A se v študentskem domu kaj seksa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 29. Sep. 2011 19:31

Btw, vrocamucka je v resnici hladen maček.

vrocamucka napisal/-a:sej ni da ki mam probleme s tem. samo to da se neki sexa v štud. domih se mi zdi en velik bullshit. pa tut mene že par let ni v lj; v gerbičevi sm živel. pa na celmu viču je malo punc.

Tole mi je le mogel zaupat, ker on pač ni dobil na Viču in je sam svečo držal, moje cimre so se pa kdaj ploznale s kakim dol in to ni bil on. It's a sad, sad day for science.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 29. Sep. 2011 19:36

a je še kej bolj patetičnega od mozoljastih računalničarjev, k se na netu pod nickom vrocamucka izdajajo za bejbe... dvomim. :roll:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Sep. 2011 19:36

Tearjerker napisal/-a:Btw, vrocamucka je v resnici hladen maček.

vrocamucka napisal/-a:sej ni da ki mam probleme s tem. samo to da se neki sexa v štud. domih se mi zdi en velik bullshit. pa tut mene že par let ni v lj; v gerbičevi sm živel. pa na celmu viču je malo punc.

hahahhh :lol: busted
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 29. Sep. 2011 19:43

slovenc79 napisal/-a:

ni dvoma da je na viču malo punc. no edin rožna dolina je lahko izjema, ampak gerbičeva, mestn log ipd pa so gejevski kraji. 3 klobase na 1 punco
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 29. Sep. 2011 20:38

vrocamucka napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:

what? pa to je splošno znano da je vrocamucka tip. pa saj nikjer ni pisal da je ženska. al kaj nek "busted" zdaj?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 29. Sep. 2011 20:46

^^res je
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Sep. 2011 21:16

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Sep. 2011 21:17

Pač ne vem za vsakega uporabnika, sploh za tele tanove, kaj majo med nogami. Sploh če ma nick vrocamucka, bi mi očitno lahko blo logično, da se gre za tipa, al kak že.

Podpis pod zvončico :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
vrocamucka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a vrocamucka » 29. Sep. 2011 22:18

claire napisal/-a:
vrocamucka napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:

what? pa to je splošno znano da je vrocamucka tip. pa saj nikjer ni pisal da je ženska. al kaj nek "busted" zdaj?

:top:

fearjacker, privat sporočila bi lahko zadržal zase. če bi hotu celmu forumu govort ti nebi šel pisat pod privat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Sep. 2011 22:29

wtf jaz sem pa mislil da je punca. pač, vrocamucka... ce bi imel jaz nick slovenka79 bi tudi najbrž mislili da sem punca, ne?

no, itak vseen...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Sep. 2011 22:33

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 29. Sep. 2011 23:19

claire napisal/-a: what? pa to je splošno znano da je vrocamucka tip. pa saj nikjer ni pisal da je ženska. al kaj nek "busted" zdaj?

Jp, točno tako, sem ravno hotela napisat :gruebel: :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 29. Sep. 2011 23:56

Pri dobrih 30 prispevkih pac ni tako pogost uporabnik, da bi ga zasledil v vsaki drugi temi.

Mackon, saj v ZS nisi napisal nic takega, tako da Tearjeker ni razkrila nobene skrivnosti. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 30. Sep. 2011 6:34

vrocamucka napisal/-a:fearjacker

:D

Dj nauč se že... TEARJERKER :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 30. Sep. 2011 11:28

Če on zanalašč piše narobe, ker misli da bom kao jezna :D Pa ker ne ve da je ''tearjerker'' beseda, ki nekaj pomeni pa misli da sem sam skupaj črke nametala, sej če bi znal malo bolj angleško, ne bi takih ven metal....

Sicer pa, ekhem, .... ne, ne bom se opravičevala, ker se nimam za kaj. Sem opazila da je pač Zvončica mislila da je vrocamucka punca, pa še ena uporabnica prej se mi zdi, pa sem pač izpostavila da je fant, da se ne bi še naprej napak razumelo. Tudi jaz ne razumem, kako je lahko to ''splošno znano dejstvo'', jaz ga še zamerkala nisem, dokler se ni tule pojavil pa še preko ZS, .... :tot:

Sam kak je ta forum fini ej, delusional neki vpraša, jaz dam odgovor (edina na to, ko da verjamem da po drugih domov se folk ni ševu, yea right :roll: ), zdej pa je mestni log v drugi temi ne označen za kurbenhaus, tule ena vrockamucka dela polemike, ker ni uspel žensk zapecat, pa se meni da jih na Viču ni.... Mislim to razmišljanje: a) folk je tam nekje seksu ---->tam je kurbenhaus pa b)ne strinjam se s trditvijo a --> če bi bila resnična bi vse babe seksale z vsemi tipi --> na Viču ni žensk je res priceless :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov