Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 221 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2011
...
Zadnjič spremenil Opheliaestradamus, dne 26. Mar. 2011 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Če že tok poudarka na šolo dajaš, se pa še pisat nauči, lepo prosim. Oči bolijo brat tole.
To da te sošolke grdo gledajo - a bi rada tipa ali žensko? Ti hočeš doseči, da te tipi lepo gledajo, torej boli tebe patika za ženski spol.
Tebe si prav predstavljam, ena taka siva miška v gimnaziji, ki se druži s tremi prijateljicami in se z njimi čist razživi, za druge je pa resna, vase zaprta sošolka.
Ni zadost, da "nimajo kaj slabega povedati o tebi". Folk mora govoriti o tebi odlične in zanimive stvari, da boš koga začela zanimati. Temu se reče načrtno grajenje reputacije in na tvojem mestu bi se ga lotila čimprej.
To da te sošolke grdo gledajo - a bi rada tipa ali žensko? Ti hočeš doseči, da te tipi lepo gledajo, torej boli tebe patika za ženski spol.
Tebe si prav predstavljam, ena taka siva miška v gimnaziji, ki se druži s tremi prijateljicami in se z njimi čist razživi, za druge je pa resna, vase zaprta sošolka.
Ni zadost, da "nimajo kaj slabega povedati o tebi". Folk mora govoriti o tebi odlične in zanimive stvari, da boš koga začela zanimati. Temu se reče načrtno grajenje reputacije in na tvojem mestu bi se ga lotila čimprej.
Because I can.
-
Tananda - Kofetarica
Pozitivna reklama ni še nikomur škodovala.
Sicer pa odzivnost, zabavnost in zahajanje v moško družbo navadno s sabo prinesejo dobro reputacijo (pri tipih seveda. je naivno misliti, da bo uspeh v moški družbi prinesel dober odziv pri 18-letnih sošolkah).
Sicer pa odzivnost, zabavnost in zahajanje v moško družbo navadno s sabo prinesejo dobro reputacijo (pri tipih seveda. je naivno misliti, da bo uspeh v moški družbi prinesel dober odziv pri 18-letnih sošolkah).
Because I can.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Tananda napisal/-a:Tebe si prav predstavljam, ena taka siva miška v gimnaziji, ki se druži s tremi prijateljicami in se z njimi čist razživi, za druge je pa resna, vase zaprta sošolka.
Tole mi je ful padlo v oci! Le kjera Slovenka ni taksna? Ok, ne bom rekla da so vse Slovenke taksne ampak take svete tvojice, vidim povsod, tudi moje kolegice so vse tako organizirane, ne vem kako se ne navelicajo med sabo! Se dober, da so vsaj tri prijateljice, ponavadi je tut sam ena prijateljica. Pa potem, tako dekle enkrat dobi tipa, pa ostane tudi brez te 3 prijateljice, ker se oklepa tipu kot kaksen klop in hiter pozabi na prijateljice, pa potem ko gre narazen s tipom isce prijateljice na cosmo forum, ker nima druzbe.
Drugac pa, se strinjam s tem>
Ne gre za to, da si "resna", gre za to, da ne pokažeš nobenega zanimanja za nikogar, zato drugi domnevajo, da nimajo pri tebi kaj iskat.
Nisi "old fashioned", temveč si sramežljiva in družabno zakrknjena.
Bodi bolj odprta, daj komu kak signal, nasmeh, pa bo že kdo kdaj pristopil k tebi.
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
Opheliaestradamus napisal/-a:Ne nebi rekla da sem čudna Vsaj mislim tako. In ja, se pogovarjam in tudi govorim rada... Se vklopim v moško družbo in se lahko čist fajn pogovarjam z fanti. (ob tem pa sem opazla, da me sošolke vlkokrat zelo jezno gledajo. Pa tega si ne domišljam... in priznam, da mi sploh ni všeč.)
Je pa res, da sama nikoli ne vstopim med fante in začnem jaz prva govoriti. Pa tudi do sošolcev nisem nesramna, tako kot druge sošolke, ki jim pravtako gre dobro v šoli, pa so pol čisto pečne in v sedmih nebesih. Še vedno sem pomagala vsem, saj pravim ... samo to je, da ko je šola je šola in pač delam za šolo. imam cilje, ki jih želim dosečti. Nisem pa zato čisto zafrustrirana. Ker tudi ne slišim, da bi kdorkol rekel kaj slabegao meni, razn tega, da sem resna. Ko pa sn enkat uprašala sošolca, ka je rekel fantu, ki se je zanimal za mene, o meni ... je rekel, da nima nič slabega za povedati, pa da bi težko kakšno boljšo našel. Priznam, da mi je blo to zelo všeč in sem se mal potolažla, a za kratek čas.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
treba je ločit to resnost med resnostjo, ko gre za razmerja (da te zanimajo resne zveze in ne ons, ff, ipd) in resnostjo kot lastnostjo, ki običajno pritiče (in se tudi pričakuje od) odraslim.
najstnica, ki je resna v drugem pomenu (torej resna oseba) pomoje ni toliko zanimiva za najstnike. bi rekla, da jim prej izpade zatežena. je pa zanimiva starejšim fantom, ki so se že zresnili.
ofelia, če si resna, ko gre za razmerja, potem to pomoje ni ovira pri fantih. če si pa resna oseba, bi pa rekla, da v pri tej starosti je.
najstnica, ki je resna v drugem pomenu (torej resna oseba) pomoje ni toliko zanimiva za najstnike. bi rekla, da jim prej izpade zatežena. je pa zanimiva starejšim fantom, ki so se že zresnili.
ofelia, če si resna, ko gre za razmerja, potem to pomoje ni ovira pri fantih. če si pa resna oseba, bi pa rekla, da v pri tej starosti je.
Vsak raj ima svojo kačo.
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
Popravila sem moj post, ker sem ga res napisala malo bolj nerazumljivo, ampak napisan je bil v minuti in pol in zato je takšen kot je.
Drugače pa, sploh ne vem kaj naj rečem. Mislim, da se na tem forumu vidi znano dejstvo, da znajo biti ženske veliko bolj strupene kot moški. Ne vem kaj je narobe s tem, da sem vprašala za nasvet? Sem pač takšna kot sem, to sem napisala. Zakaj bi lagala? želim nekaj popraviti na sebi, sem pač začela na forumu. In mislim, da mi je že žal.
Pa še to, opst je bil namenjen je bil namenjen predvsem fantom, ker me je zanimalo njihovo mnenje, ki je povečini vedno iskreno.
Sem takšna kot sem in želim nekaj popraviti na sebi, zalčela sem pač tukaj na forumu. In mislim, da mi je že žal.
Tud če bi bila siva miška in tudi če bi imela samo tri prijetaljice vem, da bi bile to tiste prave prijateljice, ki bi jim lahko zaupala. To pa je tisto važno, kajne? In NE, NEBI pozabila na njih tudi če bi imela fanta.
lp
Drugače pa, sploh ne vem kaj naj rečem. Mislim, da se na tem forumu vidi znano dejstvo, da znajo biti ženske veliko bolj strupene kot moški. Ne vem kaj je narobe s tem, da sem vprašala za nasvet? Sem pač takšna kot sem, to sem napisala. Zakaj bi lagala? želim nekaj popraviti na sebi, sem pač začela na forumu. In mislim, da mi je že žal.
Pa še to, opst je bil namenjen je bil namenjen predvsem fantom, ker me je zanimalo njihovo mnenje, ki je povečini vedno iskreno.
Sem takšna kot sem in želim nekaj popraviti na sebi, zalčela sem pač tukaj na forumu. In mislim, da mi je že žal.
Tud če bi bila siva miška in tudi če bi imela samo tri prijetaljice vem, da bi bile to tiste prave prijateljice, ki bi jim lahko zaupala. To pa je tisto važno, kajne? In NE, NEBI pozabila na njih tudi če bi imela fanta.
lp
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
am ja ... misim da sem res podobna tvoji prijateljici. Hvala za odgovor! )
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
s0nckic4 napisal/-a:treba je ločit to resnost med resnostjo, ko gre za razmerja (da te zanimajo resne zveze in ne ons, ff, ipd) in resnostjo kot lastnostjo, ki običajno pritiče (in se tudi pričakuje od) odraslim.
.... mislim, da sem bolj resna kot oseba, pa tudi pri razmerjih sem resna.
Imaš pa prav, da so resna dekleta bolj zanimivaa bolj odrasim moškim.
Pač tudi meni so bolj všeč in me ne pritegnejo bolj kot pa neki potrebni frajerji, ki si mislijo da so vau in oh in sploh.
-
Tananda - Kofetarica
Jaz ne vidim nobene strupenosti, večinoma so ti vsi dost prijazno svetovali ali te povprašali o zadevah.
Če si pričakovala prijazne odgovore na nivoju psihologinje v osnovni šoli, si prišla na napačen forum. Tu ljudje rešujejo težave, tudi če morajo zato kakšno bolj ostro mnenje povedat.
Če si pričakovala prijazne odgovore na nivoju psihologinje v osnovni šoli, si prišla na napačen forum. Tu ljudje rešujejo težave, tudi če morajo zato kakšno bolj ostro mnenje povedat.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
Tananda napisal/-a:Jaz ne vidim nobene strupenosti, večinoma so ti vsi dost prijazno svetovali ali te povprašali o zadevah.
Cenim iskreno mnenje, ne glede na to kakšno je. Ampak jaz sem hotela, da mi fantje povedo svoje mnenje. Mnenja predstavnic ženskega spola že imam. Pa ne želim biti nesramna, to res ni moj namen. Ampak jaz sem vse to v zvezi z grupiranjem slovenskih deklet, da sem siva miška, nespročena... izgleda da, vzela mal po svojem. Mogoče sem res uporabila mal preostro besedo: strupene. In se oproščam če ni blo mišljeno tako.
- Opheliaestradamus
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:Opheliaestradamus napisal/-a:pa tudi pri razmerjih sem resna
a res, kolk si jih pa že imela?
Heh pa saj sem rekla, da so bili moji navječji zametki imeti razmerje, pravhanje preko fb - ja. in takrat vzamem vse preveč resno in ne kot neko zajebancijo. npr. nekatere sošolke si pišejo z desetimi na enkrat. No jaz nisem taka. Na tak način sem mislila.
Prvi neprebran prispevek • 221 prispevkov
• Stran 3 od 15
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]