Ali so leta ovira?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Si kdaj imela moškega starejšega 10 let in več?

Glasovanje se je zaključilo dne 28. Nov. 2010 21:28

DA
11
44%
NE
14
56%
Skupaj glasov : 25

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Nov. 2010 18:59

Kdo pa pravi, da je tip kreten? Saj zaenkrat ni naredil še nič narobe. Mogoče si ga pa d*ka na število FB frendov :)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 22. Nov. 2010 19:28

priznam, da sem, glede na njeno veselje ob dejstvu vzpostavljene komunikacije, prehitro sklepala, o čem komunicirata :)
mogoče jo je samo vprašal, kaj ji ni jasno :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Nov. 2010 20:40

A smo spet pri starostni razliki? Zakaj je to sploh problem? Saj živiš za danes in ne za trenutke čez 20 let.

Moj najstarejši je bil veliko starejši od mene in se nikoli nisem obremenjavala s tem. Vedno so pa bili vsi starejši vsaj 10 let od mene.

Razlika je že v načinu druženja. Tamali komaj čakajo da te spravijo v posteljo, finančno so ponavadi itak še precej nestabilni zato si nekih hudih zmenkov ne morejo privoščiti, v postelji so bolj neizkušeni (večinoma) in spet večinoma ne znajo z ženskami- to so moje izkušnje preden me začnete napadati.

Starejši:
- si vzamejo čas ko te osvajajo (ni glavno da te ćimprej dobio v posteljo ampak uživajo v lovu)
- veliko bolje flirtajo (komplimnti, način kako ravnajo z žensko, dotiki)
- zmenek je ponavadi večerja, velikokrat te povabi zraven na kakšen vikend izlet ali pa nekajdnevno potovanje
- in gledajo samo tebe ker nimajo več potrebe po samodokazovanju

Kaj pa bo čez 20 let pa itak nikoli ne veš, ta 40 letnik je lahko vitalen 60 letnik medtem ko čvrst 20 letnik bo bolehen 40 letnik - ali pa se bo zapustil - ali pa doživel nesrečo... Nikoli ne veš kaj bo...
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 22. Nov. 2010 21:02

Če je meni tip dober in vem, da hočem z njim v posteljo, mi je vseeno, če pijeva vodo iz pipe in se potem takoj poseksava. :D Načeloma se strinjam z Nesanico, ampak znajo včasih starejši hitro preiti iz prijetne v pokroviteljsko cono, kar mi pa full ni všeč.
Pri 20ih sem imela tipa, ki je bil 13 let starejši, furala sva super razmerje brez zaljubljenosti - končala po dveh letih iz subjektivnih (nisem mu bila dorasla, sem mu pa nadvse hvaležna za super izkušnjo) in objektivnega razloga (selitev v tujino).
Pred kratkim sem končala razmerje z 11 let starejšim, ker mi ni bil dorasel, vendar sem tudi njemu, kljub prej omenjenemu dejstvu, hvaležna za prelepo izkušnjo.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 22. Nov. 2010 21:15

Veerle napisal/-a:Pri 20ih sem imela tipa, ki je bil 13 let starejši, furala sva super razmerje brez zaljubljenosti - končala po dveh letih iz subjektivnih (nisem mu bila dorasla, sem mu pa nadvse hvaležna za super izkušnjo) in objektivnega razloga (selitev v tujino).
Pred kratkim sem končala razmerje z 11 let starejšim, ker mi ni bil dorasel, vendar sem tudi njemu, kljub prej omenjenemu dejstvu, hvaležna za prelepo izkušnjo.

o tem govorim - nikoli ne veš če bo trajalo - bilo pa je lepo in spomini ostajajo.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 23. Nov. 2010 22:50

Poznam že zelo, zelo dolgo vezo dveh, ki sta razlike 16 let. Veza jima odlično lavfa. Ampak vseen se mi zdi, da je to bolj izjema kot pravilo. Lahko je lepo, če se znata vživet v starost drugega, imata iste interese, sta pripravljena živet s tem kar prinese starost - mladost drugega, torej razlika v letih med vama ni preveč očitna. Najbrž se bosta srečevala z nekaterimi problemi, ki jih drugi ne bodo imeli. Če bosta znala vse to rešit bo dobro.

