Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vaši sedanji fantje vedo, s koliko tipi ste do zdaj spale?

Da, ne vidim razloga, zakaj bi mu to prikrivala
398
72%
Ne, ne želim, da izve vse podrobnosti
117
21%
Ga to ne zanima in spoštujem njegovo željo
41
7%
Skupaj glasov : 556

Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 18. Maj. 2008 1:04

Mahagonij napisal/-a:
delusional napisal/-a:če bi pa sama dala skozi 10, 20 tipov mi na kraj pameti ne bi prišlo, da bi se spravla na enega, ki je mel 1,2 ženski. to je pa za bruhat :stupid:
Zakaj je pa to za bruhat?

Pusti jo, saj vidiš, da je malo "delusional"... :tot: :stupid:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Maj. 2008 6:33

delusional napisal/-a:ja no parkrat se res lahko data dol, če je to seks stvar trenutnosti.
samo dvomim, da tista ki je imela 1 tipa, bi bila tako odprta za jebača, ki jih je imel 20.. ker ta sigurno ne bo šel najprej ji rožic nosit, pa v kino vozu.

poleg tega, je ena ki je imela samo 1,2 tipa precej manj odprta v seksu, in tega ponavadi nek jebač ne išče (razen če nima kakega fetiša oz. zelo prestrašenega ega).
tudi tisti, ki jih je 20 podrl (in več kot pol za eno noč) so mu pač pomembne cifre, ne kvaliteta, in ni nujno da ma ne vem kake izkušnje, medtem ko punci, ki je mela 1,2 očitno več pomenijo čustva itd.
in take 2 povsem različne mentalitete ne grejo skupaj. vsaj če si človek želi enakovrednega partnerja in je tip sposoben sprejet žensko, ki je enaka njemu in ne išče devic.

če bi pa sama dala skozi 10, 20 tipov mi na kraj pameti ne bi prišlo, da bi se spravla na enega, ki je mel 1,2 ženski. to je pa za bruhat :stupid:

:rofl: Traparija in bedarija.
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dve olivi » 18. Maj. 2008 9:02

delusional napisal/-a:ja no parkrat se res lahko data dol, če je to seks stvar trenutnosti.
samo dvomim, da tista ki je imela 1 tipa, bi bila tako odprta za jebača, ki jih je imel 20.. ker ta sigurno ne bo šel najprej ji rožic nosit, pa v kino vozu.

poleg tega, je ena ki je imela samo 1,2 tipa precej manj odprta v seksu, in tega ponavadi nek jebač ne išče (razen če nima kakega fetiša oz. zelo prestrašenega ega).
tudi tisti, ki jih je 20 podrl (in več kot pol za eno noč) so mu pač pomembne cifre, ne kvaliteta, in ni nujno da ma ne vem kake izkušnje, medtem ko punci, ki je mela 1,2 očitno več pomenijo čustva itd.
in take 2 povsem različne mentalitete ne grejo skupaj. vsaj če si človek želi enakovrednega partnerja in je tip sposoben sprejet žensko, ki je enaka njemu in ne išče devic.

če bi pa sama dala skozi 10, 20 tipov mi na kraj pameti ne bi prišlo, da bi se spravla na enega, ki je mel 1,2 ženski. to je pa za bruhat :stupid:

kaksno nakladanje
draga moja, ko bos spravla se kaksno leto pod svoje noge, bos ugotovila kaksne neumnosti klatis
sploh ne vem kje bi ti zacela tezit, ker nic od tega kar si povedla nima neke teze
hehehe
sej se mas cas da spoznas da rozce pa kino niso merodajni za tipa, ki bi lahko bil tvoj moz nekoc in da ni vse crno in belo v zivljenju
eh
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Maj. 2008 14:36

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Maj. 2008 15:51

Ma ste vi smešni. Ni najpomembnejša stvar pri partnerju kolk jih je prej položil :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Maj. 2008 15:56

..
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Maj. 2008 15:58

Ja samo mogoč je človek takrat, ko je pač imel malo bolj divje obdobja razmišljal popolnoma drugače kot razmišlja sedaj
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Maj. 2008 15:59

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 18. Maj. 2008 16:00

Daj še enkrat preberi
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Maj. 2008 16:08

...
Uporabniški avatar
dve olivi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dve olivi » 18. Maj. 2008 23:41

uf, sicer nisem nadrkana tinejdzerka, nisem bla pa pionirka vec, kar je totalno nepomembno tle
pravim ti samo da smo vsi tu nekje in ne spremeni se clovek zaradi seksa nevem kolk, spremeni se k odrasca, niti leta niso tle merodajna
ti pa delis ljudi na tiste z vec in tiste z manj partnerji, da ne gredo skup, ja res bi blo fajn da bi blo vse tko enostavno in bi nam ti predavala psihologijo s tem plitvim razmisljanjem
eh
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 19. Maj. 2008 0:13

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Maj. 2008 9:05

Ti imaš pa bolj ubogo življenje, če te je od vsega najbolj seks spremenil.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 19. Maj. 2008 10:45

jullia_ napisal/-a:Ti imaš pa bolj ubogo življenje, če te je od vsega najbolj seks spremenil.
Haha ja sm ravno hotel rect. Mene seks ni nic spremenil, pa tut drugih ljudi, k jih poznam, ne. Ti si mela drugacno zivljenje od vecine in imas tudi drugacen karakter od vecine.

Poleg tega poznam kar nekaj vez, kjer je bil moski nedolzen, zenska pa je mela za sabo ze nekaj partnerjev, in vse te veze cist uredu funkcionirajo. Ne razmem zakaj bi blo to ogabno.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Maj. 2008 11:48

Aloha napisal/-a:Js sm si "zapomnla" sam eno kolegico ... seštevek prstou na obeh rokah in obeh nogah, njenih, mojih, pa še od koga tle :? ...

pa si prepričana? :)
zanimivo mi je , ko sm jst "predstavila" eno tako kolegico, si me napadla na vsak način kako pa vem da je taka.
no, ampak dejstvo je da sem za ene par zihr vedela/videla (nažalost)...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov