abc

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Mar. 2012 21:57

okoli 12ega se mi zdi..

drugač nerad vidim da me kdo golega vidi, še manj pa da jaz vidim koga golega, kar se familije tiče.
hej norci :)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Mar. 2012 22:25

Ne morem verjet kok se obremenjute nekateri z goloto, da ne rečem da ne morem verjet kok ste v tem stoletju še vedno "zategnjeni",no naketeri, ne vsi, da ne bo pomote... Pa ne hecam se, resno mislim. Ko se jz tuširam, zaradi mene lahko gre cela familija noter, me nič ne moti. Itak je tuš kabina zaprta, kar se skozi vidi pa mi je vseeno.
Nazadnje sta me starša vidla nago kak teden nazaj v savni, prav nič mi ni bilo ne čudno, ne nerodno. Kot da bi mi moglo bit, ko berem vaše poste se mam za mal nenavadno, vsi se skrivate, ovijate v brisače :D Mislim, kok smo stari, še vedno na stopnji 13-letnic ali že kaj bolj odrasli? :)
Jz si tak mislim, če odrasel moški ni še videl nage ženske, je tak že marsikaj zamudil.
Kdo vse me je videl nag niti ne računam, saj pogosto hodim v savno, tko da... :P
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 25. Mar. 2012 22:55

Namesto da bi se nagi lovili po stanovanju in da bi se z očetom sabljali sredi kopalnice(to mislim za tiste s k....) :lol: :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 25. Mar. 2012 23:09

no, meni ustreza tako kot je.. se mi zdi da nisem nič prikrajšan zaradi tega da se ne gledamo nage :)

ima pa vsak svoje mnenje, ne vem zakaj bi tebi "moralo" bit nerodno. tudi ni treba zdaj govorit v kerem stoletju živimo itd.. če pogledaš na ulico pri meni doma ne boš videla nobenega golega ki se okoli sprehaja (tudi poleti ko je ful vroče ne) tko da mislim da jaz kar v pravem stoletju živim :) eni ste pa pač "napredni", kaj naj rečem.. :D
hej norci :)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 25. Mar. 2012 23:26

Za mami ne vem, me vidi pogosto. Oce nekje od osnovne sole, ko sta se z mami locila. Brat pa me je verjetno, ko sem bila se otrok (je on bolj tak ... no, drugacen kot jaz ... pa se rajsi skrivam pred njim, kot da ga kap zadene).
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 26. Mar. 2012 9:02

Hm, mama in sestra v savni, pač grem občasno s katero od njiju v savno skupaj. Foter pa v začetku poletja, ko smo bli pri enem jezeru in sma se z mamo odločle, da bova šli zaplavat, pa nisva imeli kopalk.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 26. Mar. 2012 10:54

Uf... Kdaj so me na zadnje starši videli golo? To se pa res ne spomnim. Vrjetno pa vsaj od 10 leta naprej ne...
Golo me vidi samo moj partner in eventuelno kdo v savni. Topless pa sem ponavadi na kopališču in v toplicah (no ja tam sem si za v bazen mogla že dajat zgornji del gor, dočimer zunaj ni bil problem).
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Mar. 2012 20:57

mene ko sem bila majhna. Nimam navade gola hoditi pred družinskimi člani, pa tudi ne vidim potrebe da bi.

Drgač pa nimam problemov z golotom, se ne skrivam.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Mar. 2012 21:20

Mami in sestra enkrat letos... če ni nujno, si ne hodimo v kopalnico (pod to se šteje tudi da vzameš perilo iz stroja, si vzameš kako cunjo), če se pa pride, pa tudi ni panike. Nage ne hodimo po bajti, ne paničarimo pa, če se vidimo za tisto minuto pod tušem ali med preoblačenjem.
Bi pa bila ta tema lahko dobra iztočnica nasplošno za meje naše intime :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 26. Mar. 2012 21:54

Mene je mami vidla kšn mesec nazaj, ostali pa verjetno ne že nekje od 12 leta. Nujno je mogla vzet eno stvar iz kopalnce, js sm se pa pač takrat lih tuširala. Najbl hecno mi je blo, ker se je sestra začela razburjat nad mami, češ, kok je nevljudna pa to, js sm se pa sam smejala in v smehu zavpila d ni vidla nč novga :D

Včasih sem precej pazila na to, da me ne bi noben videl, zdj mi je pa ratalo nekako vseeno in se ne razburjam, če me kdo slučajno opazi.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 31. Mar. 2012 15:34

mami pred kratkim, kaksen teden nazaj ali kaj tazga, oči isto...smo zlo odprta familja kar se tega tiče in ni panike sploh....ok, kar seveda ne pomen da se šetkamo nagi po hiši hehe :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Norika33
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Norika33 » 01. Apr. 2012 8:07

Hm, pomoje pri 9ih? Pa ne da bi se skrivala.
Ne kupujem v DM-u, ker ignorirajo nekatere slovenske izdelke!
Uporabniški avatar
*cukrr*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *cukrr* » 01. Apr. 2012 20:14

Se sploh ne spovnem kdaj so me vidli nazadnje. :D
Tu es dans toutes mes pensées.*
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 01. Apr. 2012 23:19

Pomoje so me vsi (razen partnerja) videli nazadnje golo tam nekje ko se bila stara 11, 12 let. Nimam ravno potrebe da bi me družinski člani gledali nago...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Apr. 2012 11:36

^^ joj pa saj ne gre za to, da bi gledali. meni je velika razlika med gledati in videti.

mi se ne zaklepamo, kar pa ne pomeni, da mi je baš vseeno če je mama v bani in kar vdrem.

ko rabim kaj nujnega potrkam in vprašam če lahko vstopim in da je res nujno, vzamem tisto kremo, par sekund in me več ni. in tako vsi po vrsti delamo. če se človek zakrije, se zakrije, če se ne, se pa pač ne.

fant je pa lahko v kopalnici magari cel čas kar se tuširam. :D

torej, ne pogreznem se v zemljo če mi mama joške vidi, hodimo pa tudi ne goli po bajti.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov