Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2011
McLarnovc napisal/-a:Opheliaestradamus napisal/-a:Bistvo je, da sem hotela povedati, da si pišejo z veliko fanti na enkrat. Pol pač izberejo. Vse tk na easy
Ja no pa dej še ti tako, madona. Če dobro zgledaš pa sploh ni panike. Dobivam občutek, da delaš probleme tam kjer jih očitno ni po defaultu.
Zadnjič spremenil Opheliaestradamus, dne 26. Mar. 2011 22:12, skupaj popravljeno 1 krat.
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
McLarnovc napisal/-a:In kaj točno ima to veze zdaj?
odgovor na tale post sem napisala:
Veerle je napisal/a:
sori za tole, ampak wtf je pravhanje? lol
Ja pač, ane, ko se kliknaš, pač na FB in si pač pišeš, se pogovarjaš pač..
lol
Ehja, sej jz sem bla ista s tem "pač" - sam dost mlajša, do 18. me je že mal pamet srečala. tongue
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Opheliaestradamus napisal/-a:Bistvo je, da sem hotela povedati, da si pišejo z veliko fanti na enkrat. Pol pač izberejo. Vse tk na easy
Pisanje s tipom preko neta še ne pomeni veze, tako da brez skrbi to ni varanje in ni popolnoma nič narobe s tem in ne izpadeš lahka ali kaj podobnega.
Če si pišeš z desetimi imaš večjo možnost da spoznaš nekoga s katerim se ujameš.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ofelija, namesto da zgubljaš čas in sodeluješ v pointless pogovorih, raje svojo energijo uporabljaj za kontaktiranje tipov prek FB
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
raje kontaktiranje v živo!
ne rabiš hodit napol naga okol, da te bodo opazili. bodi bolj odprta za klepet in nasmeh na usta. pa bodo videli da si fajn punca s fajn osebnostjo. če si tiho, gledaš v tla in hodiš mimo, tega nihče ne more opazit.
ne rabiš hodit napol naga okol, da te bodo opazili. bodi bolj odprta za klepet in nasmeh na usta. pa bodo videli da si fajn punca s fajn osebnostjo. če si tiho, gledaš v tla in hodiš mimo, tega nihče ne more opazit.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Žal ne morem odgovoriti na naslovno sporočilo, ker ga je avtorica izbrisala, sem pa nekako iz konteksta debate razbral, v čem naj bi bil problem.
Punca je verjetno samo nekoliko preveč zadržana in resnobna osebnost. tega se fantje "ustrašijo". Videz, kot sem uspel razbrati, tukaj ni problematičen. Torej avtorici enostavno svetujem, naj se malo sprosti.
Punca je verjetno samo nekoliko preveč zadržana in resnobna osebnost. tega se fantje "ustrašijo". Videz, kot sem uspel razbrati, tukaj ni problematičen. Torej avtorici enostavno svetujem, naj se malo sprosti.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
s0nckic4 napisal/-a:raje kontaktiranje v živo!
This.
Pa nasmeh na usta... Navihanost (skoraj) vedno vžge...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
nixie napisal/-a:Še en nasvet V knjižnico (čitalnico) greš lahko pecat. Tam so resni tipi in nekateri so hudi.
hahaha, zakon nasvet
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Jp, v NUK-u v veliki čitalnici je polno hudih tipov pa še mal bolj resni so verjetno, če se sredi marca učijo. Kakšni medicinci pa pravniki, tega je polno. Pa še za ogovarjanje ne rabiš hude teme, lahko za pomoč glede izposoje knjig recimo vprašaš. Pa nasmeh na usta valda.
Because I can.
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
Led Zeppelin napisal/-a:Ofelija, namesto da zgubljaš čas in sodeluješ v pointless pogovorih, raje svojo energijo uporabljaj za kontaktiranje tipov prek FB
hehe ) tk ja
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:raje kontaktiranje v živo!
ja, mislim, da bi se lahka strinjalo s tabo.
Pa hvala za odgovor.
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
monique* napisal/-a:Opheliaestradamus napisal/-a:Bistvo je, da sem hotela povedati, da si pišejo z veliko fanti na enkrat. Pol pač izberejo. Vse tk na easy
Pisanje s tipom preko neta še ne pomeni veze, tako da brez skrbi to ni varanje in ni popolnoma nič narobe s tem in ne izpadeš lahka ali kaj podobnega.
Če si pišeš z desetimi imaš večjo možnost da spoznaš nekoga s katerim se ujameš.
Ja sej vem da maš prav, sm js bi mela mal slabe vesti. čudno, I know.
Pa hvala za odgovor.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Opheliaestradamus napisal/-a:Ja sej vem da maš prav, sm js bi mela mal slabe vesti.
Jah, tega se bo treba znebit. Sej se boš pogovarjala z njimi, ne pa dajala dol.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]