Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 221 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
tanF napisal/-a:In moški, ki je playboy lahko takoj gre v resno zvezo brez problemov, ženska z "dvomljivim" sloves, pa pač ne. In te pravila, ste ve same postavile.
To je zaradi tega, ker je moski tisti, ki penetrira in zenska je tista, ki je penetrirana, ze same besede postavijo zensko v "slabsem" polozaju glede moskega.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
Konkubina* napisal/-a:^^ Aha, potem pa najbolje, da si vsi tipi kupijo medicinske pripomočke kakršne imajo ginekologi, pa šarijo svojim puncam/ženam/ljubicam po vagini in si jo lepo ogledajo odznotraj!
Iskreno rečeno, ja.
V preteklih letih sem šel z ženo večkrat k ginekologu. Ker živiva na zabačenem otoku, imava njenega ginekologa v Miamiju. Itak moram biti zraven, da jo tja peljem in da plačam.
No, in ker sem že tam in ker plačujem za storitev, se mi zdi, da sem magari lahko tudi z njo v ordinaciji in gledam, kaj se dogaja. V Miamiju nihče ne komplicira; ne vem, kako je glede tega v Ljubljani.
Ko sem doslej bil ponavadi tam, so me vedno posedli, da nisem gledal v vagino. Rekli so, da se nikoli ne ve. Da kakšni moški so zelo možati, ampak ko vidijo ginekološki poseg, da se pa lahko kar onesvestijo. Meni se zdi to malo morgen, bolj verjetno se mi zdi, da imajo kakšni težaki ljubosumne izpade. Ampak OK.
Zadnjič sem jih pa vseeno prepričal, da me res ne bo pobralo, če bom videl, kaj doktor dela, in sem sedel za doktorjem zadaj. Tako sem prvič videl nožnico lepo razširjeno in osvetljeno, kot jo vidi ginekolog.
Po tej izkušnji moram rečt, da je nožnica lepa zadeva. Lepša, kot sem si predstavljal.
Prvič sem jo videl takšno, kakor je. Tako, kakor večina žensk vsak dan lahko vidi partnerjev penis.
In večina moških je nikoli ne vidi!
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 12. Maj. 2011 0:13, skupaj popravljeno 2 krat.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
emanuela napisal/-a:Ja, zraven pa še sestra ali dve, kot da si na razstavi
Ja, tako nekako. Ena sestra je še bila, na neke sorte uvajanju.
Če ti je kul, da te gledajo sestre na uvajanju, ne vem, zakaj te ne bi mogel še mož.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Moj prejšnji ginekolog je tudi mel ločeno sobo za preglede, kamor je imela sestra vstop le izjemoma. Samo enkrat sem vidla, da je šla not med pregledom, ko sem si šla po recept.
Pri zdajšnjem je pa sestra skos zraven...in je kr mal čudno. Še prostor za preoblečt se je sam ena zavesa, pa nič krilca in copatkov
Ampak je pa zato ginekolog 1000x boljši!!
Edit:
Hmmm, zakaj sm bla prepričana, da pišem v temo o ginekologih??
No, če je preveč OT, naj se zbriše, lol, če ne pa tud lahk ostane...haha
Pri zdajšnjem je pa sestra skos zraven...in je kr mal čudno. Še prostor za preoblečt se je sam ena zavesa, pa nič krilca in copatkov
Ampak je pa zato ginekolog 1000x boljši!!
Edit:
Hmmm, zakaj sm bla prepričana, da pišem v temo o ginekologih??
No, če je preveč OT, naj se zbriše, lol, če ne pa tud lahk ostane...haha
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Little fairy - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2010
OT:
mislim, da so sestre prisotne za to, da slučajno ne bi kakšna pacientka ginekologa neupravičeno ovadila zaradi nadlegovanja. Meni se prisotnost zdi potrebna, sploh glede na to, kaj vse se danes dogaja...
mislim, da so sestre prisotne za to, da slučajno ne bi kakšna pacientka ginekologa neupravičeno ovadila zaradi nadlegovanja. Meni se prisotnost zdi potrebna, sploh glede na to, kaj vse se danes dogaja...
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Little fairy napisal/-a:OT:
OT tud jz... mislim, da ginekolog dnevno vidi par 10 "muc" in mislm d nima kšne posebne želje po nadlegovanju....nevem no...vsaj tko mislim...po drugi srani pa srčno upam, da so vsi ginekologi pošteni in korektno opravljajo svoje delo...brez neumnosti....
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Alwaleed napisal/-a:
Zadnjič sem jih pa vseeno prepričal, da me res ne bo pobralo, če bom videl, kaj doktor dela, in sem sedel za doktorjem zadaj. Tako sem prvič videl nožnico lepo razširjeno in osvetljeno, kot jo vidi ginekolog.
Po tej izkušnji moram rečt, da je nožnica lepa zadeva. Lepša, kot sem si predstavljal.
Prvič sem jo videl takšno, kakor je. Tako, kakor večina žensk vsak dan lahko vidi partnerjev penis.
In večina moških je nikoli ne vidi!
obogatel bo tisti, ki bo izumil kondome z vgrajeno kamero in lučjo.... ali pa zadevo za na tiča, ki se na tiča obesi kot naglavna svetilka na glavo...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Pri moji G na srečo ni sesstre noter (na srečo pa poleg zasebnosti tutu zato ker jo poznam).
Enkrat se pa pa pri eni G in je šele ko je G iskala da ji sestra prinese nek inštrument, je prišla, jz pa seveda na gin. mizi, mi ni bilo ravno prijetno, sam se nisem kaj dost obremenjevala...
Da bi pri nas bilo možno da je mož pri ginekološkem pregledu zraven, pa dvomim. Ker še pri nosečkah, prvo naredijo vaginalni pregled in šele nato kličejo možeka noter da vidi otročička na UZ. Mogoč pri kakem samoplačniškem, če izraziš željo.
Jz si pa prav nč ne želim da bi moj fant/mož bil zraven na pregledu, ne vem no, ni mi to nekaj kar je pod mus da skupi počneva
Niti praktikantov/študentov al kaj so že ne bi hotela imeti notr, naj se učijo na drugih ženskah (mogoče zveni egoistično, sam gre za mene in moje intimne predele, tko da ne bi, hvala). Lahk se pa učijo na meni pri splošnem zdravniku in na vseh drugih vejah medicine, sam pri ginekoloiji pa ne.
Enkrat se pa pa pri eni G in je šele ko je G iskala da ji sestra prinese nek inštrument, je prišla, jz pa seveda na gin. mizi, mi ni bilo ravno prijetno, sam se nisem kaj dost obremenjevala...
Da bi pri nas bilo možno da je mož pri ginekološkem pregledu zraven, pa dvomim. Ker še pri nosečkah, prvo naredijo vaginalni pregled in šele nato kličejo možeka noter da vidi otročička na UZ. Mogoč pri kakem samoplačniškem, če izraziš željo.
Jz si pa prav nč ne želim da bi moj fant/mož bil zraven na pregledu, ne vem no, ni mi to nekaj kar je pod mus da skupi počneva
Niti praktikantov/študentov al kaj so že ne bi hotela imeti notr, naj se učijo na drugih ženskah (mogoče zveni egoistično, sam gre za mene in moje intimne predele, tko da ne bi, hvala). Lahk se pa učijo na meni pri splošnem zdravniku in na vseh drugih vejah medicine, sam pri ginekoloiji pa ne.
Prvi neprebran prispevek • 221 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov