Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2011 16:29

"Če imaš ti takega gnoja..." ni ravno enako kot "ti si gnoj..." se ti ne zdi?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 28. Apr. 2011 16:35

Ni isto ne, je pa oboje na istem nivoju, če si že ravno omenjal le-te.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Apr. 2011 16:36

McLarnovc napisal/-a:"Če imaš ti takega gnoja..." ni ravno enako kot "ti si gnoj..." se ti ne zdi?

Ozmerjat z gnojem človeka direktno ali tako označit njegovega partnerja je dokaj enako.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2011 16:37

Ja seveda. Pa "povozil sem pešca" in "skoraj sem povozil pešca" je tudi enako... LOL.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 28. Apr. 2011 16:49

Lol? Kera primerjava pa je to? :lol:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Apr. 2011 17:27

s0nckic4 napisal/-a:ja džeki, delno se strinjam. čeprav se tak moški res hitro začne obnašat pokroviteljsko.. :?

Priznam, da je moj pogled na ženske v veliki meri pokroviteljski. Do žensk sem običajno prijazen, tudi če so neumne ali zlobne.

Ženske ste neodločne in sanjave, ve si ta luksuz lahko privoščite, moški pa smo po drugi strani bitja akcije in odločitev. To se od nas enostavno pričakuje. Zasanjan in neodločen moški nima šans, da bi v tem svetu preživel.

Pomenljivo je recimo, kako pogosto se ženske izogibate odgovornosti za lastno osebno srečo. Značilno je, da ženska, ki prevara svojega partnerja reče, kaj takega, kot je: "kar zgodilo se je". ..Ženskam se pogosto stvari kar dogajajo.

In zato, ker ženske tudi same pravite , da "moški mora znati z žensko", ker vas skozi življenje vodijo čustva in ne razum in ker velika večina žensk v življenju enostavno ne more brez moške zaščite, take ali drugačne, na ženske gledam pokroviteljsko in z razumevanjem.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Apr. 2011 18:20

^^ odlično napisano

Tudi jaz sem pokroviteljski in zaščitniški do žensk, ker so mi to neprestano tupal v glavo, bi pa rekel da neodločni moški z lahkoto preživi v tem svetu, najde eno ki ga komandira pa je.
Ali pa reče da je metroseksualec in je oproščen dolžnosti do žensk.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Apr. 2011 18:20

joj, kak jaz takih tipov ne morem (pokroviteljskih). prav tak srednjeveški filing dobim od njih, da bi me najraj zaprl v kuhno in mi dal lonce v roke, ker za kaj druga kao nism sposobna.
@ džeki: ne zagovarjam žensk, res znamo bit neodgovorne, otročje in izogibajoče se odgovornosti, ampak še vedno mislim, da smo sposobne zbrat svoj shit together in ga rešit, ko je potrebno. precej pa verjamem v tisto teorijo, da se naj bi človek obnašal tako, kot se od njega v nekem okolju "pričakuje" (jo bom poguglala, ko bom utegnila), tako da zna tudi to vplivat na tvoj odnos in feedback v zvezi z ženskami.

@LZ: pokroviteljski in zaščitniški za moje pojme ni isto. prvo ima za moje pojme negaticen, drugo pa pozitiven predznak
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 28. Apr. 2011 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 28. Apr. 2011 18:22

spet narobe interpretiraš besede, to da si pokroviteljski do žensk, pomeni da jim daješ neko zaščito ter jih imaš rad, nismo kaki Mohamedi, ve pa Fatime ki boste pucale in vzgajale otroke.

* no prav, bom pravil zaščitniški od sedaj naprej
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 28. Apr. 2011 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 28. Apr. 2011 18:24

jaz imam pa vprašanje za buubbiko.... :D :P

kakšni tipi pa tebe spravijo v posteljo, oz. kakšne tipe ti spraviš v posteljo? oziroma po krdelu bebcev okoli tebe...si sploh že okusila posteljo??? :eek:

:P :oops: :twisted: :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Apr. 2011 19:09

McLarnovc napisal/-a:Ja seveda. Pa "povozil sem pešca" in "skoraj sem povozil pešca" je tudi enako... LOL.

"povozil sem pešca" in "on je povozil pešca". če že delaš primerjavo s pešcem (wtf?). LOL.

(kar bodi ponosen na 3 frende. in se zahvali da jih imaš. ker si nemogoč.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2011 19:18

claire napisal/-a:"povozil sem pešca" in "on je povozil pešca". če že delaš primerjavo s pešcem

Seveda ja.... Ko ne gre drugače, pa pač malo prikrojiš zadevo. A nisi ti hodila na filofax?

claire napisal/-a:ker si nemogoč

Še vedno precej manj kot ti. :wink:
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 28. Apr. 2011 22:15

pokroviteljski :eew:
(ne pretirano) zaščitniški :gut:
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 28. Apr. 2011 23:41

Džeki napisal/-a:Priznam, da je moj pogled na ženske v veliki meri pokroviteljski. Do žensk sem običajno prijazen, tudi če so neumne ali zlobne.

Ženske ste neodločne in sanjave, ve si ta luksuz lahko privoščite, moški pa smo po drugi strani bitja akcije in odločitev. To se od nas enostavno pričakuje. Zasanjan in neodločen moški nima šans, da bi v tem svetu preživel.

Pomenljivo je recimo, kako pogosto se ženske izogibate odgovornosti za lastno osebno srečo. Značilno je, da ženska, ki prevara svojega partnerja reče, kaj takega, kot je: "kar zgodilo se je". ..Ženskam se pogosto stvari kar dogajajo.

In zato, ker ženske tudi same pravite , da "moški mora znati z žensko", ker vas skozi življenje vodijo čustva in ne razum in ker velika večina žensk v življenju enostavno ne more brez moške zaščite, take ali drugačne, na ženske gledam pokroviteljsko in z razumevanjem.

Kaj pa moski recejo, ko prevarajo? Kaj vodi moske, ko prevarajo? A tudi takrat jih vodi razum?

Pozabi, da so zenske sanjave, nerazumske, neodlocne in da cakajo, da jih moski zasciti v zivljenju. Danes je tolk samostojnih zensk, da ne moremo vec govoriti o neki pokroviteljski zasciti.

Moski si sami dajete vlogo zascitnika, hocete bit dominantnejsi v zvezi, zenske pa si same damo vlogo 'podrejenosti' in kao rabimo neko zascito. To je predvsem evolucijsko in zgodovinsko tako, to so nauceni vzorci, ki se prenasajo leta in leta nazaj. Zenske samovoljno odstopimo, ker imamo nekoga rada in ker imamo opravka z butastim moskim egom, kar pa je dalec od tega, da smo nerazumne in neodlocne in sanjave.

Zenske smo custvene sam so tudi moski custvene. Razlika je v tem da moski zapirajo svoja custva, ravno zaradi prestave, da moski ne smejo razkazovat svoja custva.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 29. Apr. 2011 8:55

Džeki napisal/-a:
s0nckic4 napisal/-a:ja džeki, delno se strinjam. čeprav se tak moški res hitro začne obnašat pokroviteljsko.. :?

tipi pa: samo prijateljica, ki mi pomaga v nesreči, je. (če povzamem dve aktualni temi).
v tem primeru je žensko zlo, vsaj nek trenutni vzgib, ne pa 2tednski načrt, kako boš drugo bejbo peljal na morje.

in bolj ali manj se strinjam z Akvamarin. opažam vzorec, da je veliko žensk zaščitniških, igrajo cankarjansko mater in podobno, ker se to od njih pričakuje, oziroma ker se njihov moški tako v njihovi družbi počuti bolj moško. nekakšno umetno ohranjanje vloge spolov, da nismo drug drugemu samo še gojišče novih frocov.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov