Ali fant ve, s koliko tipi ste seksale?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ali vaši sedanji fantje vedo, s koliko tipi ste do zdaj spale?

Da, ne vidim razloga, zakaj bi mu to prikrivala
398
72%
Ne, ne želim, da izve vse podrobnosti
117
21%
Ga to ne zanima in spoštujem njegovo željo
41
7%
Skupaj glasov : 556

Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 27. Feb. 2006 20:31

Kakor kdo, a ne..
jest imam tipa, ki je med 35 in 40 in se mi zdi čist normalno, da sva si na začetku vse povedala o sebi, tudi o teh stvareh. Med drugim tud maturanca dala skoz, ha :D
Sej to ni blo zdej zaslišanje, ampak sva se o tem čist sproščeno pogovarjala, on meni in jaz njemu.

Včeri sm pa opazila, kako je kar malo utihnu, ko je zvedu, da je bil ta pevc Sebastjan moj sošolc na enih predmetih na faksu in zakaj mu nisem prej povedala, haha, men je pa že čist ušlo iz spomina!
Uporabniški avatar
plankyca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2005
Kraj: Moravče

Neprebrana objavaNapisal/-a plankyca » 27. Feb. 2006 22:21

ja moj ve use prakticno. tok sva bla da sva si povedala svojo t.i. spolno zgodovino, samo lih v podrobnosti nisva sla. se mi zdi da je obema mal smotan govorit o bivsih zdej k sva skupi sam se pa od cajta do cajta pogovoriva kaksne malenkosti glede tega.
Uporabniški avatar
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 5. 2005
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objavaNapisal/-a ložica » 28. Feb. 2006 10:26

jep..ve..
say it right..
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a el bou » 28. Feb. 2006 10:52

moj ve :D sem sam z njem :D

on pa pred mano se z 2... z eno resno punco pa z eno pol tko k sta pac sam mal sexala...

jz ne vidm razloga da bi si to prikrival...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 28. Feb. 2006 14:17

Ja ve,ker se ne meni ne njemu ne zdi to ne vem kakšen bav bav. Prav tako jaz vem za njega,koliko punc je imel pred mano. Čist nekaj normalnega, pač najina preteklost in okoli tega ne zganjava problemov.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
tayra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2006
Kraj: zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tayra » 28. Feb. 2006 16:13

jap moj tud ve... jst sm mnenja, da mora zveza temeljit na iskrenosti in zaupanju... in ko me je uprasu, sem mu prec povedala, prav tako on men... ne vidm razloga zakaj bi se to prikrivala?! :?:
tayra
punčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2005
Kraj: dolenjska-Trebnje

Neprebrana objavaNapisal/-a punčica » 28. Feb. 2006 19:29

moj ve zakaj pa naj ne bi? pač iskrenost zaupanje pa vse to skupi men velik pomen njemu pa tut :razz: :razz:
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 28. Feb. 2006 23:09

jz nevem zakaj bi to govorila
če vpraša povem drgač pa ne :juggle:
i love love
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 01. Mar. 2006 0:52

mah seveda ve..nwm zaka bi mu to prikrivala :D mogoče bi pa kdaj zvedu od koga drugega..če bi kak pogovor tak zanesu..ker poznava dost folka..ki sva ga vsak po svoji strani poznala še predn sva bla skup (pa sva že enčas par)..jz sm bla pred njim s 3 tipi (spala z njimi) on pa z eno..pa še to pr 16ih leti ko sta se zmenla da prideta na nek plac pa se data dol da zgubita nedolžnost pa je trajalo sam 10min :D ja moj dragi je biu še pred nekaj parimi leti zloo butast :razz: tut o tem sm mu že nabluzla :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 01. Mar. 2006 18:12

Nevem, kako si to predstavljate, ko govorite, da gre za "zasliševanje"? Valda da ne gre za to, ampak pomoje v vsaki vezi pride trenutek, ko pogovor nanese na to..
In takrat sama brez zadržkov povem za svojo preteklost brez olepševanja in prikrivanja
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 01. Mar. 2006 18:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 01. Mar. 2006 18:18

Jest to vzamem kot življenjske stvari, ne kot zasliševanje.

Če si že vse zaupaš in deliš intimnost in vse stvari, zakaj ne še števila partnerjev.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 02. Mar. 2006 18:36

ja moj tip ve da je edini s katerim sem spala.. pa tud če ne bi bil edini bi mu povedala s kom sem pred njim spala, saj mislim da ima pravico to vedet..
glede tega da bi hodla z drugimi fanti okrog.. nism taka..
ampak to še ne pomeni da sem skoz zaprta doma in nikamor ne grem, to pomeni da spoštujem svojga fanta tolk da mu ne lažem.. pa tud vem da meni ne bi blo prav če bi on hodil okrog s puncami ki so 'zaljubljene' v njega, še posebej če bi mi to skrival..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
Moonlightglow
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Žalec

Neprebrana objavaNapisal/-a Moonlightglow » 07. Mar. 2006 21:20

Jst pa menim, da je preteklost pač preteklost in ni treba, da sedanji fant ve koliko jih je bilo pred njim. Glavno je, da je SEDAJ SAMO ON! Zakaj bi sedanjega tipa mučili s tem? Tako bi ga lahko samo spravili v dvome ( najbrž celo o samem sebi ) in bi se počutil prav čudno, pa čeprav tega ne bi priznal.
Pa glede tega, da greš s kakim tipom na kavo al pa sok, al pa par uric z njim preživiš, tud ni treba delat tak big deal. To jst mojmu dragemu povem, pa nič takega ni, če grem še s kom na pijačo. A to, če mam tipa pomeni, da se morem odpovedat svojemu življenju? Nikakor!!! Tega sem imela pred njim in ga bom imela tudi, če bo slučajno šel, pa kakorkoli ga mam rada ( pa jst mam svojga lubija res noro rada :love: ).
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
thaly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a thaly » 09. Mar. 2006 14:31

Moj ve mal manj kot bi mogu :) Pa to ne pomen d ga nimam rada..
sladica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sladica » 27. Mar. 2006 18:07

Moj ve, ker sem mu povedala, da pred njem še nisem. :) Pa sem vesela da prej nisem, ker ni bilo tedaj v mojem življenju nobenega takega, s katerim bi hotela imeti kaj več. :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov