abc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mi pa se zaklepamo - problem rešen
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Enako. Zaklepamo vrata že odkar pomnim. Mene sicer sam vdor med tuširanjem ne moti, ko pa serjem, mi bi šlo pa na živce, če bi not skakal. Rabim mir in intimnost za te stvari heheheh
Drugo je tuširanje na fitnesu/po tenisu ipd. Tam me vidijo vse, vključno z mami, ko gre z mano na tenis ali sestro, ko greva na fitnes.
Drugo je tuširanje na fitnesu/po tenisu ipd. Tam me vidijo vse, vključno z mami, ko gre z mano na tenis ali sestro, ko greva na fitnes.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
purple_rain napisal/-a:Mi pa se zaklepamo - problem rešen
saj načeloma je to res zelo elegantna rešitev. ampak jaz res včasih rabim kaj iz kopalnice nujno in takoj in da bi zdaj mogla mama lezt iz bane, se napol obrisat, prit do vrat, odklenit in mi dat stvar, se mi zdi popolnoma nepotrebno.
itak načeloma gre za "daljše" opravke v kopalnici ala tuširanje, pranje las, kopanje v bani, sušenje las,... ni lih, da bi mogla komu težit ko serje.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
barbie_girl_85 napisal/-a:Enako. Zaklepamo vrata že odkar pomnim. Mene sicer sam vdor med tuširanjem ne moti, ko pa serjem, mi bi šlo pa na živce, če bi not skakal. Rabim mir in intimnost za te stvari heheheh
Isto velja zame.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pri nas imamo še eno "elegantno" rešitev - radi tulimo, ala "v kopalnico grem, če kej nujno rabiš, zdej vzemi!"claire napisal/-a:saj načeloma je [zaklepanje] res zelo elegantna rešitev. ampak jaz res včasih rabim kaj iz kopalnice nujno in takoj
Mislm, sicer pa tudi če tista krema počaka še mal, ne bo dosti škode, ane.
Če bi šlo pa za "nujno moram na wc" primer, pa tudi ni panike, k sreči imamo še eno ločeno stranišče.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
pri nas mamo še eno rešitev, nujne stvari niso samo v kopalnici, ampak še kje drugje, npr. v sobi. Kopalnico in WC pa imamo itak ločeno.
in kot pravi purple, tudi pri nas se najavimo za v kopalnico in ja, kremca lahko počaka, da bi mi kdo zarad takih banalnih (ne-nujnih) stvari uletavu u koplanico..bi bla kr jezna
in kot pravi purple, tudi pri nas se najavimo za v kopalnico in ja, kremca lahko počaka, da bi mi kdo zarad takih banalnih (ne-nujnih) stvari uletavu u koplanico..bi bla kr jezna
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sicer je meni bolj neprijetno videt katerega družinskega člana golega, kot da bi oni videli mene..
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
claire napisal/-a:^^ joj pa saj ne gre za to, da bi gledali. meni je velika razlika med gledati in videti.
Je res, ampak tudi dejansko ni možnosti da bi me kdo videl... Oblačim se v sobi, kopalnico imam drugače že par let čisto zase, pa tudi prej nismo kar tako hodili notri oz. sem se zaklenila.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov