Ali je laž razlog za konec?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ***str@wberry*** » 28. Okt. 2013 13:50

Meni se pa zdi laganje, o čemerkoli, no mogoče razen če ti pripravlja presenečenje neupravičeno.

Ker ne glede na to, kako ti reagiraš, se obnašaš, si ali nisi ljubosumen, mora v razmerju vladati spoštovanje, odnos pa naj bi bil tak, da si stvari poveš, ne pa da jih prikrivaš, zato da nekdo ne zganja ljubosumja ali česarkoli.

Mene osebno vsaka laž zmoti, ker se potem počutim da očitno nisem oseba s katero lahko ima iskren odnos. In da lahko pove vse, od najbolj neumne stvari, do najbolj pomembnih. Pa logika, da nekdo laže, ker se s tem hoče izognit prepirom in konfliktom zame ni ok. Ne vem zakaj bi se v razmerju delali nekaj kar nismo, in prirejali resnice, samo da se ne kregamo. Povedat je treba stvari tako kot so in poiskat kompromis oz. kakorkoli prit do skupne točke.

To pa da ti ni povedal, oz prikrival, da ima kontakte z bivšo punco, tako kot so že drugi napisali, marsikaj pove o njem... Mislim, da si se prav odločila!
suuuun
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 10. 2013
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a suuuun » 28. Okt. 2013 17:13

Res je, da sem ljubosumna. Ne bi sicer rekla da prav bolestno, mi pa seveda ni vseeno, če se pogovarja z bivšo, sploh pa če je meni v dveh letih ni uspel niti predstaviti. Razumela bi, da sta ostala prijatelja, vendar bi v tem primeru pričakovala, da bi naju spoznal. Zanjo sem zvedela šele, ko je na mizi pustil telefon in mu je zvonil in sem pač pogledala kdo kliče in videla njeno ime.
Verjetno imate prav in ta zveza ni vredna dodatnega truda in je najbolje, da grem naprej.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 28. Okt. 2013 23:08

Am ... to, kar opisuješ ni ljubosumnost, to je common sense.
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 28. Okt. 2013 23:43

Štrućka, res ne vem, zakaj bi nekdo moral prekiniti tako rekoč vse stike z bivšim/bivšo? So poleg otrok tudi druge okoliščine, ki narekujejo take stike. Ali pa naj te recimo tip zapre v hišo, da ne bi srečala bivšega, ki je poslovni partner firme, kjer si ti tajnica...aja saj menjava službe to reši, kajne? Ali pa če imata pač osebi skupno družbo, torej prijatelje, na eno zabavo sme iti eden, na drugo drug, po razporedu? Če toliko ne uzaupaš parrnerju, da trepetaš, da ga bo družba bivše(ga) spravila v neprimerna dejanja, potem pač s tako osebo nisi skupaj...pa še bi lahko naštevali, primerov, ko je prekiniti stike precej trapasto.

Tu imava pač različni mnenji.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Okt. 2013 17:34

Jaz bom takole rekel.

Ločim dve vrste laži, oportunistična laž...ta ki prinese tistemu ki se zlaže nekaj kar potrebuje, ali je to mir, ali je to sex..nekaj od česa ima on osebno korist, in mu laž to prinese.

Druga pa je laž, ker se drugi zlaže ker mu je nerodno, ali pa ker se ne počuti dobro glede sebe. Nekaj, kar poskuša skriti o sebi.

Tako da se vprašaj, ali ima on korist od te laži, kakšen je njegov motiv.

Če mu ne zaupaš več, ga pusti. Bolje kot da ga čustveno mučiš dolgo obdobje, on skače okoli tebe da se ti dokaže.
Bolje, da rečeš "Čao Miki!".
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov