ali sem noseča? [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- n-gina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Ja pa se nebi taki stranski učinki pojavl takoj na začetku? ker jst se sicr nism zredila, jemlem tabletke pa zdej že 5 mesec (koža se mi je tut ful popravla) ka pol s tem napihnjenim trebuhom.. pride šele čez 8 mescu?
cateyes ka ti kljub temu, da si pozablala tabletke si sexala brez druge zaščite? ker npr. jst ne uporablam kondomov že kakšne 3 mesce
cateyes ka ti kljub temu, da si pozablala tabletke si sexala brez druge zaščite? ker npr. jst ne uporablam kondomov že kakšne 3 mesce
-
cateyes - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2005
n-gina napisal/-a:Ja pa se nebi taki stranski učinki pojavl takoj na začetku? ker jst se sicr nism zredila, jemlem tabletke pa zdej že 5 mesec (koža se mi je tut ful popravla) ka pol s tem napihnjenim trebuhom.. pride šele čez 8 mescu?
normalno, pa tut pazla nisva. Pa je blo vse O.K. Sam drug dan sem kr naslednjo vzela, nikoli pa dveh naenkrat
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
bolhica napisal/-a:če en tedn menstre nimam še ni taka kriza?
bolhica lahko je kriza lahko pa ne, če ti tako dolgo zamuja pojdi po test in boš vsaj 99% prepričana ali je kriza ali ni

meni je enkrat zamujala dva tedna ker sem bila fulll živčna in pod stresom zarad izpita

- alysa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
A lahko vprašam a je kera od vs zanosila, kljub temu d je ceu mesc jemala tabletke pravilno (se prav da ni izpustila kake tabletke ali kaj podobnega), torej ali je katera med vami, ki je bila med unimi 0,3% (kao d zanosjo s tabletkami 3/1000 žensk) 

"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
- Tash
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2004
hm... jaz imam tudi majhen problemcek.. ta mesec mi je mensta zamujala sem jo potem dobila v torek, ampak samo nekak za en dan... sama vidim, da sem nekak napihnjena...
in seveda je pri meni malo panike, oz. nekje zadaj mam skoz to v mislih, se posebej ker se mi je zgodilo, da sem kdaj pozabila vzet kako tabletko...
tako, da sem se odlocila, da sama sebe pomirim, naredim test, da si lahko pomirim duso ... ceprav verjetnost, da bi bila noseca, je po mojem res mala.
bomo videli

in seveda je pri meni malo panike, oz. nekje zadaj mam skoz to v mislih, se posebej ker se mi je zgodilo, da sem kdaj pozabila vzet kako tabletko...
tako, da sem se odlocila, da sama sebe pomirim, naredim test, da si lahko pomirim duso ... ceprav verjetnost, da bi bila noseca, je po mojem res mala.
bomo videli

-
bolhica - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 4. 2006
- Kraj: somewhere
*purple* napisal/-a:zame bi bla![]()
kako jo maš pa ponavad?skos točno?
ja ponavad mam točno..sam k sm brala k pišete o miljonih dejavnikov k lahko vplivajo na izostank..sam res nevem kaj nej nardim, ker panike takoj nočem zagnat (čeprou sm u seb panična)..mela sm tampon notr za usak slučaj je bil sam mal rjav..to je use..in zdej nevem ravn dons nej bi odprla nove tabletke in jih začela jemat..umes sm falila 2 kontr. tabletke prejšn mesc..joooj!!!

... ι αм ωнαт ι αм ...
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
bolhica - naredi test, da se pomiriš... Pomisli koliko živcev ti gre k zdej samo o tem razmišljaš
Bolj se sekiraš, manj možnosti je, da boš dobila menstro, tko da ti js svetujem kr testek.
Pa seveda držim pesti, da te samo živci dajejo

Pa seveda držim pesti, da te samo živci dajejo

- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pomoje so to tud živci, k si že tolk živčen da je že vse narobe.seveda pa da si skor 100% pa rajš test naredi.
bomo vsi držal pesti da bo negativno
bomo vsi držal pesti da bo negativno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov