Ali sem sploh pripravljen na resno zvezo?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mbfc1234
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 10. 3. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a mbfc1234 » 28. Apr. 2016 18:25

Lep pozdrav vsem,

veliko zmedo imam v glavi...star sem 22 let. Pri 18 letih sem imel punco z katero sva se zaradi "čudnih" okoliščin pustila. Po njej sem bil zelo razočaran in negativno nastrojen proti ženskam. Čez čas sem "mutil" z veliko puncami (z nekaj tudi spal-ONS) vendar nisem začutil nič posebega-nobene kemije. Še dve leti po bivši sem bil obupan,da nebom našel več tako"posebne"punce, res sem jo pogrešal. Ker sem baje zelo atraktiven sem hodil veliko na pijače se spoznaval vendar nikoli me ni nobena prepričala. Pred 8 meseci sem po najkljucu preko interneta spoznal punco z katero sva zaštekala v 1 sekundi in kmalu tudi spala skupaj. Super sva se poštekala. Zmenila sva se, da bova le prijatelja za seks ampak čez čas sva se zelo navezala eden na drugega. To je kar trajalo in trajalo in čez čas me je na nek način prisilila al se odločim za njo al nehava, ker je full čutla do mene, jaz pa sem tudi razvil kar močna čustva do nje. Čisto sem pozabil na bivšo in pred 1 mescem sem se sam odločil,da probava kot fant in punca. Zdaj sva par vendar se meni dozdeva, da nenehno nekaj zamujam. Veliko punc si želi nekaj od mene vendar jaz "nesmem" , ker sem v zvezi. Punco imam rad jo nočem prizadet, saj se odlično ujameva vendar me po drugi strani druge punce zelo zelo zanimajo. Z 2 sem tudi nenhno v kontaktu, saj sta mi zelo privlačne in si jih želim spoznat. Se pravi po eni strani se imam z punco super, saj je odlična družba, mi nič ne teži, imam proste roke, preživljava rposti čas skupaj...po drugi strani si ekstremno želim druge ženske izkusit. Fulll sm zmeden in nevem ali je sploh to pravi čas, da imam punco glede na to, da sem v super letih in puncam načeloma atraktiven in zanimiv. Nisem tip človeka, da bi punce varal, ker sem zelo iskren vendar se bojim, da bom prvič ko bom šel vn spustil vse zavore in kaj "zasral" Sem prepričan, da je bilo že veliko fantov v taki situaciji in želim si, da mi kdo svetuje . Vem mlad sem..veliko mi jih pravi uživaj...kaj če take punce ne bom več srečal? kaj če se bom zdaj le gonu okoli in mi bo enkrat žal...prosim za nasvet tudi če se vam zdi tema neumna.....hvala
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Apr. 2016 18:53

Zelo lahko rešljiva zadeva.

Pač, če bi imel to punco tako rad kot prvo, bi se ji obvezal in ne bi niti razmišljal.

Prve ljubezni so k***c, nekako prva ljubezen te zaznamuje za življenje, in ponavadi porabiš ogromno časa da jo preboliš in si zgradiš sistem in odpornost na naslednje razhode.
Takšna ljubezen se ti bo še pojavila, no worries...trenutno je to samo edina ljubezen ki jo poznaš.

Enostavno je, če čutiš da nekaj zamujaš in želiš uživati, potem bodi samski, brez debate, in potem boš našel tisto zaradi katere ne boš niti trznil ko se boš odpovedal samskosti.

Tvoja napaka je samo da poskušaš vsem ugajati, "aha ta ima močna čustva do mene, bodiva kar v zvezi", "aha, hočem biti samski in se malo igrati".

Imej malo jajc in bodi iskren do sebe in drugih, ne vlači drugih žensk v svoje sranje, ker boš po vsej verjetnosti nekoga hudo prizadel.
Odločnost in direktnost sta temelja moškosti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4996
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Apr. 2016 19:01

mbfc1234 napisal/-a:Veliko punc si želi nekaj od mene vendar jaz "nesmem" , ker sem v zvezi.


Mene predvsem ta del zanima. Kje sploh spoznaš te punce, ki si želijo nekaj od tebe (sklepam da poljubljanje/seks)? Ker jaz si ne predstavljam, da se ti tako veliko število punc kar samo od sebe ponuja. Razen če si res fuuuul hud tip vizualno in kar same hodijo do tebe na ulici/službi/faksu in ti konkretno povejo kaj si želijo od tebe.
(Ker če se ti punca lepo nasmeje ali se pa prijazno s tabo pogovarja, to ne pomeni da si že kar želi imet s tabo intimen odnos).

Drugače pa po mojem mnenju nisi pripravljen na resno zvezo.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 28. Apr. 2016 19:08

Ko boš s pravo punco, ne boš razmišljal o tem kaj zamujaš. :)
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4261
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 28. Apr. 2016 19:26

ravnaj se po sebi. ne se izogibat zvezi, ker družba pravi, da se moraš "izživet" in da boš vse zamudil, če si samo z eno punco. ne poslušaj drugih.
potem pa pri sebi premisli, kaj si želiš. nobena odločitev ni napačna.
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Apr. 2016 20:46

Ne deluje,da bi bil ravno zaljubljen v to punco. Po moje ti jo je samo problem pustit in prevzet odgovornost,da bo morda prizadeta etc. Predstavljaj si,da bi ona hotela končati s tabo,bi si na nek način oddahnil,kot bi ti padlo nekakšno breme z ramen,ali bi ugotovil,da si želiš bit z njo bolj kot z drugimi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mbfc1234
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 10. 3. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a mbfc1234 » 28. Apr. 2016 20:49

Haley mogoče sem se narobe izrazil. Hotel sem povedati, da sm si ves čas medtem ko sva bila le "prijatelja" z punco, pisal z recimo 5,6,7 puncami...od tega jih je kar nekaj bilo takoj za to, da gremo skupaj vn pa se napijemo(kar velikokrat pelje veš do česa). Pa ne pravim,da sm lepotec ker nism najlepši tip na tem svetu niti se nimam za najlepšega...sam glede na izkušnje v zadnjih letih mi punce pravijo, da sm hud in mam potencial pri veliko puncah ..posledično sem v zadnjem času pridobil na samozavesti. In kot sem napisal si obe dve punci z katerimi si pišem pogosto želita videti z mano. Seveda to ne pomeni, da bo kaj. Mislim o "potencialnih" puncah z katerimi lahko mam kaj. Tukaj mislim uglavnem na seks. Po drugi strani pa se mam z punco res lepo in nebi rad uničil oz. da mi bo nekoč žal.. vem pa da ni nikoli garancije za zvezo.

drugače pa hvala za nasvete :) so dobrodošli še kakšni :)
mbfc1234
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 10. 3. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a mbfc1234 » 28. Apr. 2016 20:53

Ja saj nevem če sem zaljubljen. Ni to enako kot z prvo punco. Pri prvi sm imel metuljčke po trebuhu ko sem jo zagledal. Hrepnel sem po njej pač prva prava ljubezen. Še dandanes ko jo vidim je nekaj posebnega. Z novo punco se imam lepo, sem navezan samo ni, da bi hrepenel po njej.
Mogoče jo bom čez časa bolj vzljubil in nehal tako razmišljati kot zdaj kr si grem na živce. Ko sem bil sam sem ves čas hrepenel po nečem, zdaj ko imam pa sem v dvomih.

tudi fantje smo komplicirani haha
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 511
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 28. Apr. 2016 22:41

mbfc1234 napisal/-a:Mogoče jo bom čez časa bolj vzljubil in nehal tako razmišljati kot zdaj kr si grem na živce. Ko sem bil sam sem ves čas hrepenel po nečem, zdaj ko imam pa sem v dvomih.


ufff, ne vem, če se bo to tako odvilo. Sicer je vsak primer unikaten, ampak ponavadi so ljudje bolj "zaljubljeni", ko so še na začetku zveze (honeymoon phase), ko še ne vedo, kaj vse jim gre pri drugemu na živce in si še ne povedo vsega v faco. S časom se sicer razvije tista prava (ta najboljša!!), globlja ljubezen, ampak če tebi manjka že začetne zaljubljenosti... potem nisi na pravi poti, da dosežeš tisto drugo.
A je punca zaljubljena vate? Ker če je, ti pa do nje ne čutiš kaj več, kot zgolj neko naklonjenost, bi bilo verjetno fer, da ona to ve, da ne bo preveč od tebe pričakovala in se še bolj navezala. Ker tisto pa potem zna biti res boleče, za vaju oba.

Ampak ja, boš pa moral sam res dobro premisliti, kaj hočeš, da ti ne bomo tu dali slabih napotkov :) Še vedno temeljito razmisli, kaj TI čutiš in kaj TI hočeš. Vso srečo.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 294
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 29. Apr. 2016 10:49

mbfc1234 napisal/-a:Ja saj nevem če sem zaljubljen. Ni to enako kot z prvo punco. Pri prvi sm imel metuljčke po trebuhu ko sem jo zagledal.



Postavil si vprašanje, hkrati si pa nanj odgovoril že v naslednjem stavku.
Torej, si z njo samo, da si prazniš jajca, kar dejansko ni nič narobe.
Imam relativno podobno situacijo. Trenutno imam z eno punco FWB odnos. Z njo sem vstopil v ta odnos zgolj in izključno po njeni želji (roko na srce, to dekle me ravno ne privlači najbolj), zato ji ravno ne dajem upanja za neko resno zvezo (namreč zelo je zaljubljena vame). Sicer ji to še nisem direktno povedal, ampak ji jasno nakazujem s svojim obnašanjem (torej, nič objemanja v javnosti, lubčkanja, držanja z roko ipd.)
Pri tebi je situacija malce bolj zapletena, ker si se dejansko spustil v neko resno zvezo, z deklino do katere ne čutiš nič. Jst ti priporočam, da končaš to farso, ker to na dolgo rok ne bo šlo. Enostavno čimprej ji razloži kako stojijo stvari in, da je najbolje da čimprej končata. Če ji daš konec po enem mesecu vajine zveze, bo zanjo to zagotovo manj boleče, kot pa da bi se vajin odnos zavlekel do ne vem koliko let in potem konec.
Če pa ti čutiš potrebo po temu, da se moraš "goniti" s čimvečjim številom punc (in, če si še v tej prednosti , da se same limajo zate), go for it.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 524
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 29. Apr. 2016 19:48

Ne, nisi pripravljen. Raje se drži neresnih zvez, ker boš sicer to punco samo (nehote) prizadel. Raje razčisti z njo, dokler se stvar še ne vleče predolgo.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
mbfc1234
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 10. 3. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a mbfc1234 » 29. Apr. 2016 20:26

Hvala vsem za različna mnenja :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1971
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Maj. 2016 22:31

DonCarleone napisal/-a:Imam relativno podobno situacijo. Trenutno imam z eno punco FWB odnos. Z njo sem vstopil v ta odnos zgolj in izključno po njeni želji (roko na srce, to dekle me ravno ne privlači najbolj), zato ji ravno ne dajem upanja za neko resno zvezo (namreč zelo je zaljubljena vame). Sicer ji to še nisem direktno povedal, ampak ji jasno nakazujem s svojim obnašanjem (torej, nič objemanja v javnosti, lubčkanja, držanja z roko ipd.)


Evo, tega pa jaz nikoli nisem razumela. In sicer kako lahko greste v intimni odnos (in zakaj sploh greste) z nekom, ki vas ne privlači?
Meni se zdi to veliko bolj ponižujoče do druge osebe kot pa če bi ji iskreno rekel - ej, cenim in spoštujem tvoja čustva ampak nisi moj tip ženske/ali moškega.
Ne pa da se silite in potem za hrbtom te osebe obnašate kot, da vas skoraj posiljuje in kako se božčki žrtvujete in silite v poljube/seks z njo.
V čem je fora? Ker je ravno prilika in ni druge voljne/bolj privlačne na vidiku ali kaj?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7033
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Maj. 2016 22:37

To zanima tudi mene. Seks z nekom IMHO, ki ga nimaš rad oz te ne privlači enostavno ni tako dober kot je z nekom, ki ga imaš in te res privlači.
Sama zagotovo ne bi hotela izgubljati časa z nekom, ki sem mu "kr nekaj" in "malo boljše kot da si ga na porniče v svoji sobi".
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Bunk
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 179
Na forumu od: 8. 10. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunk » 04. Maj. 2016 8:47

Ananhas napisal/-a:
DonCarleone napisal/-a:Imam relativno podobno situacijo. Trenutno imam z eno punco FWB odnos. Z njo sem vstopil v ta odnos zgolj in izključno po njeni želji (roko na srce, to dekle me ravno ne privlači najbolj), zato ji ravno ne dajem upanja za neko resno zvezo (namreč zelo je zaljubljena vame). Sicer ji to še nisem direktno povedal, ampak ji jasno nakazujem s svojim obnašanjem (torej, nič objemanja v javnosti, lubčkanja, držanja z roko ipd.)


Evo, tega pa jaz nikoli nisem razumela. In sicer kako lahko greste v intimni odnos (in zakaj sploh greste) z nekom, ki vas ne privlači?
Meni se zdi to veliko bolj ponižujoče do druge osebe kot pa če bi ji iskreno rekel - ej, cenim in spoštujem tvoja čustva ampak nisi moj tip ženske/ali moškega.
Ne pa da se silite in potem za hrbtom te osebe obnašate kot, da vas skoraj posiljuje in kako se božčki žrtvujete in silite v poljube/seks z njo.
V čem je fora? Ker je ravno prilika in ni druge voljne/bolj privlačne na vidiku ali kaj?

To je popolnoma isto, kot tiste pravljice, ki nam jih lansirate, o lepih ženskah, ki imajo "povprečne" tipe. Ja kaj pa one vidijo na njih? Zagotovo jih fizično ne privlačijo. Zakaj pa one grejo v odnos, če jih takšni tipi ne privlačijo?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]