Nikjer pa nisi napisala ali je on imel kakšne veze pred tabo in kakšne. Ima kaj otrok? In kaj se sploh plete med vama ali kar tako sprašuješ?
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 23. Nov. 2010 23:02

Mojadva mata 16 let razlike (ona 41, on 57) in sta skupaj 20 let in jima odlično laufa. Ne pravim, da odobravam, ampak samo, da imam primer, da tudi take zveze lahko trajajo.
Because I can.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 24. Nov. 2010 17:45

Vse vecje starostne razlike (10 in vec) med partnerjema, in da jima dobro laufa....so res bolj izjema kot pravilo.
Se mi zdi da ko enkrat mine tista zacetna zaljubljenost, vecina ugotovi, da taka starostna razlika le ni najbolj ql oz. zacne to se njih motit.

Jaz sem imela moznost da bi racela resno zvezo s clovekom 12 let starejsim...ampak ce me sedaj vprasas, sem vesela da nisem. Nekak si ne predstavljam biti z (sedaj) 38 letnikom.
padalcek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a padalcek » 24. Nov. 2010 21:29

jaz pravim da leta nikakor niso ovira! Go for it...
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 25. Nov. 2010 14:40

Jaz sem tud mela možnost veze s 15 let starejšim, super sva se klapala, ampak jaz se nism dobro počutila samo zaradi tega, ker sem vedla koliko je starejši. Torej neke ovire so. Pa čist možn, da bi klapalo, a me je razlika že v psihi motila.

Se mi pa zdi, da tile starejši moški z leti postanejo ljubosumni na svoje mlade žene. Včasih jih clo okolica prisili do tega.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 25. Nov. 2010 15:36

^^ a mi lahko malo bolj razložiš ta vpliv okolico na ljubosumje pri starejšem partnerju?

zanima me, kako gre kaj mmmr in njenemu fb fantu :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 25. Nov. 2010 15:49

Mene tud zanima, da vem česa se moram bat :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Nov. 2010 16:11

Moj pogled na ljubosumje starejšega moškega je tak da se zaveda da je njegova dama mlada, lapa in atraktivna, on pa starejši, z vsakim dnevom manj las in več gub, heh, no z vsakim dnevom starejši skratka, okol izbranke pa ogromno maldih, postavnih, luštnih fantov in potem hitro pride do ljubosumja.
Drugač pa je res nekaj parov, ki so poročeni in jim super štima, ampak je tut dost tistih, ki imajo probleme zaradi starostne razlike, če jih še nimajo, jih bodo pa kmalu meli. :)
Jz ne bi bla vesela da bi v prihosnosti moja hčerka domov pripeljala tipa, ki b lahk oče bil, pa je lahko super, zlat, odličnega katakterja pa vse, pa ne bi skakala v zrak od veselja. Tak pač je.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 25. Nov. 2010 16:17

Pa saj je ženska tudi vedno starejša. :) Poleg tega je pa na trgu več povpraševanja po 50-letnih moških kot po 40 let starih ženskah.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Nov. 2010 18:34

kak je s povpraševanjem ne vem, saj me 50 letniki res ne zanimajo. Sem mislila da tukaj govorimo o razliki vsaj 15 let, pa do 20 let. Ker ko je ženska enkrat 35 stara, moški pa nad 50 se leta pomoje poznajo, saj je ona v super letih, on pa niti ne. Potem ko je ona stara 40 je tip manj ko 60 (odvisno o kateri razliki govorimo). To je za moje pojme že velika razlika, saj moški pri 60-ih ni nujno da je nekaj fejst vitalen (večinoma res niso).
Itak je ovisno od primera do primera, sej sem prepričana da bodo mlade punce, ki so zdej 20-25 in imajo okoli 20 let starejšega, v starejših letih znale poskrbet zase in si umislit kakega ljubimca, se sploh ne bojim za njih. Sploh ne dvomim v njih. Ženske, ki so z nekom zaradi denarja (ja, večinoma so zarad keša da smo si najasnem, čast izjemam), nimajo nekih moralnih pomislekov. Ah, kaj ko tak paše v zgodnjih 20-ih met finančno preskrbljenega tipa, plus da je še izkušen, vsaj po opazovanju sodeč.
Da takega tipa najdeš tut če ni za desetletje starejši od tebe, pa je itak jasno, tko da škoda besed. (mogoče res ni tako bajno bogat, ampak ni vsem pomemben denar).

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov