Ali je prestar?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Predvsem se moje pisanje nanaša na avtorico, ki je oznanila, da je pri nekje 19-20 imela tri "resne zveze" s tipi, starimi 28-33 let.
Če nek odnos traja nekaj mesecev, pol to ni glih neka resna zveza. Kot sem napisal, tipi pogosto rečejo "ja ja, sva v resni zvezi", da punca ne teži.
Če nek odnos traja nekaj mesecev, pol to ni glih neka resna zveza. Kot sem napisal, tipi pogosto rečejo "ja ja, sva v resni zvezi", da punca ne teži.
- erato
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 5. 2013
*Abby** napisal/-a:^^ Ne, to seveda ne. Po mojem Džeki misli predvsem na pare, ki se dobivajo in seksajo - kot v srednji šoli ... jaz pač mislim, da je ''zveza'' brezvezna oznaka. Imaš pač odnos z nekim človekom in to je to. Da ima pa ta ''odnos'' lahko več stopenj in da je ''najtežja'' prav bivanje skupaj, je pa vsaj meni precej naravno.
S tem se pa popolnoma strinjam. Tudi jaz takih stvari ne merim po času ali po tem ali živiš s kom ali ne. Sem s tipom tudi že skorajda živela skupaj pa se mi ni zdelo nič bolj 'zveza' kot z nekom s katerim nisem.
Sploh pa tema govori o tem ali je tip prestar ali ne, nebi razpravljala o podrobnostih svojih zvez, hotla sem povedat samo to, da se nisem razhajala zaradi starosti, ampak osebnostnih lastnosti svojih partnerjev ki mi niso ustrezale pa če so imeli 20 ali 30 let. Bistvo je, da so si ljudje različni (pri katerih koli letih) in je važno ali shajaš z njimi ne pa koliko so stari.
Nekomu pri 20 že paše živet skupaj, nekdo se še pri 30 noče ustalit, pač odvisno je od tebe, kaj si želiš.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Js sm tut v zadnjem času zaradi določenih aktivosti spoznala ene par fantov, starih od 30-35 let. Sploh z enim od njih se, od kar se poznava neverjetno prijateljsko razumeva, ujameva. In sem začela mal drugače dojemat toliko stare ljudi. Do sedaj sem se namreč v večini družila z osebami približno podobne starosti (+/-5 let) in sem imela feeling, da 30+ osebe vseeno razmišljajo malo drugače, imajo drugačne vizije, kot en 20+ letnik, ampak sem se očitno zmotila. Začela sm razmišljat tudi v smer, da dejansko zveza s cca. 10 let starejšo osebo ne bi mogla biti tako slaba, sploh pri mojih letih. Sicer imam fanta, 2 leti starejšega (sama sem stara 23), tako da zame zveza ne pride v upoštev. Ampak ja, dejansko sem spremenila moje prejšnje mnenje, ki je bilo, da ne bi mogla bit s fantom, ki je več kot 5 let starejši od mene. Verjetno je vse odvisno od prioritet v življenju in ujemanja...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov