A se v študentskem domu kaj seksa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 24. Okt. 2008 13:28

saj te ne napadamo. lepo, da si tako strpna. jaz ne bi bila. priznam. ne rečem, da pač tip pride kdaj pa kdaj, ne pa da bi se morala ves čas njima prilagajati.

sploh pa ne, da bi se morala dobesedno umakniti iz sobe pozno zvečer, ko bi imela za delati kakšno domačo nalogo ali bi šla spat, zato da bosta onadva lahko seksala :roll:
Uporabniški avatar
nora_ovca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2005
Kraj: na sončni strani alp

Neprebrana objavaNapisal/-a nora_ovca » 24. Okt. 2008 22:15

jah vse se dogaja, in vse doživiš v svojem študentskem lajfu.
sicer sem privat ampak ni dos drgač ko v študencu. :)
Zadnjič spremenil nora_ovca, dne 06. Nov. 2010 9:57, skupaj popravljeno 1 krat.
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 24. Okt. 2008 22:28

moja budnica danes zjutraj .... poslušanje pojstel iz zgornjega nadstropja al od sosedov ... sej mi ni blo čisto jasno, za kaj se gre ... ampak po ritmu sem takoj vedela, za kaj se gre ;)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 25. Okt. 2008 13:41

Ja skos se sexa, slišiš ko pojstle po ritmu škripajo :D .
Zraven mene še niso sexal, me tudi ne bi motil če bi... Če je potreba je potreba :D - make love not war
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 25. Okt. 2008 14:48

midva sma tut u stanovanju pa mava sicer svoji dve sobi, sam na drugi strani stanovanja sta se dva cimra pa mi je taaaaaak na bed ko sva vedno ful glasna (pa zlo pogosto sexama - veckrat vsak dan :oops:), pol pa pridem iz sobe pa vem da je cimer tam nekje in da je slisal :oops: sam kaj nej?!?! :D se bota ze navadla :D

vcasih pa tut iz zgornjega stanovanja cujeva znan ritem postelje :lol:
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 25. Okt. 2008 15:26

Men pa ni blo panike, če sta cimra kej slišala v drugi sobi. Enkrat sta bila celo na balkonu, zraven najine sobe in sem pozabla oken zapret (direktni prenos zvoka v živo :) ). Sej vsi to delamo, kaj bi se zdej neki nedolžne delal :D
Uporabniški avatar
lizy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lizy* » 26. Okt. 2008 19:00

Haha.. Pred časom se je ful govorilo, da je po prekrokani noči nek tip šeu k zdravniku, ker ga je tako rit bolela.. In mu je zdravnik rekel, da bo naslednjič treba pač lubrikant uporabljat, njemu pa nič jasno.. :lol:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 26. Okt. 2008 23:29

Ja, v študentskih domovih se seksa.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Okt. 2008 12:55

lizy* napisal/-a:Haha.. Pred časom se je ful govorilo, da je po prekrokani noči nek tip šeu k zdravniku, ker ga je tako rit bolela.. In mu je zdravnik rekel, da bo naslednjič treba pač lubrikant uporabljat, njemu pa nič jasno.. :lol:

Ja to sm tudi js slišala :D . In da je ta tip pole nastavu kamero v sobo in je vidu, kako ga je cimer omamlju in z njim imel spolne odnose :D ... Joj bošček :D
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 27. Okt. 2008 13:11

MilkyWay napisal/-a:
lizy* napisal/-a:Haha.. Pred časom se je ful govorilo, da je po prekrokani noči nek tip šeu k zdravniku, ker ga je tako rit bolela.. In mu je zdravnik rekel, da bo naslednjič treba pač lubrikant uporabljat, njemu pa nič jasno.. :lol:

Ja to sm tudi js slišala :D . In da je ta tip pole nastavu kamero v sobo in je vidu, kako ga je cimer omamlju in z njim imel spolne odnose :D ... Joj bošček :D

Ma daaaaaj :lol:
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valeria » 27. Okt. 2008 13:55

No, to je v bistvu posilstvo,če je slučajno res, seveda.
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 27. Okt. 2008 15:50

Itak da se, ampak pri nas ne takrat ko je še kdo drug v sobi, mi nebi blo prijetno če bi bla tista ki seksa ali tista ki "opazuje".
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 27. Okt. 2008 17:20

pepelčica napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:

Ma daaaaaj :lol:

Ja, to je tista fora, ko nekdo pozna nekoga, ki pozna nekoga, ki ima prijatelja, ki ima cimra... :lach: To je ena najbolj znanih urbanih legend drugače, obstaja že od 80ih če se ne motim, tko da sem precej prepričana, da se tle ni zgodilo. :D Je pa najbolj razširjena v Ameriki.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Okt. 2008 19:30

Tiavanna napisal/-a:Ja, to je tista fora, ko nekdo pozna nekoga, ki pozna nekoga, ki ima prijatelja, ki ima cimra... :lach: To je ena najbolj znanih urbanih legend drugače, obstaja že od 80ih če se ne motim, tko da sem precej prepričana, da se tle ni zgodilo. :D Je pa najbolj razširjena v Ameriki.

Sej sm rekla... Vedno (ampak res vedno) mi pomagaš in razrešiš dvome :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 02. Nov. 2008 21:36

valda da se sexa haha :D

drgač pa, teli študentski, vsaj ta za bežigradom, razsajajo garje pa stenice hahaha (dobr, to nima tok veze s sexom ampk je pa neki)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov