Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Apr. 2011 9:33

Za uporabnice, kot je ta, kateri repliciram, očitno res, kot je razvidno.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Apr. 2011 9:40

:gruebel: jz vidim samo, da je izločila lastnosti, ki jih ne želi - torej, že to je bolj jasna "pot" oz. ideja o tem, kaj potem pa želi.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Apr. 2011 9:45

No, jaz sem iz njenih zapisov predvsem izluščil, da sama ne ve prav nič, kaj bi rada, samo pritožuje se, da ni "resnih tipov", ne zna pa opredeliti, kaj naj bi to bilo.

Ni dovolj, da nekdo ve, česa noče. Predvsem mora vedeti, kaj hoče.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 28. Apr. 2011 10:06

Se strinjam z Džekijem. Nič ni narobe, če je povedala, kaj jo moti pri nasprotnem spolu, ampak pravi, da ne mara neresnih tipov, v isti sapi pa omeni, da ji gredo na živce tudi tipi, ki jo vprašajo, če bi gledala romantični film skupaj. Like what the hell do you actually want? :? Naslednji ji bo predlagal, če bosta gledala akcijski film, pa ji spet ne bo prav. (recimo, lahko da ne mara kakšne druge zvrsti filma) Me močno spominja na Carrie Bradshaw iz Seksa v mestu, ki ji nič ni prav. Najprej, da tip ne deluje resen, ko se zresni in ustali z njo, pa jo moti, ker skupaj gledata tv. :roll:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Apr. 2011 10:21

McLarnovc napisal/-a:
claire napisal/-a:^^ brez skrbi. jaz se ne živciram. niti za večje reči ne. kozmoforum niti približno nikoli ne bo velika stvar.

Glede na to, da si non-stop tule in pametuješ v vsaki temi in se pričkaš z vsakim, ki razmišlja drugače od tebe....že sama s svojim početjem diskreditiraš zgornji citat. :wink:

ah ja. mklarnovc. dragi moj, jaz skorajda nobene svoje proste ure ne zabijem na tem forumu. ker se ukvarjam še s sto rečmi in imam čas več ali manj v službi.
tale non-stop je treba definirati. tudi ti si tu non-stop. če jaz izražam svoja mnenja, to še zdaleč ne pomeni, da živim za ta forum in histerično preverjam na pol ure če je kaj novega. od kje vam take kmečke logike? zdaj ali nikoli niste jemali logike v šoli, ali pa je ne razumete. (npr. če napišem post, se kar avtomatsko živciram. in da če pač pišem v določene teme, to avtomatsko pomeni, da mi ta forum pomeni cel lajf).

in kaj bi ti svetoval bubuki, ki jo zalezujejo sami bebci? tebe bi ona verjetno porinila kar v to skupino.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 28. Apr. 2011 10:29

claire napisal/-a:dragi moj

Hvala nevem komu že, da to nisem. :wink:

Ostalega tvojega nabijanja v zgodnjem postu se mi pa ne ljubi komentirat...

Aja, nekaj omenjaš kmečko logiko. Slednja je definitivno nekaj najboljšega po narezanem kruhu in zelo redko odpove. Če je pa ti ne štekaš je pa to tvoj problem. :wink:

Pa moje uporabniško ime bi se tudi lahko že enkrat naučila pravilno napisati. Funkcionalna nepismenost tu dobiva neke nove dimenzije. Če nisi sposobna pravilno prepisat, je tu še vedno funkcija copy/paste(kopiraj/prilepi). :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 10:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Apr. 2011 11:16

^^o bože. :roll:
Sej ne da je cela tema o "bedni pristopih" polna takih, za katere bi potem tud lahko rekli, da jim laska? Priznajmo si, vsakemu paše, če koga zanimamo - kasneje se ukvarjamo s tem kakšen je ta "nekdo". :D
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 28. Apr. 2011 11:19

^^ se popolnoma strinjam z zadnjim stavkom! :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 11:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 28. Apr. 2011 11:38

sirova štručka napisal/-a:Kaj pa hoče vsaka ženska? Moškega, ki bo znal z njo delat.

Jaz se s to izjavo globoko strinjam, a ne vem, če se zavedaš, da to samo pove, da ste ženske v bistvu celo življenje veliki otroci, s katerimi je treba skrbno ravnati v rokavicah.

sirova štručka napisal/-a:Pa sej vemo kaj bi rade oz. ko bo prišlo tisto kar bi rade, bomo vedle, da je to to ( tko kot obleka, mogoče sploh ne vemo kako iščemo, ampak ko bomo našle eno, ki nam bo res všeč, bomo vedle, da je to to in sploh ne bomo rable še v druge trgovine it pogledat :D)

To je tipična alibi izjava žensk, ki celo življenje iščejo idealnega tipa. Idealen partner kot tak ne obstaja. Ne vem, ko berem take in podobne izjave, kot je ta tvoja, katero citiram, se mi močno zazdi, da ene pričakujete nekakšnega sanjskega tipa, katerega boste samo videle in takoj vedele, kao, to je to in potem bo vse kul in vse bo štimalo, samo od sebe.

Kar je seveda velika naivnost, človeka moraš najprej malo spoznat, to je prvo, torej dati si morata priložnost.

Kot drugo, brez vzajemnega truda ni nič.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 28. Apr. 2011 11:43, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 11:40

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 28. Apr. 2011 11:45

Džeki napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:Kaj pa hoče vsaka ženska? Moškega, ki bo znal z njo delat.

Jaz se s to izjavo globoko strinjam, a ne vem, če se zavedaš, da to samo pove, da ste ženske v bistvu celo življenje veliki otroci, s katerimi je treba skrbno ravnati v rokavicah.
Tole pa kar kliče po nadaljnem zavijanju z očmi.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 28. Apr. 2011 11:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 28. Apr. 2011 11:49

^^ ampak res. :roll: :roll:

ti bom jaz dala otroka, ki cel lajf za familijo kuha, pospravlja, lika... + hodi v službo in skrbi za 2 froca. tip pa je od ene službice čist zmatran vsak dan. še jest se komaj prikotali.
to je pa ded- otrok. če smo že pri takih stereotipih đeki.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]