A se v študentskem domu kaj seksa?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
bambina x napisal/-a:^^ ja garje se prenašajo tudi s sexom
Hahahaha
pehta (mater, jo pogrešam) bi rekla, da so garje božja kazen za pokvarjence, ki prakticirajo multiseks meni se po komentarjih v tej temi zdi, da so štud. domovi en sam bordel.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst pa sam to ne štekam, kako lahko nekateri seksate, ko vaša cirma spi poleg vas. Jaz bi se ziher zbudila, in se počutla strašno neumno in užaljeno
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
enako. kot sem že poudarila v tej temi, sem zato, da je določena uvidevnost z obeh strani, s tvoje in cimrine, in ne seksaš takrat, ko je ona pač notri.
-
Miss_S - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2005
se sexa:) iz izkušnj povem...imamo s cimro dober urnik, ona pride šele v ponedeljek jaz pa že v četrtek grem, tako da ima vsaka eno noč v tednu sama sobo Imam pa tudi zelo v redu cimro tako, da če bi bila kriza bi se lahko z njo zmenla, če mi prepusti malo sobo... Imamo pa en par v nadstropju, ki se ne zaveda, da so stene tanke...in vsi zelo dobro slišmo kdaj se imata fajn
-
Miss_S - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 12. 2005
se sexa:) iz izkušnj povem...imamo s cimro dober urnik, ona pride šele v ponedeljek jaz pa že v četrtek grem, tako da ima vsaka eno noč v tednu sama sobo Imam pa tudi zelo v redu cimro tako, da če bi bila kriza bi se lahko z njo zmenla, če mi prepusti malo sobo... Imamo pa en par v nadstropju, ki se ne zaveda, da so stene tanke...in vsi zelo dobro slišmo kdaj se imata fajn
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
rose8 napisal/-a:žalostno, da ko grejo punce/fantje študirat, in bivajo v domu najprej pomislijo na to kako bojo seksal, žuriral, kako ga bojo pil tam sredi ljubljane itd... pol bo pa kr naenkrat zmankal časa za šolo. ljudje mal mislite vnaprej.
a ti povem mojo osebno izkušno? sicer bom ot, pa dobro ...
sama sem šla v študenta, ker sem vedla, da se tu žura in sem vedla, da bom spoznala veeeeeeeeeeeeliko ljudi! pa to ne pomeni, da ga bom samo žurala in nič drugega počela ... vsi, ki študiramo vemo, kdaj lahko žuriramo in kdaj je čas, da pričnemo z resnim delom za študij .. in ne bit zaj pametna, češ da se ga tak vsi zapijamo pa dol dajemo vsako uro z drugim, ker ni tak! je čisto odvisno, kaki tip človeka si - če je tvoj namen, da 100000% izkoristiš svoje študentsko življenje, ga boš, če pa je tvoj namen, da ves čas, ki ga imaš, ko pač ne sediš v predavalnici, posvetiš učenju pa tudi prav ... 100 ljudi, 100 čudi ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]