, se sploh ne bojim za njih. Sploh ne dvomim v njih.

moj najboljši prijatelj je nekoč dejal: vsaka ženska je kurba z mojo mamo vred...

očitno ima res prav...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 25. Nov. 2010 20:30

čuftika napisal/-a: Ženske, ki so z nekom zaradi denarja (ja, večinoma so zarad keša da smo si najasnem, čast izjemam), nimajo nekih moralnih pomislekov. Ah, kaj ko tak paše v zgodnjih 20-ih met finančno preskrbljenega tipa, plus da je še izkušen, vsaj po opazovanju sodeč.
Da takega tipa najdeš tut če ni za desetletje starejši od tebe, pa je itak jasno, tko da škoda besed. (mogoče res ni tako bajno bogat, ampak ni vsem pomemben denar).

OMG pa kaj ti ni jasno???? :eek: :eek: Logično da ma 40 letnik več keša kot 20 letnik sej to je normalno. Samo ni to edina stvar ki je pri starejših boljša. sm imela razmerje z dvajset let starejšim tipom in ja je imel keš hvala bogu. Mu vsej ni bil problem če sm hotla it kam - pa da ne bo pomote dppust si lahk sama plačam me bi pa prokleto motilo da si ga moj tip ne bi mogu in bi zato morala ostat doma.
Nisem pa bila niti približno z njim zaradi denarja. Z nim sem bil odkrito zato ker je bil v postelji odličen, ker je VEDNO poskrbel zame, tud takrat k se že men ni dal in sem bila preveč pod stresom ni odnehal in JA vedno mu je ratalo. In posluša in SLIŠI. Ni egocentričen in je že dal skozi neko samodokazovanje... Razume da imam potrebo da si zgradim življenje, kariero, da želim živeti in žurati. In z njim mi je bilo noro in če bi bile okoliščine drugačne kdo ve... Tko da ne mi da je večina z starejšimi sm zarad keša - kot da je dvajsetletnik nekaj WAAAW! Phhhh!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 25. Nov. 2010 21:01

Mah, cist iz principa nic nisem pocela s starejsimi moskimi, naj si iscejo starejse zenske, ne pa se slinijo okoli mladih dekletih, pa si pumpajo ego, ker ali so loceni, ali se imajo za vecni jebaci, ali imajo otroke... ja seveda vsak bi si zelel mlajso! en ki me je osvajal, mi je razlagal, da se je odlocil za samsko zivljenje in bluzenje okoli, pa star 37, sem mu zabila v faco, prvo naj se pogleda v ogledalu, ker se je zmotil, da bo vecno mlad, pa potem naj se pogovarja z mano, take primere me najbolj raskurijo, a tisti moski se ne percepirajo, da so bistveno starejsi al kaj??... hej me ne zanimajo, niti pa so mi privlacni, niti ne palim na njigovo virtualno dozorelostjo in iskusenostjo
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Nov. 2010 22:55

Akvamarin napisal/-a:en ki me je osvajal, mi je razlagal, da se je odlocil za samsko zivljenje in bluzenje okoli, pa star 37, sem mu zabila v faco, prvo naj se pogleda v ogledalu, ker se je zmotil, da bo vecno mlad
/.../
hej me ne zanimajo, niti pa so mi privlacni
O bože..a na lep način se ne da povedat, da te ne zanima?
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 25. Nov. 2010 23:36

Ma na kaksen lep nacin, glede na to da mi je razlagal kako je prekinil zaroko, in pustl zarocenko, ker mu je bilo kao prevec enolicno, pa potem mi je govoril, da moski imajo prednost pred zenskami, da kao za moski pri 37 se lahko rece da je jebac, za zenska, ki je tolk stara pa da je stara devica, jaz pa sem bila stara 21 let in seveda sem ga morala zabit nazaj,da naj se pogleda v ogledalu in naj si ne domislja da je brad pitt, in da mlade punce si ne bodo rezale zile zanga kot njegova zarocenka... kaj bi mu naj rekla na eno tako razmisljanje, da pri 37 noce niti otroke niti poroko, osvaja pa 21 letno zensko? to je bl realen nacin, dopovedati enemu degenu, da sprejeme da se tudi on stara

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov