abc

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 02. Apr. 2012 13:05

Enako. Zaklepamo vrata že odkar pomnim. Mene sicer sam vdor med tuširanjem ne moti, ko pa serjem, mi bi šlo pa na živce, če bi not skakal. Rabim mir in intimnost za te stvari heheheh

Drugo je tuširanje na fitnesu/po tenisu ipd. Tam me vidijo vse, vključno z mami, ko gre z mano na tenis ali sestro, ko greva na fitnes.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Apr. 2012 13:22

purple_rain napisal/-a:Mi pa se zaklepamo - problem rešen :D

saj načeloma je to res zelo elegantna rešitev. ampak jaz res včasih rabim kaj iz kopalnice nujno in takoj in da bi zdaj mogla mama lezt iz bane, se napol obrisat, prit do vrat, odklenit in mi dat stvar, se mi zdi popolnoma nepotrebno.

itak načeloma gre za "daljše" opravke v kopalnici ala tuširanje, pranje las, kopanje v bani, sušenje las,... ni lih, da bi mogla komu težit ko serje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 02. Apr. 2012 14:44

barbie_girl_85 napisal/-a:Enako. Zaklepamo vrata že odkar pomnim. Mene sicer sam vdor med tuširanjem ne moti, ko pa serjem, mi bi šlo pa na živce, če bi not skakal. Rabim mir in intimnost za te stvari heheheh

Drugo je tuširanje na fitnesu/po tenisu ipd. Tam me vidijo vse, vključno z mami, ko gre z mano na tenis ali sestro, ko greva na fitnes.

Isto velja zame.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Apr. 2012 16:57

claire napisal/-a:saj načeloma je [zaklepanje] res zelo elegantna rešitev. ampak jaz res včasih rabim kaj iz kopalnice nujno in takoj
Pri nas imamo še eno "elegantno" rešitev - radi tulimo, ala "v kopalnico grem, če kej nujno rabiš, zdej vzemi!" :D
Mislm, sicer pa tudi če tista krema počaka še mal, ne bo dosti škode, ane.
Če bi šlo pa za "nujno moram na wc" primer, pa tudi ni panike, k sreči imamo še eno ločeno stranišče.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 02. Apr. 2012 18:22

pri nas mamo še eno rešitev, nujne stvari niso samo v kopalnici, ampak še kje drugje, npr. v sobi. Kopalnico in WC pa imamo itak ločeno.
in kot pravi purple, tudi pri nas se najavimo za v kopalnico :D in ja, kremca lahko počaka, da bi mi kdo zarad takih banalnih (ne-nujnih) stvari uletavu u koplanico..bi bla kr jezna :mad:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Apr. 2012 19:01

^^ moja koža ni postranska in nenujna stvar. in krema je nujna. :D saj pravim, da ne uletavam če kdo serje, ker 5 min se lahko kadarkoli počaka.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 02. Apr. 2012 19:09

sicer je meni bolj neprijetno videt katerega družinskega člana golega, kot da bi oni videli mene.. :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Apr. 2012 23:04

claire napisal/-a:^^ joj pa saj ne gre za to, da bi gledali. meni je velika razlika med gledati in videti.

Je res, ampak tudi dejansko ni možnosti da bi me kdo videl... Oblačim se v sobi, kopalnico imam drugače že par let čisto zase, pa tudi prej nismo kar tako hodili notri oz. sem se zaklenila.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov