Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 26. Mar. 2011 19:41

..
Zadnjič spremenil Opheliaestradamus, dne 26. Mar. 2011 22:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Mar. 2011 19:52

Kakšne stvari se pa ti to pogovarjaš s fanti, da se ne moreš z večimi naenkrat? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Mar. 2011 19:58

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
farmer_boy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a farmer_boy » 26. Mar. 2011 20:40

Opheliaestradamus kot prvo nc ni narobe ce pri 18 nimas fanta, pa ka pol ce majo vse kolegice fanta, ne mormo bit vsi isti...

to da si resna tud ni nc narobe, si pac kaksna si in ni ti treba zdej neki glumit, hodi ven v druzbo in ziher te bo kateri fant opazil slej al prej, za zvezo mas se casa dost...

s kerga konca Slovenije pa si? :D
Infatuation
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Infatuation » 29. Mar. 2011 21:25

Opheliaestradamus - jaz sem bla še pri 19-tih ista kot ti, s tem da ko je fant ki mi je bil všeč pokazal konkretno zanimanje zame, sem jaz prekinla kontakte z VSEMI drugimi fanti (vključno s čisto navadnimi pogovori) ker pač bi mela ful slabo vest, če bi se v času ko sem bla ''njegova'' z drugimi tipi družla. Potem pa opazuješ mal kako dela drug folk in kako jim dol visi za vse in po možnosti v času veze še flirtajo z drugimi, vidš da noben ne zna cenit absolutne zvestobe in se pač ''strezniš'' in asimiliraš. Drugač bi se ti itak strgalo, ker vidiš kako se ti trudiš, druge pa boli *spolni organ*. :razz: Tko da ne se sekirat - bo prišlo samo od sebe slej ko prej. :wink:
Zadnjič spremenil Infatuation, dne 30. Mar. 2011 17:02, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Mar. 2011 9:40

^^ to, da se ti z nobenim pripadnikom nasprotnega spola ne pogovarjaš, če te en dvakrat lepo pogleda, ni znamenje absolutne zvestobe.

to je znamenje orto pripadnosti eni drugi veri, ali pa failanje v medsebojnih odnosih.
Extra27
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Extra27 » 31. Mar. 2011 15:12

Jst mam pa drugačne izkušnje, že dalj časa iščem resno punco in je kr ni, tko da bo treba očitno najdt kej neresnega, k sam več ne zdržim:)
Očitno mamo vsi drugačne ugotovitve
Secret Girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Secret Girl » 03. Apr. 2011 9:26

jz tud zgubljam počas zaupanje v vse tipe:

pred pol leta sem spoznala fanta, s katerim sva se sicer družla, a v zadnjem mesecu sva se zelo zbližala.
no in zadnjič mi je povedal, da me ma ful rad in da bi bil rad z mano. in pač moj odgovor je bil, da pač je men on tud zlo ušeč in da ga mam tud jz rada, sam da bova vidla kam se bo vse skupi razvil.

no uspel mi je dokazat svojo "ljubezen" že čez dva dni, ko je spal z eno izmed mojih kolegic po enmu partyju, najbolj zanimiv pa je, da za to isto punco vedno pravi da je ku**ica, ampak očitno ga to tisti večer ni tako zelo motilo.

no ampak najboljši del šele pride, ko pač mi je ta kolegica naslednji dan vsa vesela povedala, da je bla z njim...se mi je itak skor obrnu želodec.
in ko sva se naslednjič midva pogovarjala je bil najprej presenečen, da jz to sploh vem :eek: in potem je reku, da je vesel, da sm to tok dobr sprejela, ker kao itak nima nobenih namenov z njo...bla bla bla. sploh nism vedla, a nej se jokam al nej smejm...važn da sm dobr sprejela, sam ubistvu sm vesela, da je to naredu zdej in mi ni blo treba spet trpet zrd enga brezobzirnega prasca.

nevem počas že zgubljam vero v to, da pač je kšn tip drugačen.
res ne razumem zakaj se je tako zabavn zaplest z babo, za katero veš, da bo žez dva dni mela že pet drugih tipov in zdravn zafrknt še čist vse ostale reči. mislm, a je seks za eno noč res neki toook waw :S mogoče je res interesantno, ker pač se z vsakim novim "one night standom" povečuješ možnost, da zboliš, za kšno supr boleznijo. al pa se zjutrej zbudit zravn nekoga k spominja bl na trola kot na človeka in se pol še 3 dni tepst po glavi, kaj ti ni blo takrt jasn.
sej mogoče bi človk razumu če bi šlo za ljudi stare 19 let. ne tuki se gre za primerke stare 25+...torej kaj nej...jokam al se smejm???
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 03. Apr. 2011 9:41

definitivno se smej. :D ker je škoda za takim papkom jokat.

