ali sem noseča? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- NaGaJiVkA88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Žalec
...fora pri tej zaskrbljenosti "ali sem noseča" je ta, da te to tko psihira da na koncu.. že kr vse znake čutiš in ti je slabo in po možnosti še ktera res bruha,.. se jim lušta kislo.. itd.. ampak, na koncu pa zvejo da ni nič, oziroma da niso noseče .. ne se preveč sekirat,.. če pride do takega položaja, avtomastko k ginekologu, če ti test ne zadostuje.. kaj drugega pa ti tak ne preostane,.. če ne pa tak čez 9 mesecev vidiš
..
če je pa kontracepcija tak kot more biti vedno (kadar ne želiš zanosit) pa tak ne vem ka se češ sekirat
..

če je pa kontracepcija tak kot more biti vedno (kadar ne želiš zanosit) pa tak ne vem ka se češ sekirat

-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja najbolje je narediti test...pa nič se sekirat...to sem sama naredila...ko sm zafrknila s tabletkami sem si rekla če bo bo če pa ne pa še toliko bolje...in kaj je blo...nism bila noseča...ker menstruacija še bolj zaostaja ko si živčen...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Na navodilih mojih KT piše, da obstaja možnost, da si noseča, če ti menstruacija izostane 2.zapovrstjo.
Tako da brez panike, če samo kakšen dan zamuja
Tako da brez panike, če samo kakšen dan zamuja

-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
bimba napisal/-a:moja kolegica je bila, sam je res redkost da se to zgodi
Ja jaz sem nekje prebrala, da zaščita pade, če jemlješ kakšne antibiotike, tako da je mogoče to en razlog za tistih 0'nevemkoliko procenta.
- BeLinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2007
- Kraj: europa
Združena tema
lp vsem...
imam en problem..pred 2 mesecoma sem imela spolni odnos, ker je pocil kondom, sem sla po morning after tabletke..problem, je da se je zadeva ponovila cez 3 dni in sem zopet morala po morning after tabletke (durex sux)..menstruacijo sem dobila normalno prejsni mesec, ampak ta mesec je pa se nisem..mi zamuja 14 dni..naredla sem dva testa in sta oba negativno pokazala..spodaj cutim, kot da imam vse tezko in napeto...a mislite, da je moznost, da sem noseca, al se mi je mogoce ciklus spremnil zarad tabletk..ne cutim nobeh znakov menstruacije, ni mi slabo, samo napihjena sem in mal me spika..a se po 2mesecih ze kaj pozna na trebuscku, ce si noseca??prosim, ce lahko napisete, ce je imela katere taksne tezave...hvala vsem, lp
lp vsem...
imam en problem..pred 2 mesecoma sem imela spolni odnos, ker je pocil kondom, sem sla po morning after tabletke..problem, je da se je zadeva ponovila cez 3 dni in sem zopet morala po morning after tabletke (durex sux)..menstruacijo sem dobila normalno prejsni mesec, ampak ta mesec je pa se nisem..mi zamuja 14 dni..naredla sem dva testa in sta oba negativno pokazala..spodaj cutim, kot da imam vse tezko in napeto...a mislite, da je moznost, da sem noseca, al se mi je mogoce ciklus spremnil zarad tabletk..ne cutim nobeh znakov menstruacije, ni mi slabo, samo napihjena sem in mal me spika..a se po 2mesecih ze kaj pozna na trebuscku, ce si noseca??prosim, ce lahko napisete, ce je imela katere taksne tezave...hvala vsem, lp
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Prvo kot prvo... temo ti bojo tkoj zaklenili, ker je mal pod to temo že ena z naslovom: Ali sem noseča?
Je treba mal pazt in gledat, če je tema že kje objavljena, ker pol se foruma res več ne bi dalo brat
Drugače pa... po moje nisi noseča, če ti je tko test pokazal. Sprosti se, pa bo menstra pršla. In če maš resnega partnerja, pojdi raje po KT ali pa kupta boljše kondome

Je treba mal pazt in gledat, če je tema že kje objavljena, ker pol se foruma res več ne bi dalo brat

Drugače pa... po moje nisi noseča, če ti je tko test pokazal. Sprosti se, pa bo menstra pršla. In če maš resnega partnerja, pojdi raje po KT ali pa kupta boljše kondome

-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
Ja te after tabletke ti res spremenijo in zmešajo vse... Ni jih dobro jemati tako pogosto res. Ma js bi šla na tvojem mestu h ginekologu al pa kr po telefonu vprašala kaj je na tem. Upam da bo vse ok
Sporoči kako si zrihtala, ampak v že obstoječo temo ker se bo ta kmalu zaklenila (drugič uporabi iskalnik).

Sporoči kako si zrihtala, ampak v že obstoječo temo ker se bo ta kmalu zaklenila (drugič uporabi iskalnik).
- BeLinka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2007
- Kraj: europa
caw,
itak, da niso jutranje tabletke kul, sam ka nej nardim, ce se mi je pa u enem tednu to nardil, prej pa 1 let nism sexala..
no upam, da je to sam u glavi, da mam napihjen trebuh..bom se ziher sla po en test za vsak slucaj..
po kolkem casu se ti pa pozna na trebuhu, da ti neki raste notri?
uzivajte, lp
itak, da niso jutranje tabletke kul, sam ka nej nardim, ce se mi je pa u enem tednu to nardil, prej pa 1 let nism sexala..

no upam, da je to sam u glavi, da mam napihjen trebuh..bom se ziher sla po en test za vsak slucaj..

po kolkem casu se ti pa pozna na trebuhu, da ti neki raste notri?
uzivajte, lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov