Ali so leta ovira?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
maiteperroni napisal/-a:claire napisal/-a:vseeno kakšna je njena starost jochie. ja je ovira. jaz pri letih gledam tako- ko bi ti fant lahko bil foter je to "tu mač". waaay too much!
No naj komentiram...bil bi mi foter ampak takih primerov da je moški foter pr 16 je zelo malo..
Odvisno je pa tudi od osebne rasti človeka.. Lahko je ena ženska psihično bolj razvita kot, tista ko ma 26 let. Zrelo razmišljanje npr.
glede na tale post, sklepam, da morda vseeno še nisi tako zelo odrasla kot se ti morda zdi.
(ja jochie glej. v teoriji je stavek: "samo da se ljubita" prav posrečen, v praksi je pa vse drugače. saj ne rečem, da sploh pri nobenem paru ni možnosti, da jima uspe, ampak pupa stara 19 in tip star 35?- uf, kje je zdaj đeki in vsi ki ga grajajo. evo vam tem, kjer se njegove opazke o tržni vrednosti žensk itd. še kako lepo kažejo. ženske se pa še kar naprej derejo, da ni res, da bi fantje (zame so taki seveda čudaki) hoteli mlajše, ko imajo lahko pa starejše in zrelejše. evo vam ga na! )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
sirova štručka napisal/-a:no js te že od avgusta berem, pa mislim, da nisi...
potem pa so tu še tete...
Sej res- kaj bodo pa tete rekle?
Če si ti odrasla, sem pa js ... (vstavi poljubno nemogočo "stvar")
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Mogoče če bi poskusila bi vama celo nekaj časa lepo uspevalo.. ampak slej ko prej bi razlika v letih postajala vedno bolj moteča. Če že misliš da si dovolj čustveno zrela potem pa kar.. ne vem zakaj pol sprašuješ . Ampak moje mnenje je, da se taka zveza ne bo obdržala (sicer pa za nobenega ni garantirano, da bo tvoj do konca življenja pa če je isto star kot ti ali pa 16 let starejši).
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Bla.... zrelost... bla bla.... bla.... bolj zrela za svoja leta..... bla.... so leta ovira.... bla bla..... men se ne zdi ..... bla bla.... ampak vseen sprašujem na forumu..... (moja interpretacija tele teme).
Stvar je taka, ne sprašuj, pa probi. Obstojajo 10+ let razlike pari, ki jim rata, obstajajo taki, ki jim ne - jaz osebno poznam oboje. Probi, pa boš vidla kak gre. Leta so lahko ogromna ovira, lahko sploh ne in grupa babnic, ki se jim to zdi sick, ti pač ne more dat relevantnega odgovora na to, kot tudi ne nihče drug. Pa ne se zdaj zanašat da na to ''sem ful zrela za svoja leta'', ja, to smo si mislle se v svojih poznih najstniških letih. Moški, star 35 let ma za sabo (načeloma) dost več izkušenj in krame, kot eni 20+ letniki, in tud če si tako zelo zrela za svoja leta, še to ne pomen da se boš z njim avtomatsko ujela. Da razmerje uspe dolgoročno, mora bit kompatibilnost in to boš spoznala šeče čez cas, ampak samo, če probaš
Stvar je taka, ne sprašuj, pa probi. Obstojajo 10+ let razlike pari, ki jim rata, obstajajo taki, ki jim ne - jaz osebno poznam oboje. Probi, pa boš vidla kak gre. Leta so lahko ogromna ovira, lahko sploh ne in grupa babnic, ki se jim to zdi sick, ti pač ne more dat relevantnega odgovora na to, kot tudi ne nihče drug. Pa ne se zdaj zanašat da na to ''sem ful zrela za svoja leta'', ja, to smo si mislle se v svojih poznih najstniških letih. Moški, star 35 let ma za sabo (načeloma) dost več izkušenj in krame, kot eni 20+ letniki, in tud če si tako zelo zrela za svoja leta, še to ne pomen da se boš z njim avtomatsko ujela. Da razmerje uspe dolgoročno, mora bit kompatibilnost in to boš spoznala šeče čez cas, ampak samo, če probaš
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
sirova štručka napisal/-a:maiteperroni napisal/-a:Glede razmerja pa mislim dasem jst osebno,celo preveč zrela za moja leta..
no js te že od avgusta berem, pa mislim, da nisi...
potem pa so tu še tete...
a-a, dvomim, da bi tole šlo.
podpis pod tole.
+ a ti ni bila še prejšnji teden všeč ena baraba??? hitro gre to pri tebi..
maiteperroni napisal/-a:pač hočem nazaj vspostavit stik z njim..
maiteperroni napisal/-a:kako pa misliš naj se obnašam takrat ko me bo kontaktiral.?? Da ne bo razumel kot neko obupano žensko, ki ga na vsak ačin hoče nazaj..pač po eni strani da mu pokažem <B>da me še vedno zanima</B>.. ???
svetujem ti, da se malo umiriš, resno razmisliš kakšnega tipa si želiš in potem takega tudi iščeš.
Vsak raj ima svojo kačo.
- mmmr
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2010
oi.
imam eno majhno tezavico,bi rada da mi malcek svetujete,priskocite na pomoc. nekaj dni nazaj v nocni sem malcek brskala po netu,sem naletela na ful lusnega tipcka,ki je krasen. sem ga dodala za prijatelja in me je sprejel. sem ga poiskala se na drugem portalu in me je tudi sprejel. in ups tam pa vidim,da je v razmerju in ima punco- neko srednjesolko. sem tudi opazla da ne stanujeta dokaj blizu,kakih 100km narazen.ima sluzbo v treh izmenah. kako sta se spoznala ,mi ni jasno.no saj ni vazno. sicer je 2 leti mlajsi od mene,pa vseeno mi je vsec. kako pa zdaj? pomoc prosim
imam eno majhno tezavico,bi rada da mi malcek svetujete,priskocite na pomoc. nekaj dni nazaj v nocni sem malcek brskala po netu,sem naletela na ful lusnega tipcka,ki je krasen. sem ga dodala za prijatelja in me je sprejel. sem ga poiskala se na drugem portalu in me je tudi sprejel. in ups tam pa vidim,da je v razmerju in ima punco- neko srednjesolko. sem tudi opazla da ne stanujeta dokaj blizu,kakih 100km narazen.ima sluzbo v treh izmenah. kako sta se spoznala ,mi ni jasno.no saj ni vazno. sicer je 2 leti mlajsi od mene,pa vseeno mi je vsec. kako pa zdaj? pomoc prosim
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
mmmr napisal/-a:oi.
Predvidevam da tipa ne poznaš v resničnem lajfu ampak samo virtualano a ne?Napisala si da ma punco?In kaj bi zdaj ti sploh rada?Pust ga če ma punco.Najdi si takega ki je nima.A ste se sploh kaj menila?
Koliko si sploh stara če smem vprašat??
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
mmmr napisal/-a:nekaj dni nazaj v nocni sem malcek brskala po netu,sem naletela na ful lusnega tipcka,ki je krasen.
Iiiiiiii, kjut. No, seriously, ne bi raj delala al pa spala?
mmmr napisal/-a:sem ga dodala za prijatelja in me je sprejel. sem ga poiskala se na drugem portalu in me je tudi sprejel.
Vedno me je zanimal, kdo so ljudje, ki dodajajo random folk si za frende vsepovsod. No, zdaj vsaj vem kak pride do tega
mmmr napisal/-a:in ups tam pa vidim,da je v razmerju in ima punco- neko srednjesolko.
Tace stran no. Halo.
mmmr napisal/-a:pomoc prosim
Zresni se pa si najdi krasnega lepega tipa v naslednji nočni, ki nima punce. Ajnfoh ku pasul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]