Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 26. Mar. 2011 14:28

ekatere sošolke si pišejo z desetimi na enkrat
dej zrihti msn kašne od teh :razz:
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 26. Mar. 2011 14:41

Opheliaestradamus napisal/-a: npr. nekatere sošolke si pišejo z desetimi na enkrat. No jaz nisem taka.

Mogoče bi pa morala biti ali vsaj poskusiti. K družabnosti zihr pripomore.
Because I can.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 26. Mar. 2011 14:48

Opheliaestradamus napisal/-a: Ampak jaz sem vse to v zvezi z grupiranjem slovenskih deklet, da sem siva miška, nespročena... izgleda da, vzela mal po svojem. Mogoče sem res uporabila mal preostro besedo: strupene. In se oproščam če ni blo mišljeno tako.

Sem strupena? Hvala na kompliment :D

Ti hoces da ti fantje odgovorijio?
Samo Alwaleed od tipov ti je odgovoril.

Punca, ti moras nakazat, da te nekdo zanima! S tem se vse zacne. Tip mora dobit potrdilo od tebe, da ti lahko pristopi. S tem ne mislim, da ti bi mogla zdaj skakat po tipih, ampak kadar bos opazila, da te nekdo od tipov opazuje, se mu nasmehni, ce ti je simpaticen. Pac moras z mimiko nakazat, da si odprta za komunikacijo, pa tip bo sam pristopil.
Kaj ti tebe pomaga komunikacija s tipom preko Fb, ce ti v zivo ne nakazes, da te tip zanima? Kaj ti naredis, kadar srecas tistega tipa v zivo? Se pogovoris kaj? Ga pozdravis?
Pa pusti zdaj druzabno komunikacijo s sosolci v razredu, tukaj ni govora o tem. Jaz ti verjamem, da z moskim spolom, si lahko sproscena iz druzabnega vidika, ocitno pa nisi sproscena, kadar te nekdo od tipov opazuje kot zenska.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Mar. 2011 15:00

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 26. Mar. 2011 15:04

sori za tole, ampak wtf je pravhanje? :lol:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Mar. 2011 15:13

Opheliaestradamus napisal/-a:Heh :) :lol: pa saj sem rekla, da so bili moji navječji zametki imeti razmerje, pravhanje preko fb - ja. :D in takrat vzamem vse preveč resno in ne kot neko zajebancijo. npr. nekatere sošolke si pišejo z desetimi na enkrat. No jaz nisem taka. Na tak način sem mislila.

Tu imajo tvoje sošolke prav, ti se pa motiš.

Facebook chat ni niti blizu zametka razmerja.

Ti klikneš enega tipa na fejsbuku in misliš, da to je pa zdaj začetek razmerja. No, ni. Obstaja sicer potencial, da enkrat bosta prišla do te točke, zaenkrat se pa samo pogovarjata. In na FB so pogovori običajno zajebantski in brezvezni.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 26. Mar. 2011 15:15

Pravhanje = pogovarjanje. ;)
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 26. Mar. 2011 15:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Mar. 2011 15:15

Veerle napisal/-a:sori za tole, ampak wtf je pravhanje? :lol:
Ja pač, ane, ko se kliknaš, pač na FB in si pač pišeš, se pogovarjaš pač..

:lol:
Ehja, sej jz sem bla ista s tem "pač" - sam dost mlajša, do 18. me je že mal pamet srečala. :P
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 26. Mar. 2011 15:17

hvala obema za razsveljenje! sploh purple_rain, zelo si se potrudila! :D zdaj je vse jasnejše.
As your lover describes you, so you are.
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 26. Mar. 2011 15:41

Akvamarin napisal/-a:
Opheliaestradamus napisal/-a: Ampak jaz sem vse to v zvezi z grupiranjem slovenskih deklet, da sem siva miška, nespročena... izgleda da, vzela mal po svojem. Mogoče sem res uporabila mal preostro besedo: strupene. In se oproščam če ni blo mišljeno tako.

Sem strupena? Hvala na kompliment :D

Ti hoces da ti fantje odgovorijio?
Samo Alwaleed od tipov ti je odgovoril.

Punca, ti moras nakazat, da te nekdo zanima! S tem se vse zacne. Tip mora dobit potrdilo od tebe, da ti lahko pristopi. S tem ne mislim, da ti bi mogla zdaj skakat po tipih, ampak kadar bos opazila, da te nekdo od tipov opazuje, se mu nasmehni, ce ti je simpaticen. Pac moras z mimiko nakazat, da si odprta za komunikacijo, pa tip bo sam pristopil.
Kaj ti tebe pomaga komunikacija s tipom preko Fb, ce ti v zivo ne nakazes, da te tip zanima? Kaj ti naredis, kadar srecas tistega tipa v zivo? Se pogovoris kaj? Ga pozdravis?
Pa pusti zdaj druzabno komunikacijo s sosolci v razredu, tukaj ni govora o tem. Jaz ti verjamem, da z moskim spolom, si lahko sproscena iz druzabnega vidika, ocitno pa nisi sproscena, kadar te nekdo od tipov opazuje kot zenska.

Mmm... Ni bil samo on tisti, ki mi je odgovoril. Poglej tudi prve strani... če je že tako pomembno. Pa js se nočem zdaj kregat, js sem sem za nasvete in pomoč prosla. In mogoče sem res malce preostro rekla, da so ženske malo bolj strupene, sm mal drugač zastopla vse poste. :( Vzamem besedo nazaj.
Ja priznam, da takrat, ko je treba narediti kaj v živo zakrknem! To si pa čist fajn ugotovila Akvamarin. :) In priznam da sem takrat bolj živčna ... kr malo bolj. :?
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 26. Mar. 2011 15:44

spuko napisal/-a:ekatere sošolke si pišejo z desetimi na enkrat
dej zrihti msn kašne od teh :razz:

hehe :)) no dobro s številko 10 nisem mislila ravno točno število s kolikimi si pišejo. Bistvo je, da sem hotela povedati, da si pišejo z veliko fanti na enkrat. Pol pač izberejo. Vse tk na easy :D
Zadnjič spremenil Opheliaestradamus, dne 26. Mar. 2011 15:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 26. Mar. 2011 15:50

sirova štručka napisal/-a:Glej, če se boš ti z desetimi menla, ti ne bo nič škodlo, če se ga boš enkrat napila, ti tud ne bo nič škodlo (čeprav to ti js ne svetujem :P), če boš enkrat v taki majci oblečena, da se ti bo 1/16 jošk ven vidla, ti tud ne bo hudga, ampak ti raje "nisi taka", ampak si zategnjena, pridna in nezanimiva punčka in sanjariš o princu na belem konju, ki bo cenil to tvojo brezmadežnost :lol: al pa se motim :D
Pa ne vem, ne poznam te, tko da ne morm ugibat, kaj je s tabo "narobe".
Je pa dejstvo, da bolj ko se boš družla, pogovarjala, bolj ti bo to domače postalo, lažje se boš sprostila, vklopila.

Am ja... predstavo o meni imate zdaj res malo drugačno kot pa dejansko sem. Tk zategnjena pa spet nisem! :D resno!
Vrjemi se ne oblčim tko kot mamina punčka :) in tut vem ka dam gr, da na meni najboljš zgleda, kr na svoj izgled pa vrjemi, da dam še kr nekaj. Kdaj pa bom skrbela za to če ne v teh letih? :) Pa tut ni moj cilj biti brezmadežna, sm ne vem zakaj bi nekaj na silo hotela. Jepa res da mi ne kažem u šoli dve tretini dekolteja. :) Okej če greš vn še zastopim ... :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Mar. 2011 15:55

Opheliaestradamus napisal/-a:Bistvo je, da sem hotela povedati, da si pišejo z veliko fanti na enkrat. Pol pač izberejo. Vse tk na easy :D

Ja no pa dej še ti tako, madona. Če dobro zgledaš pa sploh ni panike. Dobivam občutek, da delaš probleme tam kjer jih očitno ni po defaultu. :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 26. Mar. 2011 15:56

Ja imam "pač" obdobje. :) Se sklicujem na prijateljico ki je začela z "pač" in pol sem to nevede prevzela od nje. :) Se trudim, da se odvadim v vsakem stvaku te besede izrečti. A zgleda, da mi ne uspeva najbolje. :roll:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 26. Mar. 2011 15:58

In kaj točno ima to veze zdaj? :?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov