Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vaši sedanji fantje vedo, s koliko tipi ste do zdaj spale?

Da, ne vidim razloga, zakaj bi mu to prikrivala
398
72%
Ne, ne želim, da izve vse podrobnosti
117
21%
Ga to ne zanima in spoštujem njegovo željo
41
7%
Skupaj glasov : 556

Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 21. Nov. 2008 14:01

Moj ve samo številko, ga pa blazno zanima tut eno ime, ki mu ga pa ne niti podrazno ne bom povedala, ker je bolš zanjga da ne ve. :)
Mene tut ne zanimajo imena njegovih, pa tut številke ne vem natančno.
onegirl111
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a onegirl111 » 21. Nov. 2008 15:03

jaz mislim da tega ni potrebno skrivati.
moj je točno vedel s kolkimi sem spala..prav tako jaz za njega.
čeprav je na začetku malo lagal in rekel, da je spaa s tremi, po enem letu pa mi je priznal da jih je bilo 6 ampak ni hotel, da bi ga mela za kakega smotanega tipa...ko se mu gre sam za seks:)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Nov. 2008 23:24

Meni se pa zdi pogovor o bivšem spolnem življenju skrajno nepomeben
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Nov. 2008 10:40

^^ Jz pa raj vem pr čemu sm; s kolkimi je spau, s kakšno zaščito,... Že zarad mojga zdrauja, če ne zadrugo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 23. Nov. 2008 10:42

meni je tudi ok, da si pač na začetku poveva, s kolikimi sva bila, s kakšno zaščito. kasneje pa ni potrebno obujati te zgodovine. tudi me ne zanima, kakšne položaje je uporabljal ...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 23. Nov. 2008 20:02

Hja teoretično ve, ker sem mu povedala.... boljše vprašanje je pa če se sponi! :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Nov. 2008 21:13

p!ka napisal/-a:^^ Jz pa raj vem pr čemu sm; s kolkimi je spau, s kakšno zaščito,... Že zarad mojga zdrauja, če ne zadrugo.

se strinjam.že zato, ker če bi mi reku, da jih je pod njim ležalo deset, bi se obrnila in šla.namreč,ni mi do tega, da bi bla s takim tipom.Tko, da mi je to ena ful pomembna stvar.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 23. Nov. 2008 21:20

Ve, ker je moj 1. s ktermu sem se spustila v ta dejanja, in všeč mi je tud to, da mi je tud on povedau, s kolkimi je biu.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Nov. 2008 21:37

*purple* napisal/-a:
p!ka napisal/-a:^^ Jz pa raj vem pr čemu sm; s kolkimi je spau, s kakšno zaščito,... Že zarad mojga zdrauja, če ne zadrugo.

se strinjam.že zato, ker če bi mi reku, da jih je pod njim ležalo deset, bi se obrnila in šla.namreč,ni mi do tega, da bi bla s takim tipom.Tko, da mi je to ena ful pomembna stvar.

Meni se pa 10 ne zdi tako velika cifra. Ok, odvisno od starosti, ampak če je pa tip star 30 let, se mi pa to ne zdi tako neprebavljivo. Je pa res, da razmišljam o tem, da bi pri naslednjem fantu predlagala teste, ker si ne delam utvar, da bom naletela na devičnika :)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 23. Nov. 2008 21:40

Pri nas sva bila oba devičnika. :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Nov. 2008 22:54

jullia_ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:

Meni se pa 10 ne zdi tako velika cifra. Ok, odvisno od starosti, ampak če je pa tip star 30 let, se mi pa to ne zdi tako neprebavljivo. Je pa res, da razmišljam o tem, da bi pri naslednjem fantu predlagala teste, ker si ne delam utvar, da bom naletela na devičnika :)

men se zdi pa kljub starosti to prevelika številka.
sej ne rečem, če bi bla že čustveno čist pukla nanga, bi verjetno tud to spregledala, ampak zavestno pa zihr ne.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Nov. 2008 9:02

jullia_ napisal/-a:[quote="*purple]

Tud meni se ne zdi 10 velika cifra, za nekoga ki je npr 10 let spolno aktiven, in ni mel "dolgoletne" partnerice.

Meni se zdi brez veze obsodit človeka na podlagi tega... :!: jaz sem približno vedela kakšno je blo "stanje" pri Njemu; in sem mu normalno predlagala, da naj se za vsak slučaj testira; in se mi ni zdelo da bi bi karkoli užaljen zarad tega. Ne bom zdej jaz najprej ko spoznam človeka ga zaslišala s kolkimi je bil, ker me niti ne zanima kaj je blo prej...

*purple*; sej vrjamem da so ti take stvri pomembne, in pač si imela srečo, da si dovolj "zgodaj" spoznala svojga fanta a ne... Če bi ti bil kasneje zelo všeč kak drug- mogoče malo starejši, ne vrjamem da bi se sam obrnila pa šla zato ker je spal z več babami... :?
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 24. Nov. 2008 9:15

Men se 10 tud ne zdi prevelika cifra, da bi se kr ubrnla pa šla?! WTF^^

Drgač pa moj ve za use, in tud js vem za njegove use :)

sicr bi pa u usakmu primeru šla narest test.. že sam 1 napačna oseba je dost.. .. zihr je zihr.. !!
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 24. Nov. 2008 9:43

Meni se 10 za mojo starost ne zdi dosti. V bistvu bi mi bilo bolj moteče zvedet, da je dečko imel samo 1 pred mano.
Imaš, da me vikaš!
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 24. Nov. 2008 9:58

trapa napisal/-a:Meni se 10 za mojo starost ne zdi dosti. V bistvu bi mi bilo bolj moteče zvedet, da je dečko imel samo 1 pred mano.

Hmm zakaj pa to?

Kar se tiče izkušenj in števila spolnih partnerjev - ne bi rekla, da je številka sploh pomembna, vsaj v povprečju ne, gre bolj za kvalitetno. Lahko si z eno osebo postal bolj izkušen kot nekdo, ki je 'vadil' s tremi.

Kar se tiče mita - več jih imaš pred resno zvezo, manj možnosti je, da čez par let pobegneš na lov za novimi izkušnjami, pa skoraj ne verjamem, da za kaj takega obstaja garancija. Ljudje smo si različni, neko mero doživetij moramo vsi dati skozi, ampak ne verjamem, da so le-ta povezana zgolj in samo z menjavo spolnih partnerjev.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov