Alergija na orgazem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- .talia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
Plis pomagajte! Že kr nekaj časa se samozadovoljujem, ne vem zakaj prej nisem tega opazla, ampak zadnje čase postanem v tistih sekundah ko doživim orgazem flekasta po telesu, najbol po trebuhu in dekolteju najprej sem mislila da je to zarad hitrejše prekrvavitve po telesu ker so lise za tem zginle, zdaj pa ostajajo vedno dlje!! ma še kera s tem probleme??
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Mislim, da bi vseeno lahko postala flekasta po ceem telesu...
Saj ko nekaj poješ naprimer jagode si tudi skor po celem telesu flekasta...
Poglej kaj uporabljaš...mogoče si na kaj alergična...
Saj ko nekaj poješ naprimer jagode si tudi skor po celem telesu flekasta...
Poglej kaj uporabljaš...mogoče si na kaj alergična...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Ringo Locus - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2007
To je odvisno od jakosti orgazma običajno. A so močni? Se ti zmeraj pojavi, neglede na jakost?
Pa še povej kaj je dlje. 1 uro, par ur, en dan ali več?
Pa še povej kaj je dlje. 1 uro, par ur, en dan ali več?
Ležal je med njenimi razprtimi nogami in se pripravljal, da jezik zarine v njeno notranjost.
»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
»Jutri bo pretežno oblačno …« ga je iz lepih sanj vrgel radio. Že spet.
- .talia
- Sramežljivka
Sam s prsti, zato to, da bi bla na kaj drugega alergična odpade. Ampak ne vem, če to sploh je prava alergija, ker me nič ne srbi, niti nisem nikol gobasta (sama mam alergijo sam na jagode, na koži to zgleda čisto drugače- srbenje, suha koža, itd.). Sem sam rdeče flekasta. Pa tud ni odvisno od stopnje orgazma..
- .talia
- Sramežljivka
Pojavi pa se ne glede na jakost. Niso živordeči ampak taki kot po športanju, ko ti je vroče, pa imaš rdeča lica- take barve flekci.
PUNCHKA, upam da maš prav.. Po kolkem času pa ti izgine?
Pri meni se po orgazmu mal razbarva, ne vem al se preveč preobremenjujem al pa se mi sam zdi, da mam še vedno neenako barvo kože kake 2, 3 ure po tem..
PUNCHKA, upam da maš prav.. Po kolkem času pa ti izgine?
Pri meni se po orgazmu mal razbarva, ne vem al se preveč preobremenjujem al pa se mi sam zdi, da mam še vedno neenako barvo kože kake 2, 3 ure po tem..
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst prvič slišm za to, da je sploh možn
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
meni to prec izgine, se mi zdi. nisem se še nikoli šla potem gledat v ogledalo
drugače pa mam kar prav pomojem saj obstajajo vse vrste alergij, ampak alergija na orgazem? no way, zato ker alergija je vedno odziv telesa na nek tujek, orgazem je pa produkt tvojega lastnega telesa. ne rabiš hodit k zdravniku, ker se ti bo smejal
drugače je pa to pač en odziv na telesno aktivnost, jaz sem včasih tudi po športanju tako flekasta, pač mamo tako kožo. si bolj svetle polti drugače?
drugače pa mam kar prav pomojem saj obstajajo vse vrste alergij, ampak alergija na orgazem? no way, zato ker alergija je vedno odziv telesa na nek tujek, orgazem je pa produkt tvojega lastnega telesa. ne rabiš hodit k zdravniku, ker se ti bo smejal
drugače je pa to pač en odziv na telesno aktivnost, jaz sem včasih tudi po športanju tako flekasta, pač mamo tako kožo. si bolj svetle polti drugače?
to infinity and beyond!
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
brez panike punce. meni se isto dogaja. jaz po orgazmu tut ratam flekasta po dekolteju ... to je pač odziv na vzburjenje - močnejša prekrvavitev. meni fleki izginejo po cca 5 minutah
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov