abc
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikapoka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
.--
Zadnjič spremenil pikapoka123, dne 12. Feb. 2013 18:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz se striktno skrivam pred svojimi starši, ko se oblačim.
Mama me ni videla od kakšnega 11 ali 12 leta... pač od takrat, ko se začne žensko telo spreminjat in določene stvari začnejo rasti Oče pa me verjetno ni videl gole odkar sem začela hodit v OŠ... ne vem natanko, ampak čist tko na blef bi rekla, da me je nazadnje videl golo, ko sem bila vrtcu.
Sicer nisem neka konzervativna oseba in nimam nobenih problemov pred goloto... recimo pred prijateljicami in na morju mi ni noben problem dat vse dol s sebe... ampak pred starši tega ne morem. Sploh moja mama je mal "čudna" in me včasih želi namerno presenetit, ko se oblačim... to je ena vrsta njenega "humorja", da bi me videla golo in se potem smejala...
Mama me ni videla od kakšnega 11 ali 12 leta... pač od takrat, ko se začne žensko telo spreminjat in določene stvari začnejo rasti Oče pa me verjetno ni videl gole odkar sem začela hodit v OŠ... ne vem natanko, ampak čist tko na blef bi rekla, da me je nazadnje videl golo, ko sem bila vrtcu.
Sicer nisem neka konzervativna oseba in nimam nobenih problemov pred goloto... recimo pred prijateljicami in na morju mi ni noben problem dat vse dol s sebe... ampak pred starši tega ne morem. Sploh moja mama je mal "čudna" in me včasih želi namerno presenetit, ko se oblačim... to je ena vrsta njenega "humorja", da bi me videla golo in se potem smejala...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Hehe, prou smešno, kako se nekateri bojite lastnih staršev, da vas ne bi videli golih. Okej, sej tut js se ne nastavljam nalašč, ampak če so po nesreči odprta vrata, pol se ne mečem ob tla.
Brat me je nazadnje zasačil med brisanjem v kopalnici, ker ni vedel, da sem not recimo 2 tedna nazaj. Mami pa oči pa ziher večkrat letno doživita, ko letim iz kopalnice v sobo naga, če se mi ne da vlečt prej s sabo svežih cunj, brisače pa se mi ne da ovijat okol. Pri nas se ne zaklepamo, tko da če kdo koga vid, ga pač vid. Tut če se recimo nekdo namaka v kadi, pa js takrat rabim neki iz kopalnice, pač potrkam in stopim not (med tem seveda ne buljim kot tele v nova vrata).
Stara sm pa 22.
Brat me je nazadnje zasačil med brisanjem v kopalnici, ker ni vedel, da sem not recimo 2 tedna nazaj. Mami pa oči pa ziher večkrat letno doživita, ko letim iz kopalnice v sobo naga, če se mi ne da vlečt prej s sabo svežih cunj, brisače pa se mi ne da ovijat okol. Pri nas se ne zaklepamo, tko da če kdo koga vid, ga pač vid. Tut če se recimo nekdo namaka v kadi, pa js takrat rabim neki iz kopalnice, pač potrkam in stopim not (med tem seveda ne buljim kot tele v nova vrata).
Stara sm pa 22.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
Mi se tudi ne zaklepamo v kopalnico, ampak začuda nikoli noben ne uleti ko se kdo tušira. Tako da čist golo ne bi vedla kdaj so me starši nazadnje videli. Se pa pogosto zgodi, da se v sobi preoblačim pri odprtih vratih in gre kdo mimo. Mene ne moti, se ne obremenjujem s tem. Nimam pa navade gola al pa v spodnjem perilu skakat po hiši.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
snezinka* napisal/-a:Hehe, prou smešno, kako se nekateri bojite lastnih staršev, da vas ne bi videli golih. Okej, sej tut js se ne nastavljam nalašč, ampak če so po nesreči odprta vrata, pol se ne mečem ob tla.
Stara sm pa 22.
Kot da bi sama pisala ta post samo brata zamenjam za sestro
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Nikogar nisem videl pa tud mene kolko vem niso že veliko let. Pač pazimo, ker nihče nima želje drug drugega videt.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Mati me je pred kakimi parimi mesci, sem se ravno brisala po tuširanju pa je prišla v kopalnico nekaj iskat. Pa mi ni neka panika to.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
Ne da me je sram, sploh ne, ampak preoblečem se pač vedno v sobi, vrata sobe pa so zmeraj zaprta. Ko se tuširam, se zaklenem, ampak to avtomatsko, tudi če sem sama doma, se zaklenem. V kopalnici imam kopalni plašč, tko da ni potrebe gola skakat okol. Ali pa se ogrnem z brisačo. Nevem, zakaj bi kdo uletaval v kopalnico, ko je drugi not, itak se vidi, da je prižgana luč, tko da "pomota" odpade.
Tko da me pomoje niso dolg vidli gole, nekje od začetka osnovne šole? Nevem točno..
Tko da me pomoje niso dolg vidli gole, nekje od začetka osnovne šole? Nevem točno..
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
White_Widow napisal/-a:Nevem, zakaj bi kdo uletaval v kopalnico, ko je drugi not, itak se vidi, da je prižgana luč, tko da "pomota" odpade.
Sej ni nujno, da v koplanici prižgeš luč. Recimo sred dneva je jaz nikol ne, ker je dost svetlo zaradi dnevne svetlobe.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
aja, no pri meni je v kopalnici tudi ob najbolj sončnem vremenu ob zaprtih vratih čista tema, že če so vrata odprta, je temno
Sploh pa, ko je kdo not, če se tušira in podobne stvari, so vrata zaprta, če ni nobenega, so vrata odprta. In ne pride do pomote
Sploh pa, ko je kdo not, če se tušira in podobne stvari, so vrata zaprta, če ni nobenega, so vrata odprta. In ne pride do pomote
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Probleme glede golote delajo itq samo tisti, ki imajo sami bolane ideje.
Pa kaj, če vidiš mamo/fotra/sestro ipd golo?
Wtf no...
Ampak, ker že od 18.ega leta živim stran od familije me že nekaj časa niso vidl
Pa kaj, če vidiš mamo/fotra/sestro ipd golo?
Wtf no...
Ampak, ker že od 18.ega leta živim stran od familije me že nekaj časa niso vidl
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
doma ne vstopamo v kopalnico če je kdo v kopalnici. tako da nismo videli drug drugega brez oblačil že precej let.
osebno se ne maram se kazat gola pred ljudmi, razen če gre za intimnega partnerja. tudi če se preoblačimo s puncami skupaj, se obrnem stran.
osebno se ne maram se kazat gola pred ljudmi, razen če gre za intimnega partnerja. tudi če se preoblačimo s puncami skupaj, se obrnem stran.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Pearl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
Mah, mene po mojem že prej, ko pa od začetka pubertete niso imeli priložnost videti, ker mi je začelo biti neprijetno. Smo se pa navadili izogibat kopalnice, če nismo prepričani, da je prosta . Ni mi pa problem biti v spodnjem perilu pred bilokom oz. sem precej navajena kar takšna hoditi po stanovanju, glede na to da sem velikokrat sama doma - čeprav nekatere delajo takšno razliko med kopalkami / spodnjim perilom.
Še pri bivšemu fantu se mi je bilo težko navadit, da njegovim mogoče ne bi bilo tako sprejemljivo, da srečajo mene v spodnjih hlačah in modrcu na poti v kopalnico, ker smo doma glede tega bolj odprti . Sem pa nekajkrat v takem stanju srečala njegovega brata v podobni opravi, pa sva po tem oba nekoliko spremenila navade v času obiskov .
Še pri bivšemu fantu se mi je bilo težko navadit, da njegovim mogoče ne bi bilo tako sprejemljivo, da srečajo mene v spodnjih hlačah in modrcu na poti v kopalnico, ker smo doma glede tega bolj odprti . Sem pa nekajkrat v takem stanju srečala njegovega brata v podobni opravi, pa sva po tem oba nekoliko spremenila navade v času obiskov .
I never fall apart because I never fall together.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov