Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Apr. 2011 11:57

Sori, glede tega, kakšen odnos pričakujete od svojega tipa, ste večinoma otroci.

Večina žensk pričakuje od tipa protekcijo. To se skriva v izjavi sirove "bo znal z njo delat".

Še bolj naravnost: večina žensk si želi tipa, ki ji bo v lajfu porihtal, kar sama zajebe, da ji bo v zaščito.

Ja, tip mora znat z žensko delat, to je vsa skrivnost odnosov med spoloma. Mora jo nekako nadvladat. Mora biti nekaj več od nje, v nekem smislu, samo tako ga ženska spoštuje.

Tako pač je, sirova je v bistvu z enim stavkom povzela celo situacijo.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 28. Apr. 2011 12:01

Džeki napisal/-a:Jaz se s to izjavo globoko strinjam, a ne vem, če se zavedaš, da to samo pove, da ste ženske v bistvu celo življenje veliki otroci, s katerimi je treba skrbno ravnati v rokavicah.

No, s tem se pa več ne morem strinjat. :D

Glej Đeki, ne jemlji vsega dobesedno. Ta del si nalašč vzel iz konteksta in si ga nalašč interpretiral tako kot si si ga. Moškega, ki zna ravnati z žensko, jaz smratram kot nekoga, ki ne razmišlja, kako osvojiti žensko, pač pa to preprosto naredi, brez da bi razmišljal, če bo uspešen pri tem ali ne, si vzame žensko, brez da bi razmišljal, če je pravi čas za to ali ne, da o spoštovanju ženske in podobnih stvareh, ki bi naj bile samoumevne, ne razpredam na široko. :) Take stvari torej. To ne pomeni, da se mora žensko ujčkati, jo razvajati na vsakem koraku, ji dajati filing, da je neka faking princeska in da ima samo ona vedno prav, skratka ne deluje ta misel v to smer (no, mogoče pri kateri, jaz govorim v svojem imenu in kako je bila ta misel tukaj mišljena).

In ja, valda je pomembno, da se ženska pri moškem počuti varno. V nekem smislu se mora tudi moški pri ženski počutiti varno. Menda ti je pa ja znano, da načeloma ženska podpira vse vogale v hiši. Spoštovanje pa mora biti obojestransko.

Thank God, da imam fanta, ki si ne razlaga vsega na takšen način in ne obrne vsega vprid moškim. Slika
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 12:08

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 12:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 28. Apr. 2011 12:18

Zakaj neki imam občutek, da ima Džeki še kako prav :stumm:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Apr. 2011 12:23

ok đeki. recimo, da si se izmazal. ;) jaz mam res rada to zaščito in neko "nadvlado" če smo že pri tem izrazu. ampak mnogi ne vejo kje je meja med nadvlado in podrejenostjo/"imeti se za nekaj več"/biti strah in trepet v odnosu. in to je problem. če že po prvih dveh stavkih nekoga označimo za bebca. sami pa nimamo pojma a bi radi fanta, a bi radi resnega fanta, a bi radi romantiko,... kako lahko nekdo taki kadarkoli fura "enakovreden" odnos?

ampak na kateri točki pa začne moški spoštovati žensko?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 12:26

...
Toty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Toty » 28. Apr. 2011 12:33

sirova štručka napisal/-a:
Toty napisal/-a:Zakaj neki imam občutek, da ima Džeki še kako prav :stumm:

ker jih je že precej več položil kot ti :D

Očitno Džeki ve, kaj ženske dejansko iščete pri tipih, ve mu pa še kar kontrirate.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 28. Apr. 2011 12:59

Aha, nek tip bo več vedel o tem, kaj iščejo ženske kot ženske same. Mogoče že, če vzamemo nek vzorec žensk, ki jih on očitno do potankosti pozna. Od kje le ..? :D Zase pa menda vem, kaj iščem pri moškem, če ga že imam in me ta zveza osrečuje, torej očitno nisem zgrešila.

Drugače pa me ta tema fajn nasmeji, koliko enih različnih glav vleti sem. :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2011 13:28

claire napisal/-a:^^ ampak res. :roll: :roll:

ti bom jaz dala otroka, ki cel lajf za familijo kuha, pospravlja, lika... + hodi v službo in skrbi za 2 froca. tip pa je od ene službice čist zmatran vsak dan. še jest se komaj prikotali.

Če imaš ti takega gnoja doma, ne posplošuj tega kar čez in čez. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Apr. 2011 14:05

ja džeki, delno se strinjam. čeprav se tak moški res hitro začne obnašat pokroviteljsko.. :?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Apr. 2011 15:53

McLarnovc napisal/-a: Če imaš ti takega gnoja doma, ne posplošuj tega kar čez in čez. :wink:

ti si gnoj, ki ima žensko z mini krilom za kurbo. ti boš pametem o posploševanju. zato pa nimaš ženske. imaš pa 3 frende že od otroštva. verjetno vsi samski. le zakaj?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2011 16:25

LOL zdaj si se pa spustila na nivo... Ne morem se načudit, kako se lahko dandanes nekdo spusti na tako sramotno nizek nivo.

Sicer pa so te blodnje v zgornjem postu zrasle na tvojem zeljniku in nimajo čisto nobene zveze ne z mano ne z mojimi besedami, zato se mi ne zdi vredno niti da bi odgovoril na karkoli.

Si pa nekaj uganila no. In sicer to, da imam 3 prave prijatelje že od otroštva. Pa še ponosen sem na to. :wink: :)
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 28. Apr. 2011 16:28

Ja no, ampak kdo je pa začel o gnoju?
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 16:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:09, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov