Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 25. Mar. 2011 21:07

:)
Zadnjič spremenil Opheliaestradamus, dne 25. Mar. 2011 23:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Mar. 2011 21:35

Opheliaestradamus napisal/-a:Zato fantje sprašujem vas, kaj je narobe z resnimi dekleti?

Nič. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Mar. 2011 21:46

Ne bit neučakana. zagotovo si simpatična punca, ki te bo kmalu kaj resnejšega doletelo. Samo ne bit preveč sramežljiva pa ti tud kaj postori v tej smeri, ampak zelo počasi in postopoma, da ti bo lažje. Pa se bo že kaj zgodlo. Pogovarjaj se pa druži s fanti. Samo ne glej pri vsakem kot na potencialno simpatijo ampak bodi sproščena.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 25. Mar. 2011 22:31

McLarnovc, no super. :)) se počutim kr mal boljš.

Dioniz. Maš čist prav, sem zlo neučakan človk :) in bom morala glede tega nekaj storiti. Pa še to bi uprašala, a je kaj narobe če naredim prvi korak jaz? :) a je čudno? pa iskren odgovor.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Mar. 2011 22:42

Opheliaestradamus napisal/-a:a je kaj narobe če naredim prvi korak jaz? :) a je čudno?

S tem se boš močno približala idealu marsikaterega tipa...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 25. Mar. 2011 22:46

McLarnovc, no super. :)) se počutim kr mal boljš.

Dioniz. Maš čist prav, sem zlo neučakan človk :) in bom morala glede tega nekaj storiti. Pa še to bi uprašala, a je kaj narobe če naredim prvi korak jaz? :) a je čudno? pa iskren odgovor.
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 25. Mar. 2011 22:48

Aja? :) no zanimivo js sem že mislila, da imate fantje take punce za bolj lahke ... če veš kaj mislim.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 25. Mar. 2011 22:52

Prva stvar, ki jo bom povedal je ta, da ni nič narobe z resnimi dekleti, ščasoma boš iz resnega dekleta ratala, girlfriend material, ščasoma pa material za ženo :wink: .

Prva stvar, ki me je zmotila je ta da iščeš problem v tvoji postavi, ali pa iz tega iščeš razlog zakaj se tipi ne zanimajo zate. Tvoja postava mora biti glede mer cool, in če je fris luškan kot pravijo sošolci so samo še bonus pike. Glede jošk pa- moški gledamo vse ženske v joške - tako da Don't get your hopes up! - smo zelo nediskriminatorna bitja :P

Mislim da je problem, da moški ne pristopijo do tebe ta, da te ne poznajo, ti moraš iti bolj v družbo, biti sproščena, zabavna in zanimiva. Ljudje, ki te ne poznajo lahko zaradi tega, ker se držiš bolj zase - mislijo da si zategnjena piflarka, da misliš da si boljša od drugih ker se ne hodiš na partye, se nalivaš z alkotom. Tako da, bodi sproščena, pojdi malo ven - pa ne vzeti to kot preizkus tvojih načel, noben te ne sili da pijana fukaš po wcjih diskotek. Bodi taka kot si, samo naj te ljudje spoznajo.

Glede izkušenosti pa, če misliš da nimaš dovolj izkušenj - se ne sekiraj, eni so bolj zgodnji ptiči, drugi malo kasnejši, ne obremenjuj se z tem ker boš samo čedalje bolj zafrustrirana in boš oddajala slabe vibracije, prav tako če boš hitela boš lahko pridobila slabe izkušnje, katere bo sprožila tvoja neučakanost in bo pripeljalo do slabih odločitev.

Glede tipa pa, kontaktiraj ga preko FB, nimaš nič za zgubit - življenje je prekratko da bi se samo gledala preko hodnikov.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 25. Mar. 2011 22:59

Led Zappelin:

Hej! Hvala za odgovor! Ja sm se kr mal bolj zamislila... in maš prav. Mi je žekr neki prijatlc reklo, da mrm mal bolj u družbo da me ljudje vidijo .. :) In ja bom naredla nekaj na tem. In res nisn zgodna ... ka pa vem po eni srani mam še cajt, po drugi strani pa tudi ne bom večno mlada :)

Sm pa skor umrla od smeha, ko si napiso material za ženo :P loll :)))
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 25. Mar. 2011 22:59

bi pa rada dobilamalo izkušenj z fanti, navsezadnje sem stara 18 let pa jih nimam

ma če bi šla v kak lokal/disko bi moral kak pridet do tebe...
Če si kao samo za resno zvezo to ne odbija tipov. Pač ko se te naveličajo te odj*** :)

Živiš v neki izolirani vasi? Ker če bi v mestu pa da bi popoldne se družila s frendicami ... bi imela stike s tipi. pomoje.
Če se ne veš žvalit pa... boljše tako. Pravijo, da punca rabi veliko treniranja, da se nauči se žvalit kot začetnica.
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 25. Mar. 2011 23:04

Am ... izkušnje z fanti so mišljene malce drugač kot si ti mislo. Pač pogovori, itd. :) pa nč dugega nisem s tem mislila.
spuko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a spuko » 25. Mar. 2011 23:08

Opheliaestradamus napisal/-a:Aja? :) no zanimivo js sem že mislila, da imate fantje take punce za bolj lahke ... če veš kaj mislim.

če jo punca potencialno hitro da je bolj zanimiva tipom.

sam nevem če gledajo res nate kot na vzvišeno ali kot na ... luzerko, ki je skos sama doma. Ma punca tudi če je vzvišena to nima neke veze, so bolj važne druge stvari.
Opheliaestradamus
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Opheliaestradamus » 25. Mar. 2011 23:12

aha. :)) zanimivo

hvala za odgovor še enkrat.
Zdaj pa res mislim, da sem izvedela pa use kar me je zanimalo. :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 25. Mar. 2011 23:19

Spuko ne seri... Kaj pa ma veze če se zna žvalit? Nič. Sej se ni mela kje naučit, če ni imela tipa še, in s tem ni nič narobe. Se bo že naučila...še celo življenje ima pred sabo in s tem več kot dovolj časa za žvaljenje(fak ker izraz) za ostale stvari, ki po logiki sledijo, prav tako... :P
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 26. Mar. 2011 9:04, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 25. Mar. 2011 23:21

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:54, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]