Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arianna87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
Hmm, meni se pa zdi mimo da bi takoj fantu rekla jasno in glasno, da bi bla rada z njim. Pa čeprav bi tako on meni rekel, da si želi biti z mano....nebi tega takoj jemala čist resno, in ja, najverjetneje bi rekla da se lahk tudi počasi spoznavava. (to pa tud pomeni če bi se takoj zaštekala s kakšnim, bi bla kr takoj skupaj par, bi mela že velik več fantov, kot sm jih do zdej...) Pri fantih, ki jih so mi "boyfriend material" mi gre najprej spoznavanje, potem pa kaj več.
Sicer vem, da je fantom treba velik stvari dat jasno vedet z besedami, ampak sej dejanja tudi nekaj štejejo - valda zna iz mojega obnašanja razbrat, da mi je všeč....in če ga nisem takoj zagrabila, da to še ne pomeni, da je samoumevno da ga ob prvi priliki namoči eni drugi.
Sicer vem, da je fantom treba velik stvari dat jasno vedet z besedami, ampak sej dejanja tudi nekaj štejejo - valda zna iz mojega obnašanja razbrat, da mi je všeč....in če ga nisem takoj zagrabila, da to še ne pomeni, da je samoumevno da ga ob prvi priliki namoči eni drugi.
-
tmis_ - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 9. 2005
^Če nisi v zvezi, nisi nobeni dolžan bit zvest in jo čakat.
Meni je izredno smešno, da s tipom nočeš bit v zvezi (govorim za vse take primere), ker se hočeš spoznavat-torej, mu ne daš ugodnosti, ki jih nudi zveza HKRATI pa misliš, da imaš pravico zahtevat stvari, ki jih lahko samo v zvezi(da je zvest le tebi)in si potem užaljena, če se tip daje dol z drugimi? Wtf je to zaena logika?
Meni je izredno smešno, da s tipom nočeš bit v zvezi (govorim za vse take primere), ker se hočeš spoznavat-torej, mu ne daš ugodnosti, ki jih nudi zveza HKRATI pa misliš, da imaš pravico zahtevat stvari, ki jih lahko samo v zvezi(da je zvest le tebi)in si potem užaljena, če se tip daje dol z drugimi? Wtf je to zaena logika?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
arianna, ja pa pomeni. Pameten človek bo imel vse možnosti odprte, dokler ne bo izrecno v zvezi, tudi za punce velja. Če mi je en všeč in jaz njemu, ampak on reče, da bova videla, kam naju bo tok pripeljal, nimam jaz nobenih zadržkov, ne fizičnih ne moralnih, pred družbo drugih tipov.
To, da ti je en/a všeč, je eno, želja po seksu pa čist neki drugega (čeprav vem, da večina punc živi v romantičnem prepričanju, da ni tako in bo to šla dokazovat z glasnimi Pri meni je pa drugače! well, pol pa pride do takih nesporazumov).
To, da ti je en/a všeč, je eno, želja po seksu pa čist neki drugega (čeprav vem, da večina punc živi v romantičnem prepričanju, da ni tako in bo to šla dokazovat z glasnimi Pri meni je pa drugače! well, pol pa pride do takih nesporazumov).
Because I can.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
To je logika, da se bo vzdržal, fural celibat in jo počakal, če mu je res kaj do nje.
Ampak ta logika pade pri (retoričnem) vprašanju, kako naj tip ve, če mu je res dovolj do nje, da se mu to splača, če pa ona kao ne more vedet niti, ali bi sploh bila z njim.
Ampak ta logika pade pri (retoričnem) vprašanju, kako naj tip ve, če mu je res dovolj do nje, da se mu to splača, če pa ona kao ne more vedet niti, ali bi sploh bila z njim.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
arianna87 napisal/-a:Sicer vem, da je fantom treba velik stvari dat jasno vedet z besedami, ampak sej dejanja tudi nekaj štejejo - valda zna iz mojega obnašanja razbrat, da mi je všeč....in če ga nisem takoj zagrabila, da to še ne pomeni, da je samoumevno da ga ob prvi priliki namoči eni drugi.
Dokler dečko ni v vezi s tabo, je svoboden, da počne, kar hoče.
Sori, kdo pa si ti, da mu boš predpisovala celibat?
-
jullia_ - Cosmopsiho
Tananda napisal/-a:Če mi je en všeč in jaz njemu, ampak on reče, da bova videla, kam naju bo tok pripeljal, nimam jaz nobenih zadržkov, ne fizičnih ne moralnih, pred družbo drugih tipov.
V bistvu bi morala tisti moment, ko ti nekdo postane všeč, zbrisat vse moške kolege s FB in gledat v tla, kadar na ulici srečaš kakšnega tipa. Temu se reče absolutna zvestoba. In to je vrednota, ki jo danes cenijo samo še islamski kleriki, Angelca Likovič in tri članice cosmoforuma.
-
Ne, celibata ne predpisujem nikomur, v skrajnosti pa ni treba.
Samo pač povem, da je pri meni tako, da nism v paru s fantom takoj če je vzejemna simpatija in privlačnost. Pa tud če mi reče da me ma rad....svoje besede naj podkrepi z dejanji, in če do mene res čuti tako kot pravi, že ne bo šel po dveh dneh sexat s kiro drugo. Če pa že to nardi, bo avtomatično pri meni zgubil vse zaupanje in potem se pa sploh nebi hotela spoznavat z njim.
Sploh pa to ne pomeni, da naj se mota samo okrog mene...In ja, seveda lahko počne kar hoče, samo si pa jaz tudi lahk po svoje razlagam njegova dejanja. No, nevem.....mogoč si pa jaz tale izraz "bomo videli kako bo" razlagam po svoje - če mi fant ni všeč, mu že takoj dam to do znanja, če pa rečem "počakajmo, pa bomo še videli kako bo" je pa z moje strani že znak, da bi se lahko kaj resnega razvilo iz tega. Tako da ja, če bi ga nato pomočil kateri drugi, mi že nebi blo prav.
No, mogoč se pa morm sama pri sebi zamislit (glede na to, da nimam fanta) in spremenit svoje mišljenje do spoznavanja in zvez....
Samo pač povem, da je pri meni tako, da nism v paru s fantom takoj če je vzejemna simpatija in privlačnost. Pa tud če mi reče da me ma rad....svoje besede naj podkrepi z dejanji, in če do mene res čuti tako kot pravi, že ne bo šel po dveh dneh sexat s kiro drugo. Če pa že to nardi, bo avtomatično pri meni zgubil vse zaupanje in potem se pa sploh nebi hotela spoznavat z njim.
Sploh pa to ne pomeni, da naj se mota samo okrog mene...In ja, seveda lahko počne kar hoče, samo si pa jaz tudi lahk po svoje razlagam njegova dejanja. No, nevem.....mogoč si pa jaz tale izraz "bomo videli kako bo" razlagam po svoje - če mi fant ni všeč, mu že takoj dam to do znanja, če pa rečem "počakajmo, pa bomo še videli kako bo" je pa z moje strani že znak, da bi se lahko kaj resnega razvilo iz tega. Tako da ja, če bi ga nato pomočil kateri drugi, mi že nebi blo prav.
No, mogoč se pa morm sama pri sebi zamislit (glede na to, da nimam fanta) in spremenit svoje mišljenje do spoznavanja in zvez....
-
jullia_ - Cosmopsiho
Ja, ampak ti tudi nisi pripravljena svojih besed podkrepit z dejanji. V bistvu je to taka pat pozicija.
EDIT: In v resnici mu predpisuješ celibat. Ti nočeš seksat z njim, z drugo pa ne sme. In to vse zaradi neke teoretične opcije, da boš enkrat v prihodnosti ti mogoče hotela bit z njim, če se ti bo dokazal?
EDIT: In v resnici mu predpisuješ celibat. Ti nočeš seksat z njim, z drugo pa ne sme. In to vse zaradi neke teoretične opcije, da boš enkrat v prihodnosti ti mogoče hotela bit z njim, če se ti bo dokazal?
-
Sej ni nujno, da to spoznavanje traja tedne ali mesece. Sicer odvisno od situacije, ampak to, da ugotovim ali mi je nekdo resnično všeč je treba relativno malo časa.
Ti na to, da naj besede podkrepim z dejanji gledaš z vidika seksa z dotičnim fantom, jaz pa na to gledam v smislu, da ne seksam z nobenim drugim (kar pa ne izključuje kontakta, komunikacije ali kakršne druge oblike interakcije z osebo nasprotnega spola).
Midva z bivšim sva se 2 meseca spoznavala, preden sva bla tudi "uradno par" in sva seksala. Pa nobenemu od naju, to ni prestavljalo problema. Sej to se že da nadoknadit....
Ti na to, da naj besede podkrepim z dejanji gledaš z vidika seksa z dotičnim fantom, jaz pa na to gledam v smislu, da ne seksam z nobenim drugim (kar pa ne izključuje kontakta, komunikacije ali kakršne druge oblike interakcije z osebo nasprotnega spola).
Midva z bivšim sva se 2 meseca spoznavala, preden sva bla tudi "uradno par" in sva seksala. Pa nobenemu od naju, to ni prestavljalo problema. Sej to se že da nadoknadit....
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
arianna, kwa je zdej s tistim tipom, ki te je sam nategavu zdej pa je šel do jeseni službeno v tujino?
sej nisi taka svetnica kot se tle delaš.
sej nisi taka svetnica kot se tle delaš.
- Secret Girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 12. 2010
morda je bila res moja napaka, da je tip iz pogovora narobe razumel stavek "bova vidla v kaj se bo vse skupaj razvilo", čeprav sem skoraj 100% prepričana, da ve kakšna so bila moja čustva do njega. v končni fazi, se poznava že toliko časa in na dan preživiva tudi po 3 ure prostega časa skupaj, da je tudi iz moji dejanj lahko razbral kaj se dogaja...
in tud strinjam se s tistimi, da dokler nisi z nekom v zvezi nimaš nekomu nobene pravice prepovedat, da pogleda za drugimi ženskami in da če hoče je lahko brez problemov z njimi.
osebno nimam niti takrat, ko sva s tipom par nobenih problemov s tem, če se obrne za luštno punco. v končni fazi tudi me ženske ne ostanemo ravnodušne če se mimo nas sprehodi simpatičen moški.
vendar me pa potem istočasno zmoti, da taisti tip, ki je zmožen spati z mojo kolegico, potem mene zaslišuje kdo je bil tip s katerim me je videl dopoldne na kavi, s kom grem danes ven in zganja ljubosumne izpade, ko vidi da mi recimo kdo na paryju plača pijačo in se z mano pogovarja več kot 5 minut.
zato sem bla pa tudi razočarana, ko sem zvedela, kaj počne za mojim hrbtom.
ker več kot očitno od mene pričakuje, da bom "zvesta" samo njemu, zase pa ima rezervirana drugačna pravila igre.
in tud strinjam se s tistimi, da dokler nisi z nekom v zvezi nimaš nekomu nobene pravice prepovedat, da pogleda za drugimi ženskami in da če hoče je lahko brez problemov z njimi.
osebno nimam niti takrat, ko sva s tipom par nobenih problemov s tem, če se obrne za luštno punco. v končni fazi tudi me ženske ne ostanemo ravnodušne če se mimo nas sprehodi simpatičen moški.
vendar me pa potem istočasno zmoti, da taisti tip, ki je zmožen spati z mojo kolegico, potem mene zaslišuje kdo je bil tip s katerim me je videl dopoldne na kavi, s kom grem danes ven in zganja ljubosumne izpade, ko vidi da mi recimo kdo na paryju plača pijačo in se z mano pogovarja več kot 5 minut.
zato sem bla pa tudi razočarana, ko sem zvedela, kaj počne za mojim hrbtom.
ker več kot očitno od mene pričakuje, da bom "zvesta" samo njemu, zase pa ima rezervirana drugačna pravila igre.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^torej ti je na nek način naredil uslugo - če ima že zdej neke svoje fore, bohved kakšen bi bil kot partner..
Veselo novim zmagam naproti.
Veselo novim zmagam naproti.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov