Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vaši sedanji fantje vedo, s koliko tipi ste do zdaj spale?

Da, ne vidim razloga, zakaj bi mu to prikrivala
398
72%
Ne, ne želim, da izve vse podrobnosti
117
21%
Ga to ne zanima in spoštujem njegovo željo
41
7%
Skupaj glasov : 556

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 27. Mar. 2008 11:34

tantra napisal/-a:
rosomah napisal/-a:
tantra napisal/-a:dekleta povem vam eno. pameten moški ima raje damo z mal več izkušnjami. zato ne skrivajte pred njimi svojih izkušenj. no najde se tudi izjema.
pr naju je ona precej več dala čez od mene in zveza funkcionira fantastično. če je pa ženska pred resno zvezo samo z enim ali pa nobenim potem bo po tridesetem ali štiridesetem letu mogoče vprašala samo sebe kako je pa z drugim to delat in potem bo joj.

Tantrek, vsaka ti čast, ampak vedi, da si takšnega neobremenjenega tipa, kot si ti, ženske v veliki večini primerov, vsaj kar jih jaz poznam, lahko samo predstavljajo.
Če je tip po naravi malo bolj ljubosumen, bo svojo žensko gnjavil že zaradi enega nasmeška, ki ji je bil namenjen na kaki zabavi, kaj šele, da bi mu njegova "podložna kuharica" povedala, da se je v življenju dala dol celo s šestimi ali sedmimi tipi.
Ko jebec izve številko, ponavadi odreagira zelo možato in se dela, kot da to nič takega ni. Ko pa njegovo prestrašeno dušco začnejo begati dvomi in ko po kaki žurki njegova pride domov proti jutru, pa je veselja konec.

Če pa misli, da je njegova imela pred njim samo enega, ki ji je vzel nedolžnost in še enega, je pa to za običajne smotkote kar dovolj velika cifra.

In punce, če mislite, da je dokaz poštenja pripovedovati svojemu tipu, koliko je bilo tistih, ki so vas dali dol pred njim, potem ste si same krive, ko vas bo realnost udarila po vaših beticah.
Razen, če so vaši tipi taki bebčki, da se ve, kdo je gospodar in je vaše priznanje samo še dodatna klofuta njihovemu bogemu egu.

hvala na lepih besedah. saj ne da nisem obremenjen ampak sem sam ugotovil da sva postala nerazdružljiva po obojestranski izpovedi ,kaj sva pred najinim spoznavanjem počela. res je lepo ko nimata dva skrivnosti med seboj. čeprav so preteklost. potem se ljubosumje razbline kot mehurček. in vedi da sem v mojo drago 300 procentov siguren da se ne bo dala z nobenim tipom dol . enako sem tudi sam stabilen. kljub vsakršnim skušnjavam.

Js sm jih par mela pred njim, on to ve, me je prašou...On je pa samo z mano, pa morm rečt, da sem ga že parkrat prašala, čee je sigurn samo z mano, ker ne morm verjet, da je lahko toook dobr v postli :eek: :D Ja, uglavnem, mava se super, rada se mava, vse kul, fora je pa v tem, da je mene ful strah, da bo ON začeu razmišlat kako je z drugimi... :oops: :roll: samo tega me je strah...
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lovely* » 27. Mar. 2008 18:08

ja moj ve, ker je on edini! :)
jst pa tud zanga vem, kere je mev pred mano.
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 28. Mar. 2008 13:30

tantra napisal/-a:sva skupaj od 24 tega leta in vse kar sva dala čez je bilo pred tem in ne po 39 tem letu. jaz bi bil jezen če bi ona imela četo fuzbalerjev sedaj po devetintridesetem. to bi me motilo. to pa kar je imela preden je mene spoznala me pa nič ne moti. verjemi da so izkušnje pred poroko zelooo važne za nadaljevanje zveze. brez tega se precej romanc klavrno konča.

Se pravi, po tvojem ženska ne more imeti samo enega ljubimca v življenju?
Pa ženska ne more dobit izkušenj samo od enega moškega? Ne vem kako je blo pred 15imi leti, ampak zdej sex pred poroko ni več tabu, tako da jest vem kakšna je moja, ona pa tudi kakšen sem jaz. Zakaj bi bilo po poroki kaj drugače pa ne vem :) Zdej, če sm vreden poroke bomo pa še vidl :lol:
tantra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tantra » 28. Mar. 2008 21:08

kayka
Js sm jih par mela pred njim, on to ve, me je prašou...On je pa samo z mano, pa morm rečt, da sem ga že parkrat prašala, čee je sigurn samo z mano, ker ne morm verjet, da je lahko toook dobr v postli eek biggrin Ja, uglavnem, mava se super, rada se mava, vse kul, fora je pa v tem, da je mene ful strah, da bo ON začeu razmišlat kako je z drugimi... Embarassed Rolling Eyes samo tega me je strah...

saj če sta zelo nora en na druzga niti ni važno koliko ima izkušenj. jaz sem napisal samo to da izkušnje koristijo in me nič ne moti če je ženska probala mal več.
ni rečeno da ga bo zanimalo to kar praviš. če je prava ljubezen gre vseeno vse ok.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rosomah » 28. Mar. 2008 22:31

delusional napisal/-a:
rosomah napisal/-a:

Če pa misli, da je njegova imela pred njim samo enega, ki ji je vzel nedolžnost in še enega, je pa to za običajne smotkote kar dovolj velika cifra.

in zakaj ti misliš da je to res, in da se tvoja tebi ni zlagala?
kako ji lahko skrivaš to kak si, in da ona niti ne ve s kakim kurbirjem ima opravka? mogoče bi te celo pustila, če bi vedela.

Pa nisem jaz neumen, da bi razlagal o vseh bejbah, ki sem jih kdaj v življenju dal dol. Moja draga je občutljiva dušca, ampak mislim, da s tem, da bi ji razlagal, po koliko ženskah sem plezal v življenju, vsekakor ne bi doprineslo najini zvezi in najinemu res dobremu dobremu odnosu, ki je zaenkrat najboljši doslej v mojem življenju. Počasi se naučiš, kako v odnos s partnerjem vnašaš vsakodnevno veselje, lepoto in dobro.
Zagotovo pa naštevanje preteklih seksanj ni nekaj, kar bi utrjevalo najin odnos in povečevalo najino ljubezen. Tisti, ki mislijo, da s pogovorom o svojih prejšnjih spolnih odnosih utrjujejo svojo zvezo, so po moje ubogi, neizkušenbi bebčki, ki ne vedo kaj je partner, in kaj je doprinos k zvezi.
Kar pa se moje tiče, pa mi na kraj pameti ne pade da bi jo spraševal, koliko tipov je imela v sebi pred mano. Niti me ne zanima, ker ne vem zakaj bi me in v sebi čutim, da tisti, ki to sprašuje, v svoji samozavesti in osebnosti ni odrasel in samozavesten.
rosomah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a rosomah » 28. Mar. 2008 22:35

ryu10kyu napisal/-a:Mah...če je ženska spala s ful fanti raje ne želim vedeti...najbolj všeč številka mi je tam okoli 3-8...čim pa bi rekla številko tam čez 10, pa da ima recimo okoli 25-30 let bi imel grenak priokus...saj ne bi nič rekel, saj to nič ne pomeni konec koncu...ampak moški raje slišimo manjšo številko kakor večjo :gruebel: Da se počutiš nekaj posebnega pač, ne da imaš občutek da si eden izmed mnogih... in da si pač ti zdaj tisti ki je neki odpadek dobil...oprostite izrazu...

pošteno in realno si tole povedal. Večina bejbik pa pade na pritiske svojih bluzičev in skokodaka informacijo, potem se jim pa čudno zdi, da jih tipčki zmerjajo da so prasice.
CoreySteel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija

Neprebrana objavaNapisal/-a CoreySteel » 28. Mar. 2008 23:36

rosomah... Zakaj vse druge toliko sodiš po sebi?
Zakaj smo ostali zate ubogi, neizkušeni bebčki?
Si ti kaj več od nas?
Lara 08
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: Okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara 08 » 29. Mar. 2008 13:03

Seveda ve in nima pomena da bi to skrivala,tudi jaz vem za njegove
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 29. Mar. 2008 13:47

rosomah napisal/-a: Tisti, ki mislijo, da s pogovorom o svojih prejšnjih spolnih odnosih utrjujejo svojo zvezo, so po moje ubogi, neizkušenbi bebčki, ki ne vedo kaj je partner, in kaj je doprinos k zvezi.

Hehe, meni pa ravno iskrenost pomeni dober odnos med partnerjema. Bolj so bogi tisti, ki se ne morejo sprijaznit, da je mel partner tudi druge ženske/moške, s katerimi je seksal/a in da ni on/a edini/a v njegovem/njenem življenju. In ja, iskren pogovor je pokazatelj dobre zveze, skrivanje nekih cifr je pa otročje.

Js vem zanj, kolk jih je mel in prav tako on zame.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 29. Mar. 2008 14:26

Freaky in tantra sta super povedala.

Dodajam samo se, da moj stevilke ne ve, ker ni vprasal. Silila ga ne bom z njo, ce ga bo zanimalo, bo pa izvedel.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 29. Mar. 2008 15:16

Ker mi kdaj take konkretne stvari v zvezi dajo grenak priokus, nočm vedt, s kolkimi je bil. Vprašam pa samo okvirno, torej a sodi v grupo 0-5 ali v grupo 5-10. To je vse. Enga k jih pa podira po vrsti pa ne mislm met.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Mar. 2008 16:25

^^zakaj bi puščale grenak priokus?meni se ne zdi nč narobe, če bi jih mel pred mano več...sej je navsezadnje tudi pred mano živel...ni začel živeti šele, ko je mene spoznal...
Uporabniški avatar
leoncinha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a leoncinha » 29. Mar. 2008 16:42

Jst svoje številke ne skrivam in mislim da je ravno pravšnja. Izkušenj ni nikoli preveč!

Pa tud ne bi hotla met tipa k bi mel malo izkušenj- kaj naj počnem s takim??? Al pa- bog ne daj- da bi naletela s kšnim k sploh še ni!!! Ojoj...takoj ga odpikam :twisted:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Mar. 2008 19:20

Moji so vsi vedeli...itak jih ni bilo veliko :)
WCracka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a WCracka » 29. Mar. 2008 22:24

ryu10kyu napisal/-a:Mah...če je ženska spala s ful fanti raje ne želim vedeti...najbolj všeč številka mi je tam okoli 3-8...čim pa bi rekla številko tam čez 10, pa da ima recimo okoli 25-30 let bi imel grenak priokus...saj ne bi nič rekel, saj to nič ne pomeni konec koncu...ampak moški raje slišimo manjšo številko kakor večjo :gruebel: Da se počutiš nekaj posebnega pač, ne da imaš občutek da si eden izmed mnogih... in da si pač ti zdaj tisti ki je neki odpadek dobil...oprostite izrazu...

Pr men je isto. Moja je stara 27 let je pa 22 pa ko vem da je dala črez že 10 tipov me kr mal moti to. Se mi zdi kr vlko. :nixweiss:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov