Ali sem lezbijka?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a kittyCAT00 » 01. Apr. 2010 17:54

Heila.
Mene pa nekaj zanima, stara bom 20 in imam en problem.
Nism grda nism pa tud najlepša. Imam fanta, ampak je problem pri seksu :oops: Zlo ga mam rada ampak kot da me ne privlači seksualno oz. si ga ne želim. Tudi ko sem imela bivšega fanta in sm bla zlo zaljubljena u njega si seksa nism želela, ni me privlačil. Več mi je bilo pomembno da sma skupaj preživljala čas, se pogovarjala, objemala, poljubljala. Spolno pa me ni privlačil..
Drugače imam občutek da bi lahko biu vzrok da sem BI. In me ženska bol privlači kot moški ampak nisem prepričana. Ima mogoče katera podobnjo težavico? :oops:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Apr. 2010 18:04

Seksa z žensko si pa želiš? Kdaj pomislila, da nisi bi temveč gay?
It was forever..but it didnt last long..
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 01. Apr. 2010 18:12

..Evelyn.. napisal/-a:Seksa z žensko si pa želiš? Kdaj pomislila, da nisi bi temveč gay?
Misliš lezbo?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 01. Apr. 2010 18:14

:D kako gay če je ženska?
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittyCAT00 » 01. Apr. 2010 18:18

Ja po eni strani sm ful zmedena glede tega kr sm bla že in love with a man..ampak nvm zakaj me ne privlačijo tko, kr že zdaj ko mam fanta mi prou ni za seksat , nvm zkai.. =/
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 01. Apr. 2010 18:20

Seksa z žensko si pa želiš?
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittyCAT00 » 01. Apr. 2010 18:26

Ja fora je da pač da z žensko sm že mela avanturce.. dejansko si še želim ja..ampak to zj govorim glede fanta ki sma neki tednov skupaj, nvm al si ga samo ne želim ali ni to to, ali je mogoče da sm res gay.. :?:
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 01. Apr. 2010 18:32

kittyCAT00 napisal/-a:ali je mogoče da sm res gay.. :?:
Samo pojasnilo:
- če moškega privlačijo moški -> gay
- če žensko privlačijo ženske -> lezbo
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 01. Apr. 2010 18:35

Slika

Ne bom več komentirala...ne razumem...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Apr. 2010 18:37

Ma gay se reče tud nasplošno za istospolno usmerjenost - "Gay: Used to describe men and women attracted to the same sex, though lesbian is the more common term for women. Preferred over homosexual except in clinical contexts or references to sexual activity."
Babe smotane! :D

Kitty, če se ti je to že dvakrat zgodilo je to malo čudno. :) Kako sta začela s tem fantom? Te je vizualno privlačil pa sta tako nadaljevala ali je njegova osebnost "užgala"? :P
Biseksualce spolno privlačijo tako ženske, kot moški tko da, če tebe moški spol ne vzburja..potem si lezbijka, jap!
Drugače pa še nikol nisi imela spolnega odnosa z moškim?
Če primerjaš poljub z žensko in moškim, kaj bi rekla? :)

Fantin- ne.
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittyCAT00 » 01. Apr. 2010 18:38

gay=homoseksualec
homoseksualec oz. homoseksualnost= je oznaka, ki se nanaša na privlačnost, intimo in fizične stike (spolnost), med dvema oba partnerja istega spola oz. na spolno usmerjenost posameznika. Slednja vključuje trajnejšo identiteto posameznika, ki ima pogosto intimne čustvene in telesne stike s pripadniki svojega spola.

;)
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittyCAT00 » 01. Apr. 2010 18:43

..Evelyn.. napisal/-a:Ma gay se reče tud nasplošno za istospolno usmerjenost - "Gay: Used to describe men and women attracted to the same sex, though lesbian is the more common term for women. Preferred over homosexual except in clinical contexts or references to sexual activity."
Babe smotane! :D

Kitty, če se ti je to že dvakrat zgodilo je to malo čudno. :) Kako sta začela s tem fantom? Te je vizualno privlačil pa sta tako nadaljevala ali je njegova osebnost "užgala"? :P
Biseksualce spolno privlačijo tako ženske, kot moški tko da, če tebe moški spol ne vzburja..potem si lezbijka, jap!
Drugače pa še nikol nisi imela spolnega odnosa z moškim?
Če primerjaš poljub z žensko in moškim, kaj bi rekla? :)

Fantin- ne.

No hehe, se strinjam with u glede zgornih besed :P
Uglaunm ja spoznala sma se prek skupnih kolegou, drugače pač prva pijačka itd, vizualno mi je biu ušeč, karakter tud.. ampak nvm ponavadi punce nvm privlači ko je tip gol, in če bi se slekel pred menoj in stal nvm me nebi privlačil oz. nvm. nebi me to neki razdražl al kk bi rekla :S

drugače če primerjam poljub hm.. z žensko bi nvm mi več pomenl al kk..čprau mam u glavi vedn kai hočm ane, pač glede prihodnosti, družina , itd.. zdaj pa prou nvm nism prepričana kaj se dogaja u moji glavi..
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 01. Apr. 2010 18:50

Luštna tema je, samo prosim, prosim piši "kako" in "kaj" namesto "kk" in "kai". :D
Drugače pa..jah nevem, samo slej ali prej bo tip dojel, da neki ni normalno, edino, če se boš prisilila v spolni odnos ipd, kar pa nebo fer do tebe..dejstvo, da si aseksualna lahko izključimo, če si želiš seksa z žensko :D nevem ej, poskus se testirat al pa kej..funny bo slišat sam..pač samo sebe raziskuj mal, kaj ti bolj ustreza, kake filme si poglej ipd.. :P težka svetovat tuki. :)
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 01. Apr. 2010 18:54

Sej to, da si mela že prej fante, še nč ne pomeni. Eni ugotovijo, da so istospolno usmerjeni zgodej, drugi pa bolj pozno.
kittyCAT00
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a kittyCAT00 » 01. Apr. 2010 18:55

Hehe oprosti samo sem ful navajena no sej se bom potrudla hehe :P

Uglavnem sej v tem je problem, da tudi pri "tistih filmčkih " sem ugotovila da gledam samo tiste v katerih je ženska z žensko : :?
Ja sej to je to da on je že ugotovil da mi ni nekaj do seksa ane. Rada bi mu povedala kak je na stvari samo dokler nebom čisto prepričana nebom rajše nič. Čeprav bolje da bi mu že namignila. ? al pač ne.. hm..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov