ali sem noseča? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

wicked
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a wicked » 23. Avg. 2005 18:25

pozdravljeni!

berem in berem vase poste, odgovore in vprasanja, vendar se vedno nisem mirna. zanimajo me sledeca stvar:
- je test res 100%, ce mislis, da si noseca ze kaki mesec ali 2 in nato naredis test? pred nekje 3 tedni sem naredila test, ki je pokazal negativno, ampak imam se vedno obcutek, kot da sem noseca ze vec mesecev :(
obisk pri ginekologu imam komaj cez par tednov. menstruacijo imam normalno, vsaj mislim tako, saj nisem opazila nobenih sprememb. imam tipicne znake nosecnosti (sprememba dojk, obcutek slabosti, utrujenosti in depresije, sem tudi zelo custveno obcutljiva. najbolj pa me moti ta moja napihnjenost, ki se seveda najbolj kaze v trebuscku - izgleda vecji, napihnjeni, kot da bi kaj raslo not. KT jemljem komaj slaba 2 meseca - mogoce so ti morebitni znaki nosecnosti pravzaprav posledica jemanja KT? so za napihnjen trebuh krive KT?

prosim, ce bi punce in fantje delili svoje izkusnje ter misljenje z mano
hvala

LP
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 23. Avg. 2005 18:28

Najbolje bo da greš k svojemu ginekolugu!!!Pa čeprav ga maš za nekaj par tednov.Pojdi preden bo prepozno,razen če hočeš met otroka...
On bo najbolj potrdo tvoje sume...
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 23. Avg. 2005 18:29

CorfuGirl napisal/-a:Najbolje bo da greš k svojemu ginekolugu!!!Pa čeprav ga maš za nekaj par tednov.Pojdi preden bo prepozno,razen če hočeš met otroka...
On bo najbolj potrdo tvoje sume...

se strijnam ne oziraj se na rok! ti ga oz. jo pokliči in ji povej svoje težave!
al pa kr ulet u ordinacijo :D tko sm js nrdila ja :D sam to je blo nekid ruzga je bla res nuja :D
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 23. Avg. 2005 18:30

Pokliči svojega ginekologa in mu povej za svojo situacijo.Sigurno te bo vzel prej kot si naročena. Mislim pa da greš lahko tudi v ZD narest urinski test. Jest sem ga šla ko sem imela paniko.
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvezdica007 » 23. Avg. 2005 18:30

Najboljše da počakaš, da ti da ginekolog strokovno mnenje. Kar koli bi ti napisala bi se vrjetno motila. Lahko samo predvidevam... Sj če so nujni primeri&da te zelo skrbi se lahko z ginekologom zmeniš, da te naroči na pregled že prej. Povej kakšno situacijo imaš... Upam da bo use uredu.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 23. Avg. 2005 18:37

če ti nuca: vse te znake, k si jih tle naštela (razen trebuha), mam tut jst in so posledica kt. menda telo rab okol 3 mesce, da se jih navadi. ampak gleda na to, da tabletke povzročajo tut zadrževanje vode, se je lahko teb zarad tega trebuh poveču. ne pa zanemart možnosti, da so te znaki psihični, ker te tok skrbi. če ne morš pregleda prestavit na bližji datum magari še enkrat naredi test (pa uporabi test kake druge firme al pa ph listič). pa probi se sprostit :wink:
...just breathe...
Uporabniški avatar
taPridna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a taPridna » 23. Avg. 2005 18:38

Ti pejt kr h ginekologu pa povej te bo kuj uzev!!!!pa čimprej ne čakej!!!!!!Glede KT-ginekolog bo zagotov najbolj vedu!
wicked
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a wicked » 23. Avg. 2005 18:38

hvala vsem..ja tudi upam, da bo vse ok..
ne morete si zamisliti, kako si ne zelim otroka. se pomisliti nocem, kaj bi se zgodilo, ce bi bila......
jutri naredim se en test, in mislim, da bo pokazal -, saj verjetno brezveze panicarim. sem lahko potem sigurna, ce bo -? se lahko test zmoti? :(
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 23. Avg. 2005 18:42

men je tud podobn,... razn seveda znakov k jih maš ti,... počutm se sicer napihnjeno , joški so mal večji(zarad tabletk) ostalo pa ne,...
wicked
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a wicked » 23. Avg. 2005 18:44

ja, niti ne hodim tako pogosto na kratko potrebo :) na dolgo pa skoraj da ne hodim :/ mogoce mam neke prebavne motnje. na daljso potrebo grem nekje enkrat ali dvakrat na 7 dni..mogoce imam tak napihnjen trebuh zaradi tega?
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 23. Avg. 2005 18:45

uh, komot si lahko napšihnjena zarad tega :wink:

drgač pa ti na navodilih za test piše, čez kolko časa ponovi test za vsak slučaj :wink:
...just breathe...
Uporabniški avatar
taPridna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a taPridna » 23. Avg. 2005 18:46

Test ni 100%!Na izid vpliva tud kako opraviš test oziroma,če ga pravilno nardiš!Glede na tvoje znake k si jh opazla pejt h ginekologu pa se z njim posvetuj, zih ti bo nardil kšne preiskave!
wicked
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a wicked » 23. Avg. 2005 18:47

od cesa pa je odvisen izid testa?
moram se povedat, da ga nisem takrat naredila prvic ... to je bil moj cetrti ali tretji test v 5 mesecih, ker sem skoz taka panicarka .. vedno je bil - ...
Uporabniški avatar
taPridna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a taPridna » 23. Avg. 2005 18:54

A skos jemleš KT?Če jh skos, pa tko kt je treba te nima bit strah! :)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 12. 2004
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objavaNapisal/-a metron » 23. Avg. 2005 18:55

Vse to kar opisuješ se pojavi na začetku jemanja kontracepcijskih tabletk. Glede na to da maš menstro pa da je test k je v 99% siguren pokazu da ni, pomoje nimaš kej za skrbet. Moja bivša je mela iste znake k ti.
Tko nekak...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov