Ali me ljubi? Ali me spoštuje? Ali me vara?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 10. Nov. 2010 11:38

Omg ženske, če bi v prvem postu obrnili spola, bi se pa vse po vrsti usajale, kok je tip prasec, ker se po žurih kušuje z drugimi tipi in kako zihr ne spoštuje punčke, ki bi se na nas obrnila s tem problemom. In zihr ne bi nobena rekla, da naj se na naslednjem žuru kar pridruži tema dvema tipoma.
I say dvojna merila.

Če partner ne spoštuje tvojih čustev in se noče s tabo pogovarjati o težavah, je to mogoče partner za dober seks, za dolgo zvezo pa zihr ne.
Because I can.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 10. Nov. 2010 11:46

The one IN LOVE napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:1. bodi srecen, da je poljubljala bejbo in ne tipa

2. ....lahko se jima kdaj pridruzis :D

1. Če si dobro prebrala nimam nič proti poljubljanju s punco. Zanema me namreč samo to, ali ji lahko verjamem, da me ljubi, ali mi bo zvesta, ali me spoštuje... in na koncu! Ali naj ostanem z njo

2....Na žalost pa to zaradi njenega prepričanja in konec koncev tudi mojega, ne pride v upoštev! :?

se ti zdi, da je poljubljanje z drugimi in puščanje rok v intimne predele znak zvestobe? si to pripravljen to tolerirati zgolj zato, ker je huda bejba? kaj je zate varanje? kaj je zate spoštovanje?

vse to je odvisno od tega, kakšne vrednote imaš. če vprašaš mene, te punca ne spoštuje, ne ljubi in več kot očitno vara. but that's just me. ne vem, kakšno zvezo imata. v kolikor sta se za tako zvezo dogovorila, ne vidim problema.
The one IN LOVE
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a The one IN LOVE » 10. Nov. 2010 11:53

Veerle napisal/-a:Tok jo (se) hvališ, ne vem, kaj ti pol manjka? :lol: Aja, to te moti, da pozornost namenja nekim nažganim drugim babam po žurih .....

Kaj mi manjka? Manjka mi pogovora z njo, da bi lahko točno vedel, kje stojim. Manjka mi resnice iz njenih ust, manjka mi odkritosti....

Zakaj pa misliš, da se obračam na Forum?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 10. Nov. 2010 12:05

The one IN LOVE napisal/-a:
Veerle napisal/-a:Tok jo (se) hvališ, ne vem, kaj ti pol manjka? :lol: Aja, to te moti, da pozornost namenja nekim nažganim drugim babam po žurih .....

Kaj mi manjka? Manjka mi pogovora z njo, da bi lahko točno vedel, kje stojim. Manjka mi resnice iz njenih ust, manjka mi odkritosti....

Zakaj pa misliš, da se obračam na Forum?

meni pa se zdi, da je punca ful odkrita s tabo. a ti kaj skriva? saj vse počne pred tabo.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 10. Nov. 2010 12:07

ja ker to je pa tok nemoteče :gruebel: kakor sem jst dojela napisano, se začne lizat z vsako, ki gre mimo in jo 2x lepo pogleda.

mislim da te ne jemlje preveč resno, drugače tega ne bi počela, vsaj ne na tak način. če sta vidva exclusive, je tud poljubljane z ženskami varanje.
če te to zelo moti, jo pusti, drugače jo pa tudi ti jemlji malo manj resno, jo izkoristi za kakšnega trojčka, ko si boš pa želel resne zveze, si pa poišči temu primerno punco. :D
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 10. Nov. 2010 12:57

The one IN LOVE napisal/-a: ali mi bo zvesta, ali me spoštuje...

a se ti hecaš? a ti nas na forumu sprašuješ, kako vedeti, če ti bo punca zvesta v bistvu te je pa prevarala pred tvojimi očmi. :lol: :lol:

drugače se pa strinjam s Tanando, da ne pišem enega in istega. sploh glede tistega dela, kjer govori kako bi bilo, če bi bila spola obrnjena.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Nov. 2010 13:06

meni se zdi pri vsem skupaj največji problem, da se punca noče pogovarjat o tem.
če ti je njeno početje vredu v teoriji (torej, da ona to počne, ko je sama na zabavi, tebe pa ni in ne vidiš), potem jo prosi, če lahko tega ne počne ko ga skupaj žurata. če si ugotovil, da tega ti ne moreš dopustiti in se zaradi tega počutiš prevaranega in nespoštovanega, potem ji to tudi povej. pa bosta ugotovila do katere mere se ona lahko prilagodi. če ne bosta našla skupne točke, potem pa žal nista kompatibilna. če te vara pa mi ne moremo vedet. varanje tako vsak par zase opredeli. in če se sploh ne bo hotla o tem pogovarjat; no zase lahko rečem, da se s takim fantom ne bi več ubadala.
Vsak raj ima svojo kačo.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 10. Nov. 2010 13:37

Tananda napisal/-a:Omg ženske, če bi v prvem postu obrnili spola, bi se pa vse po vrsti usajale, kok je tip prasec, ker se po žurih kušuje z drugimi tipi in kako zihr ne spoštuje punčke, ki bi se na nas obrnila s tem problemom. In zihr ne bi nobena rekla, da naj se na naslednjem žuru kar pridruži tema dvema tipoma.
I say dvojna merila.

Če partner ne spoštuje tvojih čustev in se noče s tabo pogovarjati o težavah, je to mogoče partner za dober seks, za dolgo zvezo pa zihr ne.

Si povzela moje misli. Kakšna dvojna merila, hahaha ... :rofl:
The one IN LOVE
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a The one IN LOVE » 10. Nov. 2010 13:39

Hvala punce!

Res je malce čuden način za razumnega človeka, da takole preko foruma pridobiva mnenja za odločitev in za razumevanje. Ampak verjemite, da je težko, če nekoga ljubiš do konca in si zaradi tega mogoče malce bolj zaslepljen in občutljiv in da ne najdeš pravega trenutka, da bi se uspel v miru pogovoriti ter se izogniti kreganju. Vesel bom vsakega konkretnega in odkritega mnenja.
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 10. Nov. 2010 13:41

The one IN LOVE napisal/-a:... če nekoga ljubiš do konca ...

Ona tebe ne, žal.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Nov. 2010 14:23

Ne morem verjet, da je ženska pri 26ih tako prfuknjena. Ne razumem.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 10. Nov. 2010 14:24

^^ :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 10. Nov. 2010 14:35

vredu fantje ljubijo prasice.

me prav zanima, če bi bil on še toliko zainteresiran, če bi se sam po njem metala in ne bi toliko flirtala z drugimi. ravno to ga privlači.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 10. Nov. 2010 14:39

Mene osebn bi motilo, če se postavim v tvojo vlogo, da bi to počel moj tip. Ga pustim v tistem momentu. Tvoja punca je za moje pojme čudna, ker to očitno počne z vsako bejbo, ki se postavi pred njo in ne le z eno. Zdaj, če si ti pripravljen to sprejet potem vredu. Ampak se mi zdi, da nisi glede na to, da si odpru temo.

Torej tvoja punca te vara in te ne spoštuje. Me zanima kako bi sprejela, če bi se ti tako obnašal.
Ni mi pa jasn kako tvoji kolegi vedo kakšno je tvoje spolno življenje :wink: A so probali z njo, da ti lahko zavidajo. Tole se mi zdi vse skup za lase privlečeno.

Aja pa Jochie je imel čisto prav tisto z vprašanjem o financiranju.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 10. Nov. 2010 15:07

Punca je lahko da bi, lahko da ima pac obdobje experimentiranja, in tudi jaz težko verjamem, da te ima taka bejba rada. Kaj šele da te spoštuje (halo, pred lastnimi očmi te vara) :eek:

Zatorej pojdi od nje stran in si najdi punco, ki ji ne bo do experimentiranja z drugimi bejbami, ki ne bo zagovarjala varanja, te bo imela rada in te bo spoštovala - tebe in tvoja načela.
Telje tvoji punci pa pusti prosto pot da počne kar jo je volja, s komerkoli.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov