Ali me ljubi? Ali me spoštuje? Ali me vara?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 10. Nov. 2010 16:10

spoštuje te itak ne:D to ti kr na začetku povem... pa če bi te spoštovala oz. bi ji bilo nevem kolk do vajine zveze... mislim, da bi se potem, ko bi ti začel ta pogovor poskušala nekak zmenit, ne pa da se noče o tem pogovarjat:D nevem... malo se morta dogovorit, kje so meje, kake dogovore mata... ker kolk vidim njej tak kot je, kr paše... tebe moti:D tak, da dvomim, da bo ona dala neko veliko željo po nekem dogovoru:)
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 10. Nov. 2010 16:34

Te ljubi? Tega ne vem, ampak jaz bi imela svoje dvome.
Te spoštuje? NE! (kvečjemu če mene vprašaš se norca dela iz tebe)
Te vara? Po mojem mnenju je namenoma poljubljanje druge osebe (nima veze al je moški al je ženska oz. če dela to ko jo vidiš ali je ne) varanje.

Jaz s tako osebo nebi mogla bit niti pod razno.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 10. Nov. 2010 17:32

Ful sem razmisljala, kaj ti naj napisem...glej ta tvoja punca je cist zelena tikva, manjka ji pozornost, si dela neke glupe filme v glavi, da je ful huda bejba, pa pritegne pozornost okolice na tak glup perverzen nacin, tocno so to igrice, in jih ona dojame kot igrice, ker misli da je ful zanimiva, itak se vsak obrne, ko zagleda kako se bejbe strasno poljubljata, pa se primejo za rit, pa perverzno plesejo, pa glej ni nujno da je lezbos, samo pac njej v glavi ful manjka nekaj!! ocitno sploh ni zurala v srednji soli, pa zdaj sprosca vse kaj ji se nabralo in zdaj umstveno je mogoce ona pri 16 letih, kronolosko pa 26!
Glede na to, da imas 30 let, mislim da si odrasel, da lahko rezoniras kaj je prav in kaj narobe, razen ce nisi tudi ti zelena tikva!
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a she-devil » 10. Nov. 2010 18:57

Ne vem v čem bi bila razlika da bi ti vedel predhodno za to, če se bo s kero poljubljala ali ne. Motilo bi te tak ali tak, če si priznaš ali ne. Načeloma te to ne moti, ampak ko se gre za tvojo punco je stvar drugačna - kar je čisto prav. Imata zelo različne interese, saj ti želiš resno zvezo ona pa ima nekakšno čudno 'girls gone wild' fazo.
Nisi nič napisal o tem ali sta exclusive ali ne. Vsekakor pa se je pametno o tem že prej pogovorit, ne pa da vsak dela po svoje. In težko verjamem da te ima rada.
Breakfast is my religion! (The Mask)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Nov. 2010 23:17

spoštuje te ravno ne, vara te vsekakor, vsaj za moje pojme.
Ali te ljubi pa ne vemo, ampak jz na tvojem mestu ne bi bila v to prepričana, če ljubiš potem ne varaš!
Ma kaj je tej tvoji "hudi bejbi", da se grem pred tvojimi očmi lubčkat z žensko?!
Na tvojem mestu bi jo poslala nekam in najdla boljšo ( če bi bla tip da ne bo pomote). Kajti tvoja punca se mi zdi neresna, neodgovorna, nezdivjana in vse to pri 26-ih, katastrofa...
Nimam besed, res, pol se bo čez 10 let čohala ko bo samska in ko bo hotla otroka, kanditata pa ne bo.
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Louis Pitton » 11. Nov. 2010 0:03

The one IN LOVE napisal/-a:
Jochie napisal/-a:1. kako dolgo sta skupaj?
2. koliko imaš približno mesečnih izdatkov zanjo? (gorivo, kosila/večerje, darila, oblekce, ostalo)?

in nenazadnje, kakšno je pa vajino spolno življenje?

1. skupaj sva 10 mesecev
2. Kaj naj rečem... Nisem sugar daddy ali sponzor. Stroške si pošteno deliva

Spolno življenje pa moram priznati, da bi mi ga zlata večina zavidala. tako po kvaliteti kot tudi kvantiteti. plus tega pa punca še čist hudo izgleda

Ma ti bi si pa moral enga tip izbrati in ga z njemu srat,pa bi videl njeno reakcijo.Ti bi bil ti glavna zvezda.No pol te ne bi noben povabil na noben žur.
Če ga serje z žensko,po moški definiciji to ni varanje,tako da se preveč sekiraš.Pač punca želi biti v središču pozornosti na žurih.Če karikiram.Ti odpelješ pudlico na žur.Pudlica je glavna in nato o njej še vsi govorijo.
In to ji odgovarja.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 11. Nov. 2010 9:18

Tole ne bo šlo, batman. Tale hoče še malo noret okoli.To, da je stara že 26, je njen problem, ne tvoj.

Če bi rad kaj resnega, bo treba poiskat drugo.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 11. Nov. 2010 9:23

^^What he said.

Sicer pa, kje se najdejo taki žuri, da si ženske kar povprek mal tlačijo prste v naravne odprtine (al kakorkol že, se božajo po naravnih hribinah) :roll: Men je to mal sumljivo.

Se mi zdi povsem normalno, da ima človek vzgib po eksperimentiranju (predvidevam da je to to, ker nikjer ni zapisano, da bi punca fantu povedala da je biseksualna), ampak to se počne ko si samski (in no, pri 26. bi lahka človek bil že toliko formiran, da ve, kaj hoče in česa ne). Vsaj z mojega stališča.

Jaz zase vem, če bi bila v taki situaciji (da bi mi tip priznal, da se na sumljivih žuri otipava z in poljubljala z drugimi tipi), ne bi niti sekunde več vztrajala v taki zvezi.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 11. Nov. 2010 20:07

js pa tebe ne razumm :gruebel: e . , kako si lahko s tako žensko, ki te ne spoštuje, pred tvojimi očmi se poljublja z drugimi- spol ni važn in išće pozornost drugje, zgleda ji ti pač nisi dovolj, rab neki več ..in to nima veze s tvojo tolerantnostjo, odprtimi pogledi al karkol, ampk samo spoštovanje do samga sebe ..zakaj bi trpel nekaj česr ne morš prenest, kar te mot ..me ne bi blo sram, d bi doživela tako ponižanje ..itak je odločitv na teb, če sam veš zakaj si z njo, s ćem te osrečuje..in če to prevlada nad tem njenim ehh ,pol je ql ,pa odvisn kko sta se dogovorila , če ti je že prej povedala o njenih željah, početju pol si sam kriv da si sploh uztraju z njo.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 11. Nov. 2010 20:57

^Tako je.
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 12. Nov. 2010 8:16

Zame je varanje pač varanje. Ne glede na to koga se poljubi, ali osebo drugega spola ali istega. Razen če ni res očitna zafrkancija v stilu vprašanje ali izziv, ko ti dajo izziv poljubit pač nekoga (ponavadi istega spola). Ker če se poljublja s puncami jo očitno punce privlačijo. Saj lahko da tudi do drugega fanta nebi imela nič čustev. Ali bi ti bilo prav, da njemu poriva jezik v zobe oz. on njej prste v razne odprtine?
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 13. Nov. 2010 22:00

Moje mnenje: Ljubezen ne pozna meja. Ti se boš moral odločiti, ali greš lahko čez to ali ne. Vedno sta dve možnosti. Zmagovalca ali poraženca za moje pojme v tem ni. Kaj pomeni ljubiti? Za vsakega posameznika nekaj drugega. Varanje? Za nekoga nič, za nekoga vse na svetu.
Ali je to za tebe varanje, boš premislil sam pri sebi. Tukaj ni nekega napisanega pravila.
Flirtanje? Vsi ljudje potrebujemo potrditev samih sebe. Da smo še vedno privlačni. Da smo še vedno zmožni nekoga dobiti.
Premisli, prespi zadevo, potem se pa odloči. Naredi tako, da bo najbolje zate, saj je tvoje življenje in je edinstveno.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 13. Nov. 2010 23:01

Če je vse to res, ti svetujem drugo punco.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 13. Nov. 2010 23:41

V tej situaciji v bistvu ni drugega problema, kakor to, da si sam nezrel in zaljubljen.

Če bi bil zrel, bi jo sprejel takšno, kakršna je, in bi se z njo dobro imel v odnosu, kot ti ga ona pač lahko nudi, dokler traja.

Da bi ta odnos zelo dolgo zdržal, je vprašljivo. Punca očitno ni pripravljena komunicirati s tabo o stvareh, ki so za dolgoročno zvezo bistvene. Ljudje ne postanejo pripravljeni komunicirati kar čez noč. Ni računati na dolgi rok, da bi se to zgodilo.

Obetov za uspešno dolgoročno zvezo torej ni.

Lahko bi se pa z njo lepo zabaval, če ne bi bil na vrat na nos zaljubljen.

Ker si pa na vrat na nos zaljubljen, je pa verjetno bolje zate, da se odmakneš.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 13. Nov. 2010 23:44

Ona isto ne deluje zrelo. On je pa res zaljubljen ja. Samo dvomim, da bi lahko sprejel takšno žensko.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]