glavo gor pa veselo naprej pa ni treba zarad enga tazga bizgeca zgubljat upanja v tipe. se mi zdi tvoje razmišljanje dost zrelo - to, da si rekla, da bosta vidla, kam vaju bo pripeljalo. no, njega je do prve naslednje voljne češplje, torej ne prav daleč. :D

pri nekaterih tipih se mi zdi ONS kao 'yeah, I can do it!', kot neko priznanje jim je to, kot da je to ne vem kakšna znanost in umetnost se poseksat z eno bejbo na nekem žuru. :lol: mogoče jim ego pumpa to, da jim je ne bo treba nikol več videt al kaj.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a arianna87 » 03. Apr. 2011 9:42

Secret girl, meni je se skor enako zgodilo lani poleti z enim fantom. No sicer sva si bla všeč (al karkoli že), in m govoru da bi rad bil z mano in blablabla....par dni kasneje pa je spal z eno mojo prijateljico (sam ona pa ni taka, da menjava tipe). Midve sva sicer še vedno v dobrih odnosih (ona ni vedla za naju, in mi je tud šla razlagat kaj je blo med njima...). No, nato sem mu dala do znanja, da vem kaj je blo in da če hoče naj bo z njo, da pa z mano več nikoli nebo bil. Kar je pa nenavadno pri vsem tem je, da mu ne zamerim, ne očitam....pravzaprav sploh nimam nobenih občutkov zarad tega (pomoje sem tudi nekako to pričakovala, ker ga že dolgo poznam in vem kakšen je s puncami....dobro zame, da se nism nč kaj resno zapletla z njim) :)
Drugač me je pa spet neki začel klicat in pošiljat sporočila, da bi rad da se vidiva še kdaj in še kaj probava - kar mi pa tudi na misel ne pride, mel je svojo šanso, sem mu že parkrat povedla. Priznam pa, da pa so mi kr malo zabavne te njegove fore, sam padla pa ne bom na njih. :cool:

Tko da, sam nasmej se! :D
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 03. Apr. 2011 9:51

Secret Girl napisal/-a:in pač moj odgovor je bil, da pač je men on tud zlo ušeč in da ga mam tud jz rada, sam da bova vidla kam se bo vse skupi razvil.

Oprosti, ampak jaz iz takega odgovora ne bi razbrala, da si ženska želi bit z mano in iskreno povedano me ne čudi, če si je tip tvoj odgovor interpretiral kot zavrnitev. Če mi je tip všeč, mu bom to rekla jasno in glasno in bom z njim tisti trenutek, ne pa se šla še 1 leto po tem nek polprijateljski odnos in počasno spoznavanje brez zveze, da bova res sigurna, da sva za skupaj. (Karkoli si že mislila s podčrtanim delom stavka)
Uporabniški avatar
Doutzen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Doutzen » 03. Apr. 2011 12:56

Tudi meni se to zdi mimo. Tega postopnega spoznavanja na stopnji "bodiva samo prijatelja za začetek" nisem nikoli štekala. Če ti je nekdo všeč v vseh oz. v večini pogledov, je logično, da želiš biti z njim in ga medtem bolje spoznavaš.
Kot da si po (recimo) pol leta prijateljevanja lahko kasneje ziher, da sta pa zdaj res za skupaj. Prav tako gre lahko vse v franže. Sicer pa si niti ne predstavljam kateri moški bi sploh šel v prijateljski odnos s punco, ki mu je zelo všeč in si želi biti z njo. Zame bi predalček prijatelj pomenilo, da ta oseba sploh ni zainteresirana zame. :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 03. Apr. 2011 13:01

Secret Girl napisal/-a:no in zadnjič mi je povedal, da me ma ful rad in da bi bil rad z mano. in pač moj odgovor je bil, da pač je men on tud zlo ušeč in da ga mam tud jz rada, sam da bova vidla kam se bo vse skupi razvil.

Ti si tole mogoče mislila drugače, ampak izpadlo je kot taka vljudna in prijazna zavrnitev.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 03. Apr. 2011 13:07

Je skoraj tragikomično, da se ženske sprašujete kaj je to prijateljska cona, ko pa imate 3/4 tipov za intelektualne kurbice. Potem vas pa en dobesedno ukani v prijateljsko cono.

Naj pojasnim da to ne leti na avtorico teme.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Apr. 2011 14:30

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:42, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]