Ali je pravi? Misli resno?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 05. Jul. 2008 10:44

Se strinjam z Ashlee. Če se ti zavedaš in če se strinjaš s temi občasnimi srečanji pol je ok.
Sam ne pričakuj kej preveč od tega tipa, ker obstaja možnost, da je še ni prebolel in si s tabo krajša čas.
Srečno!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 05. Jul. 2008 11:45

Ce razmisljas o cem resnem z njim dvomim da bo kaj, but u never know.. Danes ga ti ignoriraj da vidis kaksna bo reakcija :D
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 05. Jul. 2008 21:09

Če nisi zaljubljena v njega, ne vidim problema.. Pač si z njim med vikendi in to je to.. Če pa te tko zanima zakaj je tak med tednom zakaj ga ne kr vprašaš?
Js sm bla v isti situaciji, s tem da sm bla js tista k je ignorirala čez tedn pol pa na kakih žurkah sva bla skupi.. In to sm delala zto ker me ni zanimu za resno zvezo in že k mu tega nism upala z besedami vbit v glavo sm mu pač z dejanji.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2008
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackMagicWoman » 05. Jul. 2008 21:57

Po napisanem sodeč bi rekla, da si ta fant samo krajša čas s tabo. Verjetno poskuša preboleti bivšo in mu ta čas godi tvoja družba (ob sobotah). Če bi hotu kej resnega s tabo, te nebi ignoriru čez teden... vsaj mal bi se zanimu zate. Tko pa če te ignorira ne velik pričakovat od njega.
Sicer pa če si želiš resne zveze z njim je najbolje da mu poveš in vidiš na čemu si. Če ti je pa bolj do zabave in si jo želiš večkrat, mu pa tudi to jasno povej. Poskrbi, da ne boš na koncu ti tista ki bo trpela.
Pain is temporary, glory is forever!
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 06. Jul. 2008 8:56

dp22 napisal/-a:Morda je cez teden prezapolsen in ti pusti dihat.
Za vikend te pa rad poklice.

se 100% strinjam! sigurno je ne pokliče zato, ker bi rad, da ji ne bi preveč za vratom visel. že takoj na začetku zveze (ki vbistvu sploh še ni zveza) poskrbi za njo, da ji ne dela preveč dela, res je en prijazen poba. vsaka bi hotela takega. on želi samo, da se ona ne bi bila preveč obremenjena z njem (jaja, valda :roll: sej je že BlackMagicWoman razložila, kako je s tem, njej pa res dam prav :) )
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 06. Jul. 2008 10:45

Ali je pravi? Trenutno še ne kaže tako.

Misli resno? Odgovor je enak zgornjemu.

Mogoče se bo sčasoma že pokazalo kaj več, ampak zaenkrat ne upaj preveč.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 06. Jul. 2008 10:57

p!ka napisal/-a:Se strinjam z Ashlee. Če se ti zavedaš in če se strinjaš s temi občasnimi srečanji pol je ok.
Sam ne pričakuj kej preveč od tega tipa, ker obstaja možnost, da je še ni prebolel in si s tabo krajša čas.
Srečno!

Se podpišem... Rajši pojdi stran od njega in si poišči nekoga, ki ti bo vračal ljubezen ne glede na čas in kraj kjer se nahaja v vsakem trenutku.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 06. Jul. 2008 17:38

T. napisal/-a:mam en problemčk pa ne vem pod kero temo bi lahko spadou:P
uglaunem..enga fanta je en mesc pa pou pustila punca, o njej sva se dost pogovarjala je reku da nebi biu več z njo, da dela na tem da gre iz njegovga žiulenja..bla sta skupej 7 mescou.
enkjrat zvečer je biu pr men doma, mela nisva nč, pol v soboto k smo bli zunej sva bla pa skupej. pol pa kr ceu tedn nekak ignore. pa pride spet soboto pa spet skupej. pa zmeri on začne prid sm bla bla.. zej me pa spet ceu tedn nekak ignorira..sej pozdrau če se kje tko vidmo, sam ne odpipe na smnju in ne na sms. a kdo prbližn ve kam to pele? komej čakam jutr(soboto) :P

ne očitno ni resen, ampak si samo njegova prva pomoč da zbriše oz pozab bivšo... brez zamere,...
kr če bi bil resen bi lahko tudi med tednom kaj naredila, a ne? :?
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 06. Jul. 2008 22:39

*sanja* napisal/-a:Moje mnenje je, da mu ni do zveze in s tabo ne namerava imeti nič resnega, ampak se hoče samo včasih malo zabavati s tabo.

Ti se boš zaljubila v njega in boš samo trpela. Bolje je, da zaključiš s tem, preden bo prepozno.

Bravo. Strinjam se s tabo.
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 07. Jul. 2008 0:32

Pojdi stran od njega, če ne boš čez pol leta (ali pa še prej) pisala v temo "Tako ga pogrešam ... kako ga preboleti?"
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)

Neprebrana objavaNapisal/-a taššek » 07. Jul. 2008 2:41

Jaz sem imela tud takšen problem.. Blo je enako kot pri tebi . Nikoli mi ni odpisal na sms in niko na msnju .. samo ob vikendih me je tako rečeno poznal.. In potem sem mu enkrat ko sva bila v soboto skupaj odzunaj povedala da mi to ne odgovarja da me ima med tednom na ignoru med vikendi sem pa vredu. Med tem pogovorom naju je zmotla prijateljica ker ji je bilo zelo slabo in sem jo pospremila domov.. Ko sem pa prišla nazaj ( 20 min) pa je bil z drugo punco seveda sem šla do njega po obrazloživet in mi je rekel da on take punce kot sem jaz nebo imel ker me vse moti . ( Dokaz kako eni fantje naredijo iz muhe slona in obrnejo vse besede na glavo )
No ko sva se videla približno čez mesec in pol je pa spet eno drugo imel zraven sebe..

*saj ne rečem da bo pri tebi tako ( možno je vse ) upam da nebo.
Ampak lahko se zgodi..
Mogoče pa ga je strah se spuščat zdaj v kakšno resno zvezo in je samo za kakšne vikende trenutno. Najbolj bi bilo če namesto da sta v soboto zunaj gresta kam na kašno večerjo al pa v kakšen lokal kjer ni preveč hrupno in se kot prijatelja pogovorita kam to vodi . in kaj si obadva želita ;)
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 07. Jul. 2008 6:55

Tudi po moje je temu fantu bol do zabave kot česa drugega. Če se tudi ti strinjaš s takim odnosom fajn, drugače pa je bolš da se to čimprej konča...
dodli
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dodli » 07. Jul. 2008 8:20

no, saj pol ce pa nisi zaljubljena, pa pac delaj enako.. friends with benefits al kak ze :) oba uzivata pa se med tednom si fraj:)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 07. Jul. 2008 9:12

Pa sej sodeč po njenem postu nista sploh nič imela.

Tu se govori o neki ljubezni, pravemu in resni zvezi, ona bi mu že izpovedovala čustva in ga spraševala zakaj ji ne odpiše, on pa po vsej verjetnosti ni niti pomislil na to da bi imel kej resnega s tabo.
:lol:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 07. Jul. 2008 12:26

Ne misli resno. Če bi, se bi bolj potrudo. Tako pa mu prav prideš,ko se mu zalušta ..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]