ali sem noseča? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 24. Apr. 2007 11:55

jooj doBre ste, hvala..sam zdele bom par dni še počakala ker niti nimam tok poguma da se grem v kej takga spušat, ker je to zadnje kar pomislm.. :( :(
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 24. Apr. 2007 12:38

JOj mene bi pa glih to čakanje ubijalo in bi hotla čim prej vedt pri čem sm :wink:
NaGaJiVkA88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a NaGaJiVkA88 » 24. Apr. 2007 18:21

...fora pri tej zaskrbljenosti "ali sem noseča" je ta, da te to tko psihira da na koncu.. že kr vse znake čutiš in ti je slabo in po možnosti še ktera res bruha,.. se jim lušta kislo.. itd.. ampak, na koncu pa zvejo da ni nič, oziroma da niso noseče .. ne se preveč sekirat,.. če pride do takega položaja, avtomastko k ginekologu, če ti test ne zadostuje.. kaj drugega pa ti tak ne preostane,.. če ne pa tak čez 9 mesecev vidiš ;) ..
če je pa kontracepcija tak kot more biti vedno (kadar ne želiš zanosit) pa tak ne vem ka se češ sekirat :roll: ..
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 24. Apr. 2007 18:29

Ja najbolje je narediti test...pa nič se sekirat...to sem sama naredila...ko sm zafrknila s tabletkami sem si rekla če bo bo če pa ne pa še toliko bolje...in kaj je blo...nism bila noseča...ker menstruacija še bolj zaostaja ko si živčen...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 27. Apr. 2007 12:35

VPRAŠANJE:

Ali ti menstruacija kljub temu da jemleš KT lahko zamuja (npr.zaradi živčnosti...)? Sprašujem sam tko nasplošno.
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 27. Apr. 2007 13:53

Mislim da ti menstruacija če jemlješ KT ne sme zamujati zaradi stresa, če pa že pa mogoče kak dan več pa absolutno ne...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Apr. 2007 14:14

Na navodilih mojih KT piše, da obstaja možnost, da si noseča, če ti menstruacija izostane 2.zapovrstjo.
Tako da brez panike, če samo kakšen dan zamuja :wink:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 27. Apr. 2007 14:17

bimba napisal/-a:moja kolegica je bila, sam je res redkost da se to zgodi :wink:

Ja jaz sem nekje prebrala, da zaščita pade, če jemlješ kakšne antibiotike, tako da je mogoče to en razlog za tistih 0'nevemkoliko procenta.
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 27. Apr. 2007 14:19

0,2%... Joooj šit no da se ti res kj takšnega zgodi :?
BeLinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2007
Kraj: europa

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLinka » 27. Apr. 2007 21:22

Združena tema

lp vsem...

imam en problem..pred 2 mesecoma sem imela spolni odnos, ker je pocil kondom, sem sla po morning after tabletke..problem, je da se je zadeva ponovila cez 3 dni in sem zopet morala po morning after tabletke (durex sux)..menstruacijo sem dobila normalno prejsni mesec, ampak ta mesec je pa se nisem..mi zamuja 14 dni..naredla sem dva testa in sta oba negativno pokazala..spodaj cutim, kot da imam vse tezko in napeto...a mislite, da je moznost, da sem noseca, al se mi je mogoce ciklus spremnil zarad tabletk..ne cutim nobeh znakov menstruacije, ni mi slabo, samo napihjena sem in mal me spika..a se po 2mesecih ze kaj pozna na trebuscku, ce si noseca??prosim, ce lahko napisete, ce je imela katere taksne tezave...hvala vsem, lp
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 27. Apr. 2007 21:56

Prvo kot prvo... temo ti bojo tkoj zaklenili, ker je mal pod to temo že ena z naslovom: Ali sem noseča?
:motz:
Je treba mal pazt in gledat, če je tema že kje objavljena, ker pol se foruma res več ne bi dalo brat :!: :!:

Drugače pa... po moje nisi noseča, če ti je tko test pokazal. Sprosti se, pa bo menstra pršla. In če maš resnega partnerja, pojdi raje po KT ali pa kupta boljše kondome :wink:
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 28. Apr. 2007 0:09

Pomojem se nimas kaj sekirat, se je meni podobno zgodilo in sem mela en cas dokaj neurejen ciklus zaradi teh jutranjih tabletk. Zdaj po parih menstruacijah se mi je pa uredilo.
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 28. Apr. 2007 8:23

Ja te after tabletke ti res spremenijo in zmešajo vse... Ni jih dobro jemati tako pogosto res. Ma js bi šla na tvojem mestu h ginekologu al pa kr po telefonu vprašala kaj je na tem. Upam da bo vse ok :zustimm:
Sporoči kako si zrihtala, ampak v že obstoječo temo ker se bo ta kmalu zaklenila (drugič uporabi iskalnik).
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 28. Apr. 2007 9:21

durex sux, after tabletke so pa kul? :roll: :eek:
BeLinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 1. 2007
Kraj: europa

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLinka » 28. Apr. 2007 13:00

caw,
itak, da niso jutranje tabletke kul, sam ka nej nardim, ce se mi je pa u enem tednu to nardil, prej pa 1 let nism sexala.. :?
no upam, da je to sam u glavi, da mam napihjen trebuh..bom se ziher sla po en test za vsak slucaj.. :)
po kolkem casu se ti pa pozna na trebuhu, da ti neki raste notri?

uzivajte, lp

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov