Alergija na orgazem?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 17. Jul. 2007 19:19

poznam eno ki je ratala cela flekasta ko je imela tremo, npr. ko je morala kaj predstavit pred razredom.
mislim da ni nič nevarnega zato se ne sikiraj...tako se tvoje telo odziva na vzburjenje
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Jul. 2007 22:14

To je pa najbolj čudna alergija, za kar jih slišim. In zelo moteča :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
~IsaBella~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007
Kraj: in my dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a ~IsaBella~ » 18. Jul. 2007 0:27

uf prvič slišm, da je to možno :? ker res ne verjamem, da bi bil lahko kdo alergičen na orgazem?? :? najbrž je to le odraz vzburjenja in se nimaš kaj bati ali pa sekirati, pač tvoje telo tako reagira na orgazem in je to čisto normalen pojav.
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bad girl » 18. Jul. 2007 12:07

:? :?: Prvič slišim za alergijo. Mislim da je to le reakcija telesa, ko doživiš orgazem. :nixweiss:
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a _malena_ » 18. Jul. 2007 13:41

Jaz tudi postanem flekasta...
Očitno nas je res več takih, tako da brez skrbi. Pač reakcija na orgazem :D
.talia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a .talia » 22. Jul. 2007 13:32

ok, hvala punce. zdaj, ko vidim da nisem edina, me sploh več ne skrbi. lepo se mejte :)
Uporabniški avatar
Schpella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Schpella » 10. Avg. 2007 7:42

Ja pomoje tud to ni alergija glih. Eni majo/mate pač tako kožo in hitre reakcije, ni pa to nič hudega. Poznam ljudi, k se jim to nardi tud ko se rekreirajo, alpa recimo pijejo samo pivo (?!)..Tko da nč bat.
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 10. Avg. 2007 8:24

.talia napisal/-a:Plis pomagajte! Že kr nekaj časa se samozadovoljujem, ne vem zakaj prej nisem tega opazla, ampak zadnje čase postanem v tistih sekundah ko doživim orgazem flekasta po telesu, najbol po trebuhu in dekolteju :? najprej sem mislila da je to zarad hitrejše prekrvavitve po telesu ker so lise za tem zginle, zdaj pa ostajajo vedno dlje!! ma še kera s tem probleme??

meni se tudi dogaja to, pa sem bolj temne polti. nič takega. izgine po kakih 10 minutah. odvisno. :D
Uporabniški avatar
shaikica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: entre amor y el odio

Neprebrana objavaNapisal/-a shaikica » 01. Jun. 2008 21:34

oj; ja,jst sm lihkar sama želela objaviti to temo,ker imam ISTI problem:S...ob tem ratam flekasta po dekolteju, mal po rokah in po trebuhu,na natanko tem delu,kjer imam poleti alergijo na sonce! in sm ful zaskrbljena kaj naredit,sej zgine po 5 min, sam vseeno je grozno! Milsim kaj naj naredim,je alergija ni?,naj komu omenim,kaj ve menite? K mi je ful bedno,k se bojim kaj bo šele med pravim spolnim odnosom...:S
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 01. Jun. 2008 21:51

to ni od nobene alergije ampak zaradi orgazma... tako, da ne se bat je čisto nekaj normalnega :)
Uporabniški avatar
Slatkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Slatkica » 02. Jun. 2008 18:26

Meni se tudi ponavadi pojavijo fleki po telesu ... predvsem dekolte, trebuh in roke.

Sicer sem že vajena, ampak je vseeno zelo neprijetno. Verjetno imam zelo občutljivo kožo, saj tudi takrat, ko imam tremo ali pa živčna oziroma jezna ... se mi tudi pojavlja.

Če slučajno katera ve, kako se to da odpravit (sicer dvomim, da se da), bi prosla, da sporoči recept. :wink:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 04. Jun. 2008 23:15

Celibat do konca. Brez samozadovoljevanja. :D

No, ti "fleki" na koži, ki jih opisujete so čisto nekaj normalnega. In sodeč po opisu niso znak alergije. Zgodijo se zaradi povečane podkožne prekrvavitve ( žile se razširijo). Sama razporejenost rdečice ( flekov) pa je odvisna od vsakega posameznika.

Recept za odpravo? Če je akutno, je ponavadi zaradi že tako povečane prekrvavitve v telesu; zaradi hitrejšega bitja srca in povišanega tlaka. Če je torej zadeva akutna, je preventiva znižanje faktorjev, ki pred Dejanjem zvišajo tlak in frekvenco. ( npr. jagod + čokolada + šampanjec pospešijo bitje srca - :hallo: njim, posledično manj flekov - zgolj primer)
Aja, pa še ena zelo pomembna. Dihanje. Veliko jih pozabi dihati med ognjemetom baje. Zaradi tega tudi lahko pride do flekov. Torej globoko in kar se da umirjeno dihanje ( naravno).

Sicer pa, zakaj bi sploh odpravljala to?

Ps. "Alergija na orgazem" pa dejansko obstaja. Pri določenih ljudeh se lahko zgodi, da na nek način postanejo alergični na lastne hormone ( na njihov koktail, mešanico), ki se izločijo, ko doživijo vrhunec. Vendar pa je odstotek ( promil) tako majhen, da ni bojazni. ;) V povezavi z alergijo pri spolnem odnosu pa so lahko alergeni naslednji: lateks oziroma kakšna snov na kondomu, partnerjeva sperma, razni pripomočki, ki jih morebiti uporabljate,...

Ej, ne se bat' - kar sproščeno in z ljubeznijo naprej! :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov