Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

tanF
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tanF » 11. Maj. 2011 20:30

s0nckic4 če se recimo okužiš s HPV virusom ni nujno, da se simptomi bolezni pokažejo takoj po okužbi. Tako da je možen scenarij ko punca ne ve, da je okužena.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 11. Maj. 2011 20:43

Na tem linku si lahko pogledate nekaj slik, ki so nazorne, pa tudi opise SPB. Za ogled slike klikneš posebej:
klik
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 11. Maj. 2011 21:17

tanF napisal/-a:In moški, ki je playboy lahko takoj gre v resno zvezo brez problemov, ženska z "dvomljivim" sloves, pa pač ne. In te pravila, ste ve same postavile.

To je zaradi tega, ker je moski tisti, ki penetrira in zenska je tista, ki je penetrirana, ze same besede postavijo zensko v "slabsem" polozaju glede moskega.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Maj. 2011 22:20

Ne.

Keč je v tem, da ženske izbirate tipe za seks, ne obratno.

Zato je tip, ki ima veliko črtic frajer, saj črtice pričajo o tem, da si ga za spolnega partnerja želi veliko žensk.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 12. Maj. 2011 0:06

Konkubina* napisal/-a:^^ Aha, potem pa najbolje, da si vsi tipi kupijo medicinske pripomočke kakršne imajo ginekologi, pa šarijo svojim puncam/ženam/ljubicam po vagini in si jo lepo ogledajo odznotraj! :D

Iskreno rečeno, ja.

V preteklih letih sem šel z ženo večkrat k ginekologu. Ker živiva na zabačenem otoku, imava njenega ginekologa v Miamiju. Itak moram biti zraven, da jo tja peljem in da plačam.

No, in ker sem že tam in ker plačujem za storitev, se mi zdi, da sem magari lahko tudi z njo v ordinaciji in gledam, kaj se dogaja. V Miamiju nihče ne komplicira; ne vem, kako je glede tega v Ljubljani.

Ko sem doslej bil ponavadi tam, so me vedno posedli, da nisem gledal v vagino. Rekli so, da se nikoli ne ve. Da kakšni moški so zelo možati, ampak ko vidijo ginekološki poseg, da se pa lahko kar onesvestijo. Meni se zdi to malo morgen, bolj verjetno se mi zdi, da imajo kakšni težaki ljubosumne izpade. Ampak OK.

Zadnjič sem jih pa vseeno prepričal, da me res ne bo pobralo, če bom videl, kaj doktor dela, in sem sedel za doktorjem zadaj. Tako sem prvič videl nožnico lepo razširjeno in osvetljeno, kot jo vidi ginekolog.

Po tej izkušnji moram rečt, da je nožnica lepa zadeva. Lepša, kot sem si predstavljal.

Prvič sem jo videl takšno, kakor je. Tako, kakor večina žensk vsak dan lahko vidi partnerjev penis.

In večina moških je nikoli ne vidi!
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 12. Maj. 2011 0:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Maj. 2011 0:10

Ja, zraven pa še sestra ali dve, kot da si na razstavi :rolleyes:
The world is as you are.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 12. Maj. 2011 0:11

emanuela napisal/-a:Ja, zraven pa še sestra ali dve, kot da si na razstavi :rolleyes:

Ja, tako nekako. Ena sestra je še bila, na neke sorte uvajanju.

Če ti je kul, da te gledajo sestre na uvajanju, ne vem, zakaj te ne bi mogel še mož. :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Maj. 2011 0:14

Pol imam super ginekologa, ki še "njegovo" sestro nažene iz ordinacije :)
The world is as you are.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 12. Maj. 2011 0:37

emanuela napisal/-a:Pol imam super ginekologa, ki še "njegovo" sestro nažene iz ordinacije :)

Verjetno te hoče zase. :razz:
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 12. Maj. 2011 9:53

pri mojem ginekologu sesetre sploh ni v ordinaciji, kjer je zdravnik... zdravnik ima svoj prostor, zaprt z vrati, sestra pa svojega pred zaprtimi vrati :D
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 12. Maj. 2011 10:50

Moj prejšnji ginekolog je tudi mel ločeno sobo za preglede, kamor je imela sestra vstop le izjemoma. Samo enkrat sem vidla, da je šla not med pregledom, ko sem si šla po recept.
Pri zdajšnjem je pa sestra skos zraven...in je kr mal čudno. Še prostor za preoblečt se je sam ena zavesa, pa nič krilca in copatkov :?
Ampak je pa zato ginekolog 1000x boljši!!

Edit:
Hmmm, zakaj sm bla prepričana, da pišem v temo o ginekologih?? :lach:
No, če je preveč OT, naj se zbriše, lol, če ne pa tud lahk ostane...haha :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 12. Maj. 2011 11:11

OT:
mislim, da so sestre prisotne za to, da slučajno ne bi kakšna pacientka ginekologa neupravičeno ovadila zaradi nadlegovanja. Meni se prisotnost zdi potrebna, sploh glede na to, kaj vse se danes dogaja...
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 12. Maj. 2011 11:23

Little fairy napisal/-a:OT:
mislim, da so sestre prisotne za to, da slučajno ne bi kakšna pacientka ginekologa neupravičeno ovadila zaradi nadlegovanja. Meni se prisotnost zdi potrebna, sploh glede na to, kaj vse se danes dogaja...

OT tud jz... mislim, da ginekolog dnevno vidi par 10 "muc" in mislm d nima kšne posebne želje po nadlegovanju....nevem no...vsaj tko mislim...po drugi srani pa srčno upam, da so vsi ginekologi pošteni in korektno opravljajo svoje delo...brez neumnosti....
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 12. Maj. 2011 12:19

Alwaleed napisal/-a:
Zadnjič sem jih pa vseeno prepričal, da me res ne bo pobralo, če bom videl, kaj doktor dela, in sem sedel za doktorjem zadaj. Tako sem prvič videl nožnico lepo razširjeno in osvetljeno, kot jo vidi ginekolog.

Po tej izkušnji moram rečt, da je nožnica lepa zadeva. Lepša, kot sem si predstavljal.

Prvič sem jo videl takšno, kakor je. Tako, kakor večina žensk vsak dan lahko vidi partnerjev penis.

In večina moških je nikoli ne vidi!

obogatel bo tisti, ki bo izumil kondome z vgrajeno kamero in lučjo.... :D :D :D ali pa zadevo za na tiča, ki se na tiča obesi kot naglavna svetilka na glavo... :D :D :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 12. Maj. 2011 13:29

Pri moji G na srečo ni sesstre noter (na srečo pa poleg zasebnosti tutu zato ker jo poznam).
Enkrat se pa pa pri eni G in je šele ko je G iskala da ji sestra prinese nek inštrument, je prišla, jz pa seveda na gin. mizi, mi ni bilo ravno prijetno, sam se nisem kaj dost obremenjevala...
Da bi pri nas bilo možno da je mož pri ginekološkem pregledu zraven, pa dvomim. Ker še pri nosečkah, prvo naredijo vaginalni pregled in šele nato kličejo možeka noter da vidi otročička na UZ. Mogoč pri kakem samoplačniškem, če izraziš željo.

Jz si pa prav nč ne želim da bi moj fant/mož bil zraven na pregledu, ne vem no, ni mi to nekaj kar je pod mus da skupi počneva :)
Niti praktikantov/študentov al kaj so že ne bi hotela imeti notr, naj se učijo na drugih ženskah (mogoče zveni egoistično, sam gre za mene in moje intimne predele, tko da ne bi, hvala). Lahk se pa učijo na meni pri splošnem zdravniku in na vseh drugih vejah medicine, sam pri ginekoloiji pa ne.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov