Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vaši sedanji fantje vedo, s koliko tipi ste do zdaj spale?

Da, ne vidim razloga, zakaj bi mu to prikrivala
398
72%
Ne, ne želim, da izve vse podrobnosti
117
21%
Ga to ne zanima in spoštujem njegovo željo
41
7%
Skupaj glasov : 556

Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 17. Nov. 2007 23:30

Ne vem no.. Meni je ta preteklost pomembna, pa ne mislim zdaj samo zaradi spolno nalezljivih bolezni.. Mogoče sem staromodna na nek način, ampak verjamem, da če imaš nekoga res rad, mu ničesar ne prikrivaš.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 18. Nov. 2007 0:05

jaz sem samo z mojim in moj je samo z mano, tako da si nisva mela dost za povedat :D :D
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 18. Nov. 2007 0:55

Sicer ve, ampak mu vedno rečem da je on moj prvi in zadnji
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 19. Nov. 2007 15:54

jemina napisal/-a:Jzše vedno ne razumem, zakej je pomembno vedet s kolikimi je tip seksal preden je bil z vami. Vsak ma pač svojo preteklost.

men je to zelo važno, ne vidim razloga, da bi to prikrivu, konc koncu je vseeno dobr vedet s kolkimi je že prej biu in tko naprej (spolne bolezni in tko dalje, pa tut če jih menja kot spodnje hlače, najbrž tut z mano nima resnih namenov). ne bi bla glih vesela če bi od koga drugega pol zvedla da je bil pred mano že s petnajstimi.

normalno, da ma vsak svojo preteklost in ne trdim, da če nisi prva, je katastrofa... sam če maš nekoga res rad, mislim da je del odkritih pogovorov tudi ta tema.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 19. Nov. 2007 23:40

Spolne bolezni ima lahko tudi, če je bil samo z eno. Jz pa tega ne mislim nikomur razlagat.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 19. Nov. 2007 23:55

jemina napisal/-a:Spolne bolezni ima lahko tudi, če je bil samo z eno. Jz pa tega ne mislim nikomur razlagat.

hvala enako.. mene ne zanima koliko bejb je blo v njegovi postli, niti mu js ne mislim razlagat, koga sm čez dala.. zej sexam samo z njim, in on samo z mano in sam s sabo :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 20. Nov. 2007 0:39

Ja meni tud ni do tega, da bi mi tip rekel, da je položil 10 žensk. Zaradi mene jih je lahko tudi 30, samo meni pač ni, da bi to vedela. Niti, če je samo eno, me ne briga. Jz od tega res nič nimam.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
soncek_25
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a soncek_25 » 20. Nov. 2007 7:48

Moj ve in prav tako jaz vem z kolkimi je on bil.
Zdi se mi full pomenbno da sva odkrita drug do drugega!
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 20. Nov. 2007 7:54

Jz vem s kolkimi se je on dol dau in on ve zame. Čeprou ubistvu k sva se začela o tem pogovarjat, noben ni od naju hotu to vedt zarad tega, da bi pol vedla od koga bi recimor pobrau kako bolezn al pa kej podobnga. Ta pogovor je izšou bl iz radovednosti sam se je nakonc izkazal, da sm bla pol jz tista k sm neki paničarla pa bla neki razpičena. Tko da njegovo spolno dogajanje pred mano lahka kr pozabm in me niti ne zanima-ker ne mislem na ulci srečat njegove bivše in si predstavlat kako sta se onedva učas mela luštn. To je u enem smislu preteklost. Zdej je moj in jz sm njegova in svet se vrti sam okol najine spolnosti.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 20. Nov. 2007 21:01

jemina napisal/-a:Ja meni tud ni do tega, da bi mi tip rekel, da je položil 10 žensk. Zaradi mene jih je lahko tudi 30, samo meni pač ni, da bi to vedela. Niti, če je samo eno, me ne briga. Jz od tega res nič nimam.

tocno tko :) vazn,da ko si z nekom,si sam z njim..kar je blo prej nima veze..ok,sam prvemu je vseen fajn,da se pove da bo prvi..da ne bo presenecen,ko opazi kako kri al tvoje čudne trpeče face :?
Uporabniški avatar
lara23
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a lara23 » 23. Nov. 2007 19:27

je bil prvi in edini,tak da ja,ve :)
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 24. Nov. 2007 9:25

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 24. Nov. 2007 14:26

mirella napisal/-a:jp, vsi moji bivsi so vedli da sm devica in da nebojo dobil :evil: :D

Najboljša izjava v tej temi :lol:
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 24. Nov. 2007 15:08

Če tipu ne poveš s kolikimi si spala, to še ne pomeni, da nisi iskren.
Fora je v tem, da če imaš tipa, ki zna biti precej ljubosumne sorte brez pomena, potem res ne vidim smisla, da bi mu vse povedala, ker po eni strani ga to prav nič nima za zanimat. Da bi ti po možnosti težil zaradi tega? Ne hvala.
Sama sem mu povedala s koliko tipi sem bila in seveda se potem še stopnjuje kdo so, pa kako je blo itd. Tukaj sva pa končala debato o tem.

Sam je mislil, da mi je dolžan povedati za vse punce in ko sem mu rekla, da ne želim vedet je bil pa čist začuden, kako to da ne. ampak, ker sem ženska mi nato moj firbec ni dal miru in sem nekako spet čez čas prišla na to temo, da sem to izvedela, ampak se mi res ne zdi pomembno in mislim, da bi mi bilo vseeno, če neb vedla.
Sem zakomplicirala a? Sorry :oops: :wink:
Uporabniški avatar
dorothea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a dorothea » 24. Nov. 2007 16:51

ve, ker sm z njemu prvič!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov