Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Rey
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2011
Veerle napisal/-a:Rey, dej razloži, kako bi ti skombiniral prepuščanje toku dogajanja in iskanje hkrati? ...
Prvo kot prvo, ko iščeš življenskega partnerja imaš v mislih zidealzirano podobo ljubezni na podlagi videza. Ampak ljubezen in potreba ne gresta nikoli skupaj, ker je eno brezpogojno, drugo ni. Odločiš se sam ali nekoga ljubiš ali ga le potrebuješ, ljubezen nastane, ko se združita dve osebi kot celoti, ki ne potrebujeta drug drugega za doseganje lastne sreče, ampak le brezmejno uživata druga ob drugi, tu je point brezpogojne ljubezni, ki je edina prava vse ostalo veze iz potrebe niso brezpogojna ljubezen, živimo pa v času, ko se ljudje celo poročajo iz potrebe, ne iz ljubezni. Ti moraš ljubljeno osebo sprejemati z vsemi lastnostmi ter ga vzpodbujati in pomagati na njegovi poti, tudi če ta ni povsem enaka tvoji ali ne sovpada s pričakovanji.
Sedaj pa odgovor: eno je bistveno bolj kot se boš trudil manj ti bo uspevalo to seveda velja le v primeru, ko nekaj skušaš izsiliti zato se moramo obvezno prepustiti toku, in tudi v partnerstvu ni nič drugače, ker ne poslušamo svoje intuicije, ker smo neučakani, in si vsiljujemo rešitev, ki je ni. Ne bi rad na predolgo razlagal, ampak verjetno ti je poznan primer ko se nekdo trudi za naklonjenost določene osebe, fantje zasipavamo punce s pohvalami, kažemo spoštovanje, razumevanje, celo pred okolico ampak nas punca ne šlivi niti pod razno. Itak smo tisti momenti ogorčeni, nemočni začudeni in jezni, trudimo se ugajati pa nam ne uspe. In kaj boš sedaj naredil? Prekinil boš s takšnim pristopom in načinom, nič več komplimentov, nič posebnih pozornosti. Če te oseba ne zanima pa naj bo tako, kot je bilo. Zato moraš preusmeriti način razmišlanja na druge zadeve, prepustiš se toku. Pač z osebo se ukvarjaš le še toliko kot z vsako drugo ( res je da veliko fantov potem tako osebo ignorira, kar ni prav tudi zaradi svojega ega, ker ga je razočarala in osramotila pred frendi). Zato rajši preusmerimo misli drugam, bodimo pozitivni, bodimo prijazni pozabimo "svojo idelano ljubezen" in ko bomo enkrat to dosegli se odklopili od ideala in ne gledali samo čustveno se bo to oseba zelo verjetno začela zanimati za nas. Ker tu nastopi point energije, energije dveh skrajnosti.
Zato tukaj še enkrat niso pomembni samo začetni mehurčki (omejil sem se na samo), ampak mnogo več pomembno je bistvo, da to znamo razvozlati in sam osebno menim, da ženske to znate bolje od nas moških, prepoznati energijo in ne le zunanjo fasado, ki je sicer pomembna a ni ključna! Zato še enkrat tako kot načeloma pogojno rečeno resni fantje ali resne punce nimajo možnosti oboji imajo možnosti in to vedno, vsak je jetnik svoje lastne ječe, zato čim manj načrtovanja več spontanega iskanja. Jaz bi tudi zase lahko rekel mi ne upse pa se trudim in bolj kot se trudiš slabši rezultati so, prava partnerica bo prišla v to verjamem, nekaj bom seveda zato naredil a ne pa usmeril vse pozornsoti samo v to.
In isto je z vsemi dekleti, tako resnimi kot manj resnimi, če se jih že tako grupira, kar seveda tudi ni prav pomoje. Pri ženskah je še toliko lažje, ker enkrat vas bo zagotvo nekdo ogovoril, samo priložnsot mu dajte.
- mavricaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2011
Živjo, sem opazila da ste že malo zašli s teme pa bom še jaz ker sem videla, da odgovarja dosti tipov, ki mi boste bolje znali odgovorit na problem ugalvnem, lani sem bila s kolegicami v Umagu in spoznala nekega fanta, s katerim sva se res ujela, skupaj sva bila 5 dni in noči. Predstavil mi je vse kolege, menila sva se že kako bo v slo itd. Oni so potem odšli domov 3 dni pred nami, in se do konca dopusta nisva več slišala. Ko sem prišla domov sem mu napisala sms, če se dobiva na kavi, pa nisem dobila odgovora, nisva se več slišala. Še vedno mi ni jasno kaj mu je rojilo po glavi??? zmedlo me je predvsem to, da mi je predstavil vse kolege, se res trudil zame, mi razlagal o načrtih za prihodnost, potem pa kot strela z jasnega vsega konec. Če bi hotel samo kratko avanturico se po mojih izkušnjah ne bi obnašal tako ali pač? Vsake toliko časa se še srečava v lokalu kamor oba zahajava. Vedno me samo sramežljivo pozdravi, občutek imam da mu je nerodno. Ko ga ne gledam me menda opazuje, včasih imam občutek, da mu tudi jaz še vedno nekaj pomenim. No fantje kaj naj bi takšno ravnanje pomenilo na vašem planetu??? se je morda ustrašil resne zveze ali pa mu je bilo res vseeno? problem je tudi to da mi je še vedno nekaj do njega, pa nevem kaj naj storim? naj se mu ponovno poizkušam približati, čeprav je od najinega zadnjega pogovora minilo že skoraj 8 mesecev?
že vnaprej hvala za odgovor
že vnaprej hvala za odgovor
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Če je že 8 mesecev od prvega srečanja in se sedaj ne pogovarja s tabo nič oz. samo sramežljivo pozdravi imaš dve možnosti.
a) pustiš tako kot je in ga pozabiš, ker če bi hotel biti s tabo bi verjetno že kaj rekel, tako se te pa skoraj izogiba.
b) ga pokličeš in povabiš na kavo in se tam zmenita vse kar te zanima za naprej
a) pustiš tako kot je in ga pozabiš, ker če bi hotel biti s tabo bi verjetno že kaj rekel, tako se te pa skoraj izogiba.
b) ga pokličeš in povabiš na kavo in se tam zmenita vse kar te zanima za naprej
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Bila si poletna avantura, na počitnicah smo vsi tipi v rožicah, ko pridemo domov pristanemo na realnih tleh. Zatorej to da te je predstavil prijateljem, ne pomeni nič - ker smo na morju sproščeni in veseli.
On nima nobenih namenov biti s teboj, in če se srečujeta redno in ne naredi nobene poteze proti tebi, ti garantiram da noče biti s tabo.
Lahko narediš potezo proti njemu, ali pa mu začneš težiti zakaj te ni kontaktiral, ampak ti to ne bo prineslo nobene sprave ali odgovora ali miru, zatorej enostavno pojdi naprej.
Premakni se naprej, in več sreče letošnje poletje.
On nima nobenih namenov biti s teboj, in če se srečujeta redno in ne naredi nobene poteze proti tebi, ti garantiram da noče biti s tabo.
Lahko narediš potezo proti njemu, ali pa mu začneš težiti zakaj te ni kontaktiral, ampak ti to ne bo prineslo nobene sprave ali odgovora ali miru, zatorej enostavno pojdi naprej.
Premakni se naprej, in več sreče letošnje poletje.
Zadnjič spremenil Led Zeppelin, dne 15. Maj. 2011 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Če bi ti direkt rekel "ne računaj na več kot teh nekaj dni tule" - bi še vseeno vsa navdušena šla z njim? ...mavricaaa napisal/-a:medlo me je predvsem to, da mi je predstavil vse kolege, se res trudil zame, mi razlagal o načrtih za prihodnost, potem pa kot strela z jasnega vsega konec. Če bi hotel samo kratko avanturico se po mojih izkušnjah ne bi obnašal tako ali pač?
- mavricaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 5. 2011
No hvala za iskreno mnenje ku si v takem stanju se opiraš vseh možnih upov, pa iščeš vse možne razlage in vse tisočkrat analiziraš, pa ko se malo zamisliš kaj delaš se še sam sebi zdiš totalno butast... pa kaj moreš. pa bi šenkrat ravnala enako, tudi če bi vedla da je samo za 3 dni, pa saj me običajno ne bi tako zadelo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov