ali sem noseča? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 28. Apr. 2007 13:27

Mislim, da se po 2 mesecih še ne pozna...
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 28. Apr. 2007 13:40

Znanka je bla v 2. mesecu, pa se ji je mal poznal... ampak čist mal... Ne tist k naj bi se najedu,ampak prou tak mal zaobljen je bil :D
Zadnjič spremenil *Kitten*, dne 07. Jun. 2007 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 28. Apr. 2007 17:28

po moje je še nisi dobila zaradi sstresa, pač se ti je ciklus malo zabrkljal, ko je mene enkrat zgrabla panika, sem tudi naredla dva testa, pa sta bla oba negativna, menstro pa sem dobila šele čez 4 mesce... ja stres naredi svoje
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 29. Apr. 2007 16:10

tud jst mislim da je to da je še nisi dobila sam pogojeno stresu, sprosti se in počakej .. in mislim da če sta bla že dva testa negativna.. je zelo majhna verjetnost da bi bla noseča
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 29. Apr. 2007 17:56

*purple* napisal/-a:durex sux, after tabletke so pa kul? :roll: :eek:
Mislim, da je hotla z tem povedat, da so durex kondomi slabi, ker so ji že 2x počili in ne tega, da ne mara sexa z kondomi :)
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 29. Apr. 2007 21:22

choco.cat napisal/-a:
Mislim, da je hotla z tem povedat, da so durex kondomi slabi, ker so ji že 2x počili in ne tega, da ne mara sexa z kondomi :)

je jaz sem tudi to tak razumela, no pa tudi oesbno nimam nič proti durexom, razen morda cena?... te zadeve so resno drage, zato ni čudež da se jih dosti odloči za nezaščiten odnos
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Apr. 2007 21:38

srčica* napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:

je jaz sem tudi to tak razumela, no pa tudi oesbno nimam nič proti durexom, razen morda cena?... te zadeve so resno drage, zato ni čudež da se jih dosti odloči za nezaščiten odnos

ajde sej so drage...ma pole pomisliš--->al kupiš škatlo kondomu, al boš pole mogu kupavat pleničke :wink: ? seveda je tlele še ena možnost--->KT :)

belinka tebi pa rečem tko ku do zdej ostale: če sta ti oba testa pokazala negativno, pole se nimaš kej za sekirat! drži se!!
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 01. Maj. 2007 19:02

ja ma sam neki ne.. če jemlješ KT morš vedno prebrat kaj piše u navodilih ko uzameš kšno drugo tableto.. ne mislim ravno aspirin in take sam če ti neki zdravnik predpiše ... je kr nekej zdravil k uničijo učinek KT .... tko da... je pametno se prej pozanimat :wink:
alysa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alysa » 01. Maj. 2007 22:07

ŽuŽa napisal/-a:VPRAŠANJE:

Ali ti menstruacija kljub temu da jemleš KT lahko zamuja (npr.zaradi živčnosti...)? Sprašujem sam tko nasplošno.

Ja lahko - menstruacija ti lahko zaradi stresa mal zamudi al pa se recimo pojavi takrat ko se (še) ne bi smela (na sredini ciklusa) - slednje se je zgodil men, pa sm poklicala ginekologinjo in je rekla d je to posledica stresa - takrt sem bla ravno v obdobju mature....no če pa izostane 2x zapored je pa ena izmed možnosti seveda tudi nosečnost (tako kot je to razloženo v navodilih za uporabo).
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 27. Maj. 2007 13:21

hmm to mene tut zanima :wink:
wanna fuck.. now!. *
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Karja » 27. Maj. 2007 14:10

fak ej pa če je rekla ona d durex sux zto k ji je kondom 2x poču, js bi isto rekla to, pa tud napisala ni d so after tabletke kul, pa dj saj preber cel njen post pa še ene par naprej k maš tud to obrazložen kko je blo mišlen... purple si itak vse stvari po svoje razlaga...
mashyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2007
Kraj: kamnik

Neprebrana objavaNapisal/-a mashyca » 02. Jun. 2007 10:10

ja pozna se po dveh mescih... tko je moj lubi ugotovu da je neki narobe... že prej se pozna. tko da poglej...
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 02. Jun. 2007 15:12

Najprej se naučte uporabljat kondome. :roll: Zakaj pa enim nikol ne poč?

Verjetno nisi noseča, tablete so ti zmešale ritem, pa stres.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
bincitinci
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a bincitinci » 04. Jun. 2007 20:53

Ja po mojem mnenju je tanajboljš zaščita kondom in tabletke. jest vam vsem svetujem, čeprav nism mela še spolnga odnosa.
~Annja~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Annja~ » 04. Jun. 2007 21:20

No v tej temi se pa najdem tud js... Zadne čase mam en tak res bedn občutk, oz.moja menstra ne pride pa bi mogla :) In me zanima kk je pač s tem.. Js sm jedla tabletke,nehala sm jih jest kkšne 3 mesce nazaj, mau več k mesc nazaj sm pa mela nezaščiten odnos :? Vem sicr d sm neumna pa ne vem kwa use,itak sm pa mislna d bo use nawadn. Ponavad sm dubla menstro tku po ene 24ih dnevih, zdj mi pa zamuja kkšne 14 dni. Mau sm živčna ja,čeprou po drug stran si pa govorim d verjetn ni mogl bit nč... In ne vem kk je s temi tabletki? a nej bi kao takt še delval.. a mi zamuja mogoče zarad tega k sm napsihirana. Me zanima če je bla še kkšna na tem k pol mi bo mejbi mau lažje use skp :roll: Po test še nism šla, zato k kr mislem d itak bo menstra pršla in bo use lepo in prau. Sam me je mau strah no... Še skoz do zdej sm mela normalno menstro, tabletke sm tud že kkšn let nazaj nehala jest za mau časa in vse skoz sm mela normalno.. največ 25 dni no. In zato mi ni lih kul... :? pozdravček

